Gå til innhold

Celestica

Medlemmer
  • Innlegg

    412
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Celestica

  1. Har vært i kontakt med NAV og får all støtten jeg kan få, de ba meg kontakte DPS for råd. Kan legge meg inn i noen uker, alt er gratis da. Kommer til å flire til jeg blir stempla som psykotisk hvis jeg ''må'' legge meg inn fordi jeg ikke har råd til å ikke være innlagt når jeg fungerer like bra/dårlig i det fri  :wee:  

  2. Fikk frikort for lenge siden, taxi-turer over TT-kort grensa er ikke med her engang. Hjelper utrolig lite når mye av det jeg sliter med ikke dekkes. Psykdom er jo et valg vet dere, kan ikke forvente å bli sydd gratis når man bare kutta seg opp for fun :) Å bli voldtatt er heller ikke gratis, vet dere hva det koster å få sjekka seg for sykdommer og sånn etterpå eller? (Fikk en gratis 5 min lang tlf samtale med psykiatrisk sykepleier da, you go helsenorge) 

  3. Regningene mine er de som ikke dekkes av frikort. Kan jeg ende opp med å få under 8k utbetalt? Er sosialkontoret det samme som nav? Skulle få tannlege dekket siden jeg var 19 år og gikk til DPS men i guess not?  :hrm: Ikke så veldig overrasket over løgn, men irriterende siden jeg var dum nok til å tro at jeg ble fortalt sannheten. Jeg kommer ikke til å få høyere inntekt, hvis jeg ikke plutselig får mer uføretrygd. 

    Edit: Jeg fikk narkose hos tannlegen pga psykdom, hvis det har noe å si. 



     

  4. Hei

    Lang historie kort, hva er det verste som kan skje hvis jeg ikke betaler for tannlegebehandling og annen helsehjelp? Kan det hende at jeg ikke får ny henvisning til tannlege eller at legevakta/fastlege nekter å hjelpe meg? Kan de kutte uføretrygden min?

    Setter stor pris på alle svar og svarer gjerne på spørsmål :) 

     

  5. 27xoy6b.jpg
    Får bare opp dette når jeg prøver å oppdatere chrome. Det er ikke mulig å scrolle ned eller kopiere teksten og ''hjelp'' knappen ber meg søke etter informasjon om feilen på nett (fin måte å si ''google it'' på) men jeg finner ikke noe nyttig. Forstår ikke hva slags gruppeinnstillinger det er snakk om... Hjelp?

  6. Er mer aktiv her enn jeg liker... :( Veldig glad for at dere er så hjelpsomme da.

    Korte spørsmål denne gangen, er dette relevant hvis:

    1. En person går fra ting i en annen person sitt hjem og ikke henter tingene selv om den (skriftlig) blir bedt om det i 8 uker og tingene er til ulempe.

    2. En person får sette tingene sine på en annen person sitt leide lager med muntlig avtale om å betale deler av leien, men leien blir ikke betalt.

    Og hva betyr egentlig ''utvalgets forslag''?

  7. Fikk lånt en telefon og ringte for å høre, det blir tatt opp (men de sier ikke noe om dette før eller etter samtalen) og personen jeg snakket med trodde det ble lagret i 6mnd men var ikke sikker. Må ringe tilbake i kontortiden for å få sikkert svar på hvor lenge det blir lagret.
    I dette tilfellet var det en stor lettelse at det blir tatt opp :wee:

  8. NEI-mat:
    - Krydret mat
    - Brus eller vann med kullsyre
    - Lakris
    - Avocado
    - Citrus frukter
    - Sjokolade
    - Løk
    - Chili
    - Kål
    - Rått kylling og svinekjøtt
    - Rå potet
    - Rå eller tørkede bønner
    - Rå Artisjok
    - Rabarbara
    - Blåmuggost
    - Grønne bananar
    - Frukt med steiner i ( Ta ut steinen)
    Kopier fra denne tråden

    Tråd om ja-mat:
    http://www.tamrotter.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=8968

    Om rottehold generelt: http://tamrotter.com/?page_id=114

  9. Hei

    Ikke lenge siden jeg sist var her pga strøm i vannet og dårlig isolert leilighet. Det viste seg senere at vinduene ikke var vanntette heller så er glad jeg fikk flyttet før det ble storm... Leiemarkede er et merkelig sted å befinne seg.

    Så over til denne saken, ny leilighet med ny utleier:

    På grunn av at personen jeg bodde med ikke kan bo her mer og jeg ikke har råd til leien alene så flytter vi ut begge to med 1mnd oppsigelse, altså 1 leie igjen å betale nå. Ingen av oss bor fast i leiligheten mer.

    Siden vi holder på å flytte er det logsik nok en del esker og kaos.
    Utleier avtalte visning 3. februar så vi skulle ha mulighet til å rydde litt. Så ringte hun tirsdags kveld og sa hun skulle lese av strømmen og ha visning neste dag, prøvde å nekte henne å ha visning for det passet veldig dårlig (verdigfulle ting som lå fremme og leiligheten var kaos) men hun SKULLE ha visning. Jeg sa da klart ifra om at vi ikke hadde mulighet til å komme oss til leiligheten før det og at vi ikke ønsket at hun skulle ha visning eller gå inn i leiligheten men hun ga tydelig tegn til at hun kom til å ha visningen og lese av strømmen neste dag samme hva vi syntes om det.

    Utleier var her på onsdag og leste av strømmen men vet ikke om det ble noe av visningen. Kom tilbake for å pakke idag og da ser jeg at utleier har kastet tomme eskser inn i en bod så flere har revnet og blitt bøyd ubrukelige. Ikke vanlige bananesker men litt finere esker kjøpt på IKEA. De var orginalt stablet fint inntil en vegg og det var fult mulig å bare gå forbi.
    Hun har tatt to jakker og et vått håndkle ned fra tre forskjellige knagger og lagt dem i skittentøyskurven sammen så alt lukter litt surt nå, what?

    På romme mitt er det sand og jord i sengen og gardinen er hengt opp, den var nede når jeg dro. Det jeg antar har skjedd er at utleier har gått i sengen min med sko for å løfte opp en gardin? På det andre rommet er gardinen enda nede og lyspæra har gått der så tror ikke det var for å få inn mer lys akkurat.

    I stua var stueborde flyttet på, no big deal det så bare merkelig ut.

    På kjøkkenet har hun kastet gammel og fersk mat sammen i en pose. I posen fant jeg også glasset og metallet som var vasket og satt til tørk for kildesortering og kjøkkenhåndklær?!
    Glass og metall var ikke helt tørt enda så dere kan se for dere herligheten av mygla brød og vann blandet sammen :love: Sammen med fersk mat og rene håndklær. Hun har også gått fra alt av lys på men skrudd av alt varmen?

    Har utleier på noen måte lov til å gjøre sånn i leiligheten? Kan hun ha visning på så kort varsel uten tillatelse? Virker som hun har gjort ting bare for å være ekkel, forstår at hun ville ha bort gammel mat før visningen jeg ikke godkjente men resten gir absolutt ingen mening...

    Internett er ifølge kontrakten inkludert i leien men det virker bare 30% av tiden og da er det så tregt at du er heldig om du får sjekket mailen.
    Beklager eventuelle skrivefeil, er litt satt ut...

    What to do?

    Edit: Rettet noen skrivefeil

  10. Tusen takk for all hjelp så langt :) Gjentar et spørsmål jeg hadde litt tidligere som jeg forsatt ønsker svar på: Hva betyr ''Den kan du kreve også med tilbakevirkende kraft (så lenge du reklamerer i tide)'' som Herr Brun skrev 09:39? Og hva vil det si at han retter manglene raskt nok, altså hvor lang tid er raskt nok? Håper det ikke er så veldig lenge når det gjelder at vasker og dusj er ubrukelige.

  11. Når etterisolering sannsynligvis ikke er et alternativ har det jo veldig mye å si om den dårlige isoleringen blir regnet som en mangel, om den blir det så betyr jo det at jeg kan flytte ut imorgen? Hvor langt tid etter oppsigelsen kan han bestemme seg for at han vil rette på manglene? Tenker på at det blir veldig vanskelig for meg om han sier at han vil fikse det om 1mnd og jeg allerede bor en annen plass.

  12. Kjenner at jeg virkelig gruer meg til å si ifra, utleier er en veldig hyggelig person... :(
    Regnes det at det er så dårlig isolert her som en mangel? Tar ikke det en god stund å rette opp isåfall?

    Edit: Om jeg sier det på mail idag og han ikke ser mailen før f.eks 1.desember, er oppsigelsestiden enda fra november da? Vudere å sende melding om at jeg har sendt mail også. :roll:

    Edit 2: Hva betyr ''Den kan du kreve også med tilbakevirkende kraft (så lenge du reklamerer i tide)'' som Herr Brun skrev og som er sitert i innlegget over? Og hva vil det si at han retter det raskt nok, altså hvor lang tid er raskt nok? Trenger å få det inn med teskje, ikke hat meg

  13. Det er bare varmepumpen jeg merker noe av, har en liten oljeovn også men varmen forsvinner like fort som den kommer fra den, får kanskje opp temperaturen en grad om den står på fult og det ikke blåser så mye. Fin å varme dyne og pledd på men det er alt den er god for.

  14. Krysser fingrene for at jeg finner en ny plass å bo fort og at utleier forstår at jeg ikke ønsker å bo her... Kan jo nesten ikke bo en plass jeg ikke kan dusje og det er direkte vondt å vaske hendene. Dette passer ikke inn i denne tråden og er sannsynligvis et dumt spørsmål men er det uheldig å drikke vannet fra springen nå?

×
×
  • Opprett ny...