Gå til innhold

carefac3

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av carefac3

  1. IKT-servicefag er som sagt litt slaskete ja, MEN du kan lære mye og stå på selvom andre ikke gjør det. Gikk selv IKT-servicefag og er nå lærling. Fikk 5're i alle IKT-fagene.. Så du kan lære mye bare du vil..

     

    Men bedrifter som tar inn utplasseringselever eller lærlinger er alt fra IT avdelingene på videregåendeskoler, kommunen, bedrifter som Atea osv.

  2. Nice one! Gå mest mulig med åpen rygg hjemme, jeg har gått i singlet hjemme i en uke nå. Hva smører du med btw?

    Satan, blir en røff uke på deg :p

    Etter ca dag 2 så blir den mer fast i formen pga skorpen stivner. Litt lettere å gå med klær da.

     

    Prøver å gå med en ganske åpen topp hjemme ja :) Smører med vaselin de tre første dagene deretter er det over på fuktighetskrem (brukte helosan på forrige). Er ikke så lenge siden jeg tok forrige på låret og den var healet bemerkelsesverdig godt, uten så mye kløing and shit :)

    • Liker 1
  3. Før media kom så hadde vi ikke disse problemene. Men fordi vi ser for mye på det så får vi følelsen at alt vi ser på TV skjer rett utenfor hjemmet vårt. Det som skjer er en akkumulering av alt som skjer i hele verden. For hver lille lokale gruppe er det ikke mye, det kan være mye noen ganger, men helhetlig har menneskene det godt på jorden.

    Det var akkurat like mye vold og faanskap den gang som nå, mer faktisk.

     

    Men dette du sier her er det en del kristne som bygger sin endetid konklusjon på, de tror rett og slett at elendigheten er hundredobblet fordi de ikke skjønner det faktum at nyhetene kommer når de skjer over hele verden rett hjem i stua... Og derfor tror de at endetiden er nær....

     

    BTW, har du noen bevis for at isrealittene var i egypt eller tror du bere blindt på løgnene bibelen serverer deg fordi du er kristen?

     

    Hva mener du med at bibelen lyver? Er bibelen en fakta bok eller en vitenskaps bok? Det fins ikke konsensus på hva bibelen belærer enda i dag.

     

    Om du ser på bibelen som en fakta bok, så kan du si at den lyver, men om du ser på den som hva den er, noe som enda studeres, så lyver den ikke.

     

    Kanskje handler dette bare om at du ikke vet hva bibelen er for noe.

     

    Bibelen er en eventyrbok..

  4. Ikke velg IKT servicefag som vg2, jeg gikk det i år og det er en forbanna dritt linje, man lærer absolutt ikke en dritt om pc, programmering og hardware. Vi hadde kanskje 2-3 timer om nettverk og servere, thats it. Ikt servicefag er et ekstremt slapt år hvor man har drit mye om office pakken (word, powerPoint excel) Jeg gjorde absolutt ingen innsats i det hele tatt, men endte med en 5 på avsluttende eksamen. Sier litt om stoffet på linja

     

    Du kan gå data og elektronikk og ta påbygg på tredje året, da har du brått veldig mye muligheter for videre utdanning en hvis du bare tar ikt servicefag og lærling etter det.

     

    Det er alt etter hvor heldig du er med lærer og skole.. Gikk IKT-servicefag selv og fikk en lærer som egentlig var programerer og vi hadde flere timer der vi holdt bare på med server og oppsett av nettverk.. Greit nok, vi hadde en del om Office pakken men vi hadde også ganske mye programering av både websider og lagde vår egen kalkulator :)

  5. Er nå IKT-servicefag lærling. Synes som sagt at IKT-servicefag utdanningen er litt svak for å si det sånn. Er på midt første år, og vurderer å ta nettstudier for å bygge opp kompetansen min. Er da usikker på hvilken vei jeg vil gå?

     

    Vurderer å starte med enten

    http://ecademy.no/st...DriftAvNettverk eller

    http://ecademy.no/studier/CiscoCCNA

    For å så gå videre på noe annet. Noen som har erfaring med eCademy og studiene deres? Og noen tips om hva jeg eventuelt før velge? Hva som er viktigst for å eventuelt få jobb etter endt lærlingtid?

×
×
  • Opprett ny...