Gå til innhold

Vvskupp.no

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vvskupp.no

  1. Hei

     

    Viser til innlegg fra lervyo.

     

    Vi beklager selvfølgelig at denne kunden ikke er fornøyd med våre leveringstider og service.

     

    Samtidig føler vi at innlegget er svært lite nyansert. Denne kunden forespurte og bestilte spesialprodukter fra Villeroy & Boch (V&B) som vi tidligere ikke har foretatt bestillinger på. Vi informerte i forkant av bestilling om oppgitt leveringstid fra V&B, men at denne leveringstiden var ubekreftet. Vi informerte også om at det ikke er mulig å benytte kredittkort på manuelle bestillinger. Kortbetaling kan kun foretas gjennom direkte handel i nettbutikken. At leveringen av noen få enkelteprodukter tok lenger tid enn hva vi først ble informert om fra V&B er selvfølgelig beklagelig. Vi har imidlertid ingen mulighet til å påvirke leveringstiden til V&B og mottar heller ingen kompensasjon som følge av en evt. forsinket levering. Til tross for dette mottok denne kunden en kompensasjon på flere tusen kroner som følge av denne forsinkelsen.

     

    Når det gjelder påstand om feilinformering om boblekar kan vi informere om at ble det i forkant av bestilling ble oversendt all teknisk dokumentasjon som det var mulig å fremskaffe om de ulike boble- og massasjesytemer til V&B.

     

    At det ble levert feil håndtak på ett av skapene tar vi det fulle og hele ansvaret. Ny skapdør ble umiddelbart bestilt og levert så snart vi mottok dette fra V&B. At det igjen ble levert feil håndtak var dessverre en feillevering av V&B. Noe av årsaken til denne feilleveringen kan være at kunden underveis i denne omleveringen ønsket en ny type håndtak enn hva som var bestilt. Det ble som følge av denne endringen mye teknisk dialog med V&B.

     

    Vi beklager igjen at noen få av våre over 3000 årlige kunder ikke er fornøyd med vår service og leveringspålitelighet. Disse tilbakemeldingene tar vi svært seriøst og forsøker på bakgrunn av disse kontinuerlig å forbedre våre systemer og rutiner.

     

    Vi kan forøvrig nevne at vi høsten 2009 gjennomførte en kundeundersøkelse hvor det kom frem at 94% av kundene var fornøyde med handelen. Vi kan garantere at vi vil gjøre vårt ytterste for at også de siste 6% skal sitte igjen med en positiv kjøpsopplevelse etter å ha handlet fra vvskupp.no.

     

     

    Mvh

     

    Håkon Tegneby

    Daglig Leder

    Vvskupp.no

×
×
  • Opprett ny...