Gå til innhold

dasbass79

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dasbass79

  1. Jeg vil tro at en overgang fra S5 til S7 vil oppleves som ganske solid. Nå har jeg ingen driftstid med S5..men det har vel også skjedd en rekke forbedringer på software og ikke minst på hardware siden de siste årene.  Hva savner du med dagens telefon?

    nei kanskje litt kjappere cpu og bedre ram...s5 lagger litt nå imellom alle programmene.

  2. hei plages med å finne vedlegget på kvitteringen fra elkjøp, finner den på eposten på dataen, men ikke i mobilen?Fikk brodern til å sende mail med vedlegg å den fant jeg med en gang.Syns det var litt merkelig.Løsninger? :)

  3. Er det noen leverandører nå for tiden som leverer abonoment med fri bruk av data? Da snakker jeg om 4G, helst med full fart. SMS og ringetid trenger ikke være ubegrenset, der holder det med ca. 1000 av vær vil jeg tro. Men ser ikke for meg at det finnes abonoment i dag uten fri bruk av ringetid og SMS, i alle fall ikke med fri bruk av data. Har sett litt rundt selv, og så vidt jeg kan se er det ikke noe med fri bruk av data. Man kanskje noen har det som en tilleggstjeneste, som man kan betale ekstra for?

     

    Noen som vet?

    tror ikke det finns.chess har 8 gb til 399 kroner i måneden.

  4.  

    Synes egentlig det med Android vs ios begynner å bli litt gammel diskusjon.Kan man ikke like begge os'er da? :)

    Fullt mulig det. Jeg liker begge, men da jeg skulle bytte telefon før jul fant jeg ikke noen toppmodell med Android som var så liten jeg ville ha den (dette var før Z1C kom), så det ble 5S på meg. Jeg vil ha en telefon som gir topp ytelse, men som er så liten at den kan betjenes komfortabelt med en hånd samtidig som den holdes stødig. Har som regel med en 7" tablet som jeg bruker når jeg trenger større skjerm, eller en 10" dersom jeg trenger enda større.

     

    må egentlig si jeg likte størrelsen på 3,5" til iphone.perfekt for å navigere med en hånd :)

×
×
  • Opprett ny...