Gå til innhold

1im3

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 1im3

  1. St. Anders skrev (På 4.11.2020 den 13.36):

    Vil bare skyte inn at det enkleste for å få tv til å virke er å koble fiber inn i en switch først, du må vite hvilke VLAN id leverandør benytter på WAN og TV. (lage en "trunk" port som bare tillater de VLANene). Så tildeler du en port på switchen til aksess på VLAN for WAN også kobles denne i WAN på router, så setter du de portene du  skal kjøre til TV til aksess på VLAN som benyttes for TV. Husk å ikke slå på DHCP for VLAN som benyttes til WAN og TV, evt opprett de som "VLAN only" i unifi.

    Da kjører du TV utenom internett trafikken. Det krever da at du har to kabler mellom switch og router (gjelder UDM-Pro, en til WAN og en til LAN), noen andre routere kan i prinsipp klare seg med en kabel, men da kjører du VLAN rett til router med WAN og LAN, men da mister du halve båndbredden).

    Dream Machine Pro har 10gig optisk og altibox leverer max 1 giga så da går detvell greit da

     

  2. Hei jeg har akkurat bytta til Dreammachine Pro fra usgpro , og har fiber rett inn i dreammachinepro. På usgpro`en måtte jeg programere inn alt for å få tven til å funke-. Disse funksjonene mangler i DMP og har som tidligere nevnt ingen jason fil. jason filen trenger mann bare til å lagre det du har programert- slik at instillingene skal overleve en resett- strømbrudd

    Jeg har ikke prøvd å få tven til å funke enda, men ser ut som det er muligheter for å få det til i interfacen, Om noen får det til kanskje de kan legge ut en guide?

    Skal prøve meg litt frem når jeg får tid. går i appletv med altibox app frem til da---.

  3. Nrk har tenkt å stenge fm radioen, så mister vi radio i bilen. For så å kreve lisens for de vi har pc hjemme... Å ha pc hjemme er ikke det samme som å be nytte seg av nrk sine sider. Vedkommende som surrer rundt i nrk og ønsker flere penger burde kanskje omstilles litt. Bruke de pengene de faktisk får inn fra folk som ser på Nrk eller har DAb til å gi kanalen litt verdifullt innhold. Jeg for min synes nrk bare sender søppel, holder meg langt unna "underholdningen deres". Jeg mener bestemt at Tv er en uting - Hvem har tid til å sitte å vente på at programmene mann skal se sendes. Mye bedre med tjenester som netflix, selv om også de er mangelfulle. TV er en døende teknologi, Vi trenger ikke lengre NRK eller noen av kanalene, vi får det vi trenger fra netaviser og smarte apper på tlf. Vi må få folket til å legge ned NRK - eller la dem overleve på reklame som alle andre.

    • Liker 1
  4. Har dere fått betalt av spillutvikleren ? 8/10 Phsaf jeg gir dette 3/10 - Jeg vill ha pengene tilbake - teite missions og irriterende MMO folk som står å blokerer dører slik at jeg ikke kommer inn og får gjordt missions, dårlig consolfølese i pc versjonen ikke mulighet for firstperson view and the list goes on. Jeg liker coopspill.. men dette er jo mmo rett og slett... måtte skyte ein finde 4 ganger i hodet for å drepe personen. Tåler selv å bli skutt i massevis - dette er nok spill for de som ikke er kresene - Veldig veldig skuffet - trudde dette var topp men nei, VILL HA PENGENE TILBAKE ..... DET er lov å gi dårlig terningkast også! når spillet ikkje fortjener bedre!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...