Gå til innhold

LuckySilver

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LuckySilver

  1. Hei, har i en periode nå lagt merke til at når jeg slår av PCen, så i et tiendedels sekund, like før PCen slår seg av, så kommer det et lilla bakgrunnsbilde opp, med et lite tegn eller bilde på 1x1cm midt på skjermen, og teksten "Doffen har daua" under. Lenger nede på bakgrunnsbildet står det også endel tekst, men jeg klarer ikke å få med meg hva som står der.

    Trudde først jeg så feil, så jeg tok ikke notis av det, men når jeg googler "doffen har daua" så får jeg opp ihvertfall èn til som har fått samme bilde.

     

    Noen som vet hva det kan være? Bruker Trend Micro Titanium Maximum Security antivirusprogram, og iflg den så har jeg ikke virus...

    Bildet dukker ikke opp hver gang jeg slår av PCen, men periodisk...

  2. Såvidt jeg vet er ikke U8150 sluppet på det asiatiske markedet tidligere, så forhåpentligvis er det en ny modell.

     

    Huawei generellt skal man følge godt med fremover :) De har vel laget nesten 30 egenproduserte mobiler hittil. Stort sett med et noe "snodig" design, men med relativt gode specs, og i aller høyeste grad til konkuransedyktige priser.

     

    Min neste telefon blir nok ikke en Huawei, men markedet for touch-telefoner til de yngste og de eldste generasjonene øker hver eneste dag, og da er Huawei en betydelig konkurent pga god kvalitet og bra pris.

×
×
  • Opprett ny...