Gå til innhold

BadThings

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BadThings

  1. men leste noen i posten her snakket om 'Creation Centre', hvordan får jeg til dette? for meg ser det ut som den ikke er tilgjengelig

     

    Du må forhåndbestille spillet hos steder støtter dette for å leke deg på creation center.. Cdon og Platekompaniet har f.eks dette. Jeg holder på å laget et lag som skal spille i tippeligaen, samt lager spillere.

  2. Kommet på både 360 og PS3 nå..

     

    Game'a et par kamper nå og er relativt positiv til det.. Staffen var et helvete, men morsomt med endring og det trengte det også mener jeg..

     

    Men noen som kan skrive en liten straffe konk guid til meg? Skjønnte ikke helt greia så hadde satt pris på det:)

     

    Ser noen klager på diverse små ting, dette er altså bare en demo, så små bugs kommer nok til å være rettet opp til full versjonen sannsynligvis..

  3. Har sikkert blitt svart på før men orker ikke lese igjennom hele tråden..

     

    På online fifa 11, er det noe form for utvisning eller noe hvis man bare quiter en kamp fordi det går dårlig? Eller at den som ikke quiter vinner kampen?

     

    Er dritt lei folk som bare quiter fordi de ligger unner med et par mål eller mer. Ødelegger store deler av live delen, værtfall når 70% gjør det..

  4. Både Chuck og True Blood er veldig bra serier.. Jeg likte godt Californication, Hank Moody spilt av David Duchovny er rett og slett genial:D

     

    Ellers kan jeg anbefale Burn Notice, handler om en spy som får sparken og prøver å finne ut hvorfor og hvem som gjorde det mens han hjelper folk i nød på si..

     

    Sons of Anarchy, handler om en motorsykkel gjeng i usa, genial serie selvom man ikke er så into motorsykkel og gjenger..

     

    The Wire, beste serien jeg har sett. Meste av handlingen skjer i baltimor i usa, der man følger gjenger og politiet, utrolig mange kule karakterer, må se noen episoder for å komme inn i det..

     

    Dexter, MÅ bare ses. Handler om en som jobber hos politiet som blodekspert, men er også seriemorder, ofrene hans er kriminelle som slipper unna straff..

     

    Ellers så er komediene Modern Family og Community og anbefale:D

  5. Husker for noen måndersiden registrerte jeg meg på en side der jeg kunne legg inn hva jeg hadde sett og hva jeg fulgte med på, også kom det opp diverse informasjon om serien og når neste episode kom osv osv.. Men har glemte helt hva denne siden heter, så er det noen der ute som vet hva siden heter eller noe lignende sider?

     

    Er så mye serier på g så litt vanskelig å følge med til tider:)

  6. Akkurat sett ferdig det som har kommet ut av Burn Notice, og har digga alt sammen.. Men nå trenger jeg en ny serie med endel action. Ser True blood, breaking bad, entourage og community for tiden, og men trenger noe som er litt mer burn notice action. Noen som har noen tips?

     

    Har sett The Wire og Sopranos. (GENIALT)

×
×
  • Opprett ny...