Gå til innhold

MrMire

Medlemmer
  • Innlegg

    153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrMire

  1. 26 minutes ago, Myetanker said:

    [...] Kan nevne at hun hele tiden sier hun elsker meg, og savner meg, mange ganger om dagen, å så legger hun til ; ikke glem det !    Og hun høres oppriktig ærlig ut når hun sier disse tingene, både i samtaler, videosamtaler og snap/messenger. [...]

    Akkurat å si de rette tingene kan nettopp være en metode for å manipulere og tvinne deg rundt lillefingeren. Men som du selv sier har jo åpenbart hennes eks og tildels du skjønt at hun er manipulerende. Det er jo iallfall en start...

    • Liker 5
    • Innsiktsfullt 2
    • Hjerte 1
  2. Nå skal jeg ikke påstå at jeg vet alt rundt situasjonen og deres forhold, til tross for at veldig mye er blitt beskrevet gjennom denne tråden. Men jeg kan ikke annet enn å bifalle det mange her allerede har sagt; kjæresten din ser åpenbart ut til ikke å respektere deg overhodet. Eller forholdet deres, for den saks skyld. Disse rigide betingelsene som ser ut til å ligge til grunn her, er noe ingen – med et visst minimum av verdighet – skal eller bør akseptere.

    Du sier gjentatte ganger at dine følelser for henne er så sterke. Dette ser – ut ifra dine beskrivelser – overhodet ikke ut til å gå begge veier. Dessverre. Det virker derimot som at det er disse sterke følelsen hun vil du skal ha. Som hun har manipulert deg til å få for henne. Dette kan best sammenliknes med Stockholm-syndromet.

    Nå er det til syvende og sist kun du som kan avgjøre hva som skal skje videre, men jeg kan si at jeg en gang i tiden var sånn som du beskriver deg selv. Etter å selv ha hatt et par erfaringer der jeg har brent meg heftig og mistet mye selvrespekt i prosessen, ville jeg i dag definitivt ikke funnet meg i dette du skildrer. Aldri mer skal noen få tvinne meg rundt lillefingeren.

    Som mange andre sier vil det å eventuelt avslutte det hele gjøre vondt et par uker... kanskje en måned... eller flere måneder, for den saks skyld. Men om du velger akkurat dette, kan jeg garantere at du i det lange løp vil få det bedre med deg selv – styrket og én stor erfaring rikere.

    Ønsker deg uansett all lykke til.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  3. On 12/17/2020 at 6:29 PM, XE800 said:

    [...]

    Oppdatering: Da har jeg fått refusjon etter å først ha vært i kontakt med Microsoft Store-support, deretter fått en e-post om at bestillingen er refundert, og i tillegg blitt oppringt av support igjen hvor de ville fortelle at refusjon var på vei. Det løste seg altså til slutt. 🙂

  4. 1 hour ago, XE800 said:

    Nei, tar sin tid dette. Sendte ny epost til Microsoft-kontakten for noen dager siden, men ikke hørt noe.

    Samme her. Ble fortalt da jeg ringte de tidlig i forrige uke at jeg skulle få en e-post «til fredag eller mandag» med enten oppdatering i saken eller i det minste en notis om at det ikke har skjedd noe nytt. Men jeg fikk aldri noe. Så, jeg vurderer sterkt å ta en ny telefon i morgen.

  5. 20 hours ago, Trilithion said:

    Fikk pengene tilbake, ser ut som de har gitt opp og bare refundert pengene 😊

     
     

    OK... Da må jeg virkelig selv ta en telefon til kundestøtten. Ikke har jeg blitt oppringt og ikke har jeg fått noen e-post med oppdatering. Slett opplegg må jeg si. Forventer at de iallfall tar grep når jeg ringer de i morgen.

    EDIT: Ringte de akkurat nå. Ble fortalt at svarene på eskaleringene kommer i tur og orden. Så, jeg vil mest sannsynlig måtte vente til fredag eller mandag for en oppdatering, da min sak ble eskalert en drøy ukes tid etter de første.

  6. 16 hours ago, Trilithion said:

    MS Support ringte nå, de beklaget for det som skjer. De håper å ha svar neste uke. De gir 10% av verdien av varen i komp.

    Bare jeg, av oss her, som ikke er blitt oppringt... 🤔

    Er den kompensasjonen noe man får tilbake på bankkonto eller som Store Credit?

  7. 56 minutes ago, XE800 said:

    [...] kompensasjon for bryderiet. Og sant nok, like etterpå var jeg 260 NOK rikere, tilsvarer vel 10% av vareverdien eller noe slikt. 

    Ja, det er jo mer eller mindre akkurat ti prosent av totalen.

    Da venter jeg i spenning på om jeg vil få tilsvarende anrop og kompensasjon. 🤔

  8. 7 hours ago, XE800 said:

    Ja, enig, spesielt siden jeg nettopp fikk enda en epost, med ytterligere info rundt retur og med returlappen jeg skal bruke. Denne var signert med et personnavn og så ikke ut til å være noreply, så satser på at det går an å innlede dialog. 

    Spennende å se om du får noe svar etter hvert. Jeg har ikke fått noen ytterligere e-post ennå, og tenker at dersom jeg ikke har fått noe ny informasjon innen jeg mottar varen fra Elkjøp, så kommer jeg nok til å ringe Microsoft Store-support igjen og spørre om hvordan man kan returnere noe man aldri fikk.

  9. On 11/26/2020 at 6:20 PM, XE800 said:

    Jeg regner med (håper) at det bare var en klomsete standard-epost, og at "varen ikke mottatt"-valget som ble gjort i menyen styrer resten av prosessen. 

    Har du sett at det i ordrehistorikken står «Retur pågår Spor forsendelsen UPS - <sporingsnummer>»?
    Har en dårlig følelse på om denne prosessen egentlig fører noe sted.

  10. 2 hours ago, Trilithion said:

    Vurderer det samme. Har du snakket med Microsoft? Hva sier de?

    De ville bare eskalere min sak også, men kunne ikke garantere svar innen fire uker. De har heller ikke fått noe svar på de aller første eskaleringene, og det er snakk om mange tilfeller iallfall her i Norge og i Sverige. Jeg kjøper fra Elkjøp nå, og simpelthen returnerer den fra Microsoft om/når den kommer.

  11. On 11/16/2020 at 3:46 PM, Trilithion said:

    Hei,

    Har noen her som har bestilt Seagate Storage Expansion Card fra Microsoft direkte fått den?

    Står at den er sendt 5.november, men ingen sporingsnummer. Ringer dem og de sier at de sliter med ordrene og at de prøver å få oversikt. Dette er meldingen siden midten av forrige uke.

     

    Nope. Vi er tydeligvis i samme båt. Fikk leveringsbekreftelse dagen etter jeg fikk leveringsbekreftelsene for konsoll og håndkontroll, men to uker etter at jeg mottok de tingene har jeg fremdeles ikke sett noe til lagringskortet. Og «Standardlevering» regner jeg med er Microsoft-språk for vanlig Posten. De andre tingene ble sendt med UPS – null stress. Men Posten (med mindre problemet er hos Microsoft) ser ut til å svikte som vanlig. 🤨

×
×
  • Opprett ny...