Gå til innhold

Smyegel

Medlemmer
  • Innlegg

    111
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Smyegel

  1. Se her: http://www.techpower...Edition/28.html Det MSI-kortet kjører på samme klokkefrekvens som GTX 680, og yter akkurat det samme. Kjøper man GTX 680 i dag kaster man virkelig penger ut vinduet. EDIT: Og 4GB minne på et GTX 670 eller 680 er for det meste bortkastet siden kortene ikke har stor nok båndbredde for å nyttegjøre seg en slik mengde VRAM.
    Vil jeg ikke kunne klokke det MSI 680 korte en del da så jeg igjen drar fra Det klokka MSI 670 korte ?
    Forskjellen i ytelse per MHz er minimal ;) Dog, 680ene når typisk 5-7% høyere klokker.

     

     

    KK :) tror jeg går for 670 Power Edition da .. :)

  2. Se her: http://www.techpower...Edition/28.html Det MSI-kortet kjører på samme klokkefrekvens som GTX 680, og yter akkurat det samme. Kjøper man GTX 680 i dag kaster man virkelig penger ut vinduet. EDIT: Og 4GB minne på et GTX 670 eller 680 er for det meste bortkastet siden kortene ikke har stor nok båndbredde for å nyttegjøre seg en slik mengde VRAM.

     

     

    Vil jeg ikke kunne klokke det MSI 680 korte en del da så jeg igjen drar fra Det klokka MSI 670 korte ?

  3. Hey fikk nettop igjen penger for 580 kortet mitt som gikk i stykker.. Så tenkte å handle meg ett nytt GeForce GTX 680 kort...

     

    Men siter litt med å bestemme meg vilket kort jeg skal velge...

     

    Har sett litt på MSI GeForce GTX 680 2GB PhysX CUDA...

     

    Å lurer på om jeg klarer meg med 2 GB minne så lenge jeg bare har en skjerm ?

     

    Føler kansje 4 GB minne bli litt overkill....

     

     

    Noen som har noen inspill eller anbefalinger ?

  4. Hey sitter å tenker å oppgradere Pc så jeg kan få spilt BF3..Har funnet HK, Cpu å minne.. Men sliter på sjermkort fronten... Står mellom 2 kort...

     

    ASUS GeForce GTX 580 Link

     

    Eller

     

    Gainward GeForce GTX 570 Link

     

    Hva ville dere valgt her ? Kan spare en 1000 kr på å gå for 570.. Men holder den får å kjøre BF3 på max ?

     

    Kan foresten nenve at jeg i tilegg går for denne pakken Cpu, HK, Ram

  5. Jeg er helt lost i Undead Burg. Finner ikke ut hvor jeg skal. Nå sist ga jeg faen i passasjen er knighten med hornene står, og gikk opp den lange trappa langs veggen. Første gang ble jeg drept av en brennende tønne. Neste gang kom jeg helt til toppen og en portal. På andre siden av den var Taurus Demon. Dead again.

     

    Føler meg helt bortevekk her..hvor er det egentlig jeg skal? Som ikke inneholder gigantbosser som slakter meg ned? Er jo bare lvl 8. Begynner å bli kraftig lei av å slakte gjennom de 10-12 undeads/bombekastere/knights på veien bortover der.

     

    Legg meg til på Skype, Torgeir K eller kanskje det er torgeir.chronilus

     

     

    Du må opp der å drepe Tauros Deamon :) Er ganske lett å drepe , bare ta til høyre å opp stigen .. Drep 2 Archere så bruker du left stick fremover + R2 moove fra høyden der å han mister 1/3 av livet ver gang ..

  6. "Få deg en bue"? Har ikke sett noen buer.

     

     

    Finnest en Merchant rett i det området du er nå.. Der kan du kjøpe bue for 1000 Souls.. Litt vanskelig å forklare hvor men når du tar ner trappa til høyre så ner til venstre der det er 2 Undead med spyd som venter så clearer du noen kasser der så er det ei trapp ned å der finner du merchanten :)

  7. Hm, jeg skjønner ikke helt poenget med human formen. Altså, jeg waster en humanity item for å få et point, så bruke "reverse hollowing" på bonfire. Greit nok, guides sier man får mere item drops og kan invitere andre inn i spillet. Men så dauer man jo igjen 5 minutter etterpå, og da er man Hollow på nytt. Er det meninga å være human så mye som mulig? Hvordan skal jeg greie det når jeg dør overalt hele tiden? Føles som en waste å bruke humanity itemen bare for å miste human form like etterpå..

     

    Jeg sliter allerede på trappa opp mot brua rett oppfor Firelink Shrine :p Graveyarden var jo meningsløs, kan ikke drepe skjelettene, de spretter jo bare opp igjen like etter de dør. Så veien er vel opp trappa langs fjellsida bak bonfiren, der det er en som kaster firebomb og masse sverd/skjold typer oppover. Som tar livet av meg. Om og om igjen.

    Har Morning star og shield, og er Warrior.

     

    Edit: Klarte å slite meg til Undead Burg. Nå dør jeg hele tiden i ett rom med 3-4 axe undead og en bombekaster.

    Fatter ikke vitsen med human form..

     

     

     

    Få deg en bue å pull en å en mob av gangen :) Gjør ting mye enklere :)

  8. hvis du skal gå protection så burde du gå etter no annet gear enn det du har på armory atm. Er ikke vits å gå Protection med dps gear iallefall.

     

    :dontgetit: Hva tror du man gjør når man levler da? Går prot med tankegear?

     

    Plate med str og crit, et bra skjold og muligens blockvalue trinket/ringer om du har det liggende, så levler du godt til 80 som prot. Gjorde det i level 70 arena gear i sin tid, da med autoblocker trinket :)

     

     

    Kult var det svaret jeg ville ha, viste ikke om noe hadde blit nerfet eller noe siden den gang wotlk kom ut ;) får skaffe meg noe kult gear så respecce til protection igjen... liker tanken på å kunne ta flere mobs på en gang :)

  9. hmm okey , for har jo begynt rett i nortrend jeg å lvl å queste der... men føler ikke jeg får inn noe dmg me den builen jeg har ... burde jeg har noe bedre gear før jeg kan kjøre protection ? å har du en arms build jeg kan prøve for gøy ?

     

    Takk smyegel

     

    Hmm takker for svar.. ja får prøve å finne meg noe bedre gear etter vert som jeg quester i northerland eller ka det heter :p .. er vist noe shields å def gear som revard ser jeg nå :)

  10. Hey har da en lvl 70 Warrior jeg har gravd fram igjen å syns det var veldig artig å spille igjen... men lurer litt på viken build jeg burde gå for når jeg skal lvl til 80 å noe gear som er greit å bruke....

     

    Har nå prøvd å kjøre protection men dør jo hele tiden før jeg klarer å ta livet a en ensete mobb.... kan vere det er gearet mitt som er for crappy til å kjøre denne builden til å lvl med... står her på denne siden at protection ruler til å lvl med men ikke min oppfatning.... Warrior Prot LvL

    Linker med armory link til min char så kan kansje noen drevne wow spillere se å anbelfale meg litt ??? er selv meget rusten kjenner jeg tongue.gif

    Armory Link

     

    Tusen takk til alle som vil gji noen råd til en warrior på vildspor tongue.gif

  11. Vi er 2 som skal til Sunny 17.Juni - 02.Juli. Idag er det 23 grader der men tror gradern øker betydelig iløpet av denne mnd;) Er en gutt og jente på 17 og 18 som drar for å feste å ha det gøy. Flere som skal i denne perioden si fra :D

     

     

    Vi reiser en dag før dere :) dere skal bo henne ?

  12. Hei, jeg bare lurer, er det noen her som har leilighet i dreamville kompleksene? De ligger like ved St. Vlas, litt fra Sunny Beach. Har leilighet i Magic Dreams, noen som også har det? x)

     

     

    Vi har leilighet der , skal kansje vere der litt når vi reiser ned om 2 uker... :)

  13. Jammen vi reiser jo 9.juni og skal hjem den 16.juni.. Det er vel den dagen dere kommer?

     

     

    Ah okey , ja stemmer det vi kommer ned 16 :)

     

    Hei.

     

    Skal til Sunny Beach for andre gang nå om 2 uker. Sist jeg var der var i 3-11.august 2008. Hørte om noen som var der i mai ifjor, men da var ikke alle boder satt opp og det var ikke så fint der som i høysesongen.

     

    Vi reiser 9.juni. Noen som vet om alt er satt opp og fint da? Om vært er varmt så tidlig i juni? Om vannet er varmt osv? :)

     

    Takk for alle svar.

     

    Var på Sunny Beach i fjor, skal dit i slutten av juni igjen. Kjenner noen som var der nettopp, det var 30 grader i lufta. I sjøen er jeg ikke sikker, men det er nok varmt. Bodene tror jeg ikke åpner for fullt i felles ferien ;) God tur :)

     

    Bodene var åpne i fjord 1 uka i juni, så di er nok åpne :)

  14. Det er bra :) Var det tidlig i juni dere var der i fjor? Hva med vannet da? Og var det varmt? Vi reiser 9.juni og er en gjeng på 8stk som skal bo på det nye hotellet Avalon :)

     

     

    Ja i fjord var det 1 uka i juni var nede :) da var vannen helt ok... første 2 dagene var det litt kjølig i lufta å resten a uka hadde vi nermere 35 Grader tror jeg.... deilig :)

     

    Ja da bor dere ikke alt for langt i fra Continental 3&4, får ta en skål i baren der oppe :) ska vist vere sykt bra bar å generelt liv på Conten :) Bodde på Europa i fjord å det var kjedelig så må ha noe mer liv i år på hotelle :)

  15. Hey vi er en gjeng på 5-6 stk som reiser ned til Sunny beach i juni... å lurte bare på da vilke hotell vi burde velge ... har lyst til og finne ett me masse liv på og mye ungdom som liker å feste .... lå på Hotell Europa i fjord å det var stille og kjedelig... Har hørt det skal vere bra med liv på continental 3-4 ...

     

    noen som har noe andre tips eller erfaringer med noen hoteller , leiligheter der nede ?????

×
×
  • Opprett ny...