Gå til innhold

esprun

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av esprun

  1. Ser ikke hvordan et nettbrett som mangler så mange elementære ting kan få en 6'er. La oss si at du legger innpå 16gb med musikk fra itunes og inn på Ipad'en (16gb versjonen) så reiser du på tur. Lagringsplassen er brukt helt opp og du sitter nå på et trådløst nettverk, finner et kult bilde og vil laste det ned, men kan ikke pga plassen på enheten er brukt opp. Du tenker "jaja, da får jeg bare slette 1 sang da, så får jeg plass". Meeeen det går ikke, for sangene må slettes gjennom Itunes, noe som også gjelder bilder lagt inn via Itunes.

     

    Ellers er flashstøtten på android mobiler i dag vanvittig god:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=NPGjrlvavhE (Galaxy S2 nettleser test)

     

    Ellers kunne det vært greit å kunne se en vanlig film du har lastet ned fra nettet uten å måtte konvertere, laste ned og betale for egne programmer som konverterer disse filmene på en elendig måte.

     

    Minnebrikkestøtte som på Samsung sin 8,9 tommer.. utrolig greit hvis du er på tur å kunne ta bilder med kamera, ta ut minnebrikken og se bildene på en stor og god skjerm. Har selv Samsung st550 kameraet som bruker microsd kort og det finnes gode adaptere dersom du vil bruke det i feks et speilreflekskamera.

    • Liker 1
  2. Ok, så vis jeg vil ha en maskin med like god byggekvalitete og batteritid som MacBook Pro, eller MacBook Air, hva skal jeg kjøpe da?

    HP Envy 14 til 9000 kr som knuser (bokstavlig talt) en hver bærbar mac på alt utenom rask oppstart og avslutning, noe som uansett ikke tar mer enn 10-15 sekunder ekstra på en windows maskin og mye mindre på avslutningen. Jeg gleder meg til å få ny bærbar. Da skal jeg knuse macbooken min... største feilen jeg noen gang har gjort av teknologiske kjøp. Det eneste fornuftige kjøpet fra apple som går ann å gjøre er å kjøpe iphone. Ikke den beste telefonen, men den har noe å tilby ihvertfall. Ipod er jo også boss.. Hvorfor betale mer for noe som er vanskeligere å bruke enn en vanlig mp3? At folk kjøper apple produkter er en faktor som gir meg lyst å gi opp menneskeheten totalt. Folk vil jo bli lurt...

  3. 1) Folk som mener en mobilprodusent skal droppe et OS som selger 124 millioner eksemplarer i kvartalet, mer enn noe annet mobiltelefon-OS, trenger å tenke litt ekstra gjennom det.

     

    Viktig at du tenker litt ekstra her og, for Alle mobilene til Nokia bruker en eller annen versjon av Symbian, I dette tilfellet er det vell kun touch versjonene av OS'et som er aktuelle.. s60v5 og Symbian^3.. som ligger på ca 25 millioner, desidert lavest av de store smartphone produsentene som feks HTC og Samsung

  4. Hvilke skadeskutte mennesker er det som kårer telefonene i gulltasten?

     

    Elendig

     

    Årets telefon er ikke desire, men Galaxy S. at de nevner at desire er en god telefon å se film på er trist. Den har ikke divx støtte og du må konvertere hver eneste film du laster ned dersom den ikke er i et av de ekstremt få formatene desire støtter.

     

    Årets multimedie telefon er så utrolig langt i fra Nokia sin N8, men fremdeles Iphone 4. Det vil alltid være Iphone 4 til noen andre operativsystem når samme menge applikasjoner og spillmuligheter.

     

    Årets businessmobil er enten en av android telefonene, iphone, nokia sin E-serie eller blackberry. her gjelder det å ha muligheter til å gjøre så mye som mulig businessrelaterte ting. epost, ringing, excel, word, powerpoint osv... noe som er veldig bra spesielt på IOS og Android

     

    Årets kameramobil går kanskje til Nokia N8, men det er også viktig at man ikke bare tenker megapiksler.

     

    Skuffende kåring. useriøst

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...