Gå til innhold

nelra

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nelra

  1. Nå har jeg trukket inn årene, og kjøpt meg iPhone 4. Mini proen er mitt aller største bomkjøp noensinne. At jeg falt for søthetsfaktoren har jeg fått svi for. Telefonen legger på midt under samtaler, den nekter meg noen ganger å skrive melding, den er ufattelig treg (generelt sett), har for liten skjerm, duger ikke til å spille med, blir meget varm under lading, samtaler og når jeg er inne på Marked og laster ned, og ikke minst det med batteritiden. Det eneste jeg kommer til å savne er det meget behagelige tastaturet, og Android selvfølgelig. Nå er det imidlertig på tide med et beiteskifte. Skal i alle fall ikke ha noen mini telefon flere ganger.. :)

  2. For en stund siden kjøpte jeg et theme (bubblegum) til ADW.Launcher. Med den i bruk hadde jeg anrop og handcent nede på linja til venstre, meny i midten, og marked og kontakter på den andre siden. Nå når jeg tar den i bruk, får jeg bare opp handcent og marked på sidene. (haha er det noen som skjønner hva jeg snakker om? Aner ikke hvordan jeg tar bilde av skjermen..) Noen som vet hvordan jeg får fikset at jeg har to valgmuligheter på hver side?

     

    Og på Beautiful Widget står det nå at det er 37 varmegrader og sludd i Tromsø..

  3. Fant ADW.launcher etter mye om og men..

     

    Foruten disse plagene som foreløpig har kommet, så virker 2.1 passelig bra. Liker den nye måten å låse opp telefonen på, selv om det er iPhone-ish. Liker også at blåfargen ikke er så skarp og lys lengre. Har ikke ellers rukket å sjekke ut så mye mer i og med at jeg plages med kontaktene og Marked..

     

    For et styr. Endelig. 2.1. litt styr med å få alt på plass men det virker.

     

    Har dere med X10 Mini Pro fått ned oppdateringen?

     

    Jepp, myye styr... :p

  4. Jeg har ikke oppdatert telefonen, men har likevel en "oppdater alle" knapp på marked. Men på oppdater alle og nedlasting av nye apps (gratis) kommer beskjeden "nedlastingen var mislykket, prøv igjen". Kjenner at om ikke dette endres snart så vil dette bli dyrt i og med at jeg da bare finnes betalapps å laste ned. :p

  5. Så bra :p

     

    Jeg opplevde nettopp noe rart med mobilen. Søstra mi ringte meg i stad, og når vi var ferdige med å snakke la hun på og jeg la mobilen fra meg. Men så ringte hun igjen, men mobilen ville ikke låse seg opp på noen måte. Det var bare en svart skjerm som jeg ikke kunne gjøre noe med, men den vibrerte og ringetonen ble spilt av. Jeg fikk ikke tatt telefonen og måtte faktisk ta ut batteriet og skru på telefonen igjen for å fikse det. :(

     

    Men det er sannsynligvis den "øre-sensoren" som jeg kaller den, den sensoren som registrerer når du tar mobilen inntil øret og låser mobilen sånn at du ikke skal komme nær noe. Den har tydeligvis ikke oppdaga at jeg tok mobilen vekk fra øret etter at søstra mi ringte meg første gangen.

     

    Noen som har opplevd noe lignende?

     

    Åi, sick. Min skjerm låste seg også nå nettopp! Og jeg måtte ta ut batteriet for å få den opp å gå igjen. Og jeg hadde ikke gjort noe, satt og styrte med apps, la den fra meg og skulle ta den opp igjen og da var den svart. Lyset på tastaturet var der, og lydene. Men ikke noe mer.

  6. Hei.

    Har hatt SE X10 mini Pro i en uke nå, og er meget fornøyd.

    Mulig jeg er litt grønn og ikke ser svaret foran øynene mine, men hvordan får jeg WF Clock Widget frem på skjermen, og hvor finner jeg wifi toggle? Begge har jeg hentet på market..

     

    Beklager, det innlegget skulle ikke inn hit. Er ny her inne på forumet også, og det gikk litt fort i svingene.. :)

  7. Hei.

    Har hatt SE X10 mini Pro i en uke nå, og er meget fornøyd.

    Mulig jeg er litt grønn og ikke ser svaret foran øynene mine, men hvordan får jeg WF Clock Widget frem på skjermen, og hvor finner jeg wifi toggle? Begge har jeg hentet på market..

×
×
  • Opprett ny...