Gå til innhold

Jonnawest

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonnawest

  1. De av oss som kjøpte spillet på launch, vil vi kunne spille videre med samme konto eller må vi kjøpe spillet på nytt?

     

    Account-systemet til Square Enix er noe av det værste jeg har vært borti. Brukte lang tid på å klare å aktivere spillet i 2010 og password reset den dag i dag er helt umulig da den ikke lister opp hvilket hemmelig spørsmål du brukte, men du må gjette både spørsmålet og svaret.

     

    Om du kjøpte spillet ved launch, vil du ikke trenge kjøpe det på nytt. Du vil få link til å laste ned ny klient før launch :-)

  2. Til alle mulige nye (og tidligere spillere) av FFXIV:

     

    FFXIV ARR er nå i beta fase 2, og nærmer seg stadig launch. Vi krysser fingrene for at spillet blir lansert før sommeren :-)

     

    I den anledning ønsker vi å rekruttere nye medlemmer til vårt lille nordiske linkshell (guild) "Midgard". Gruppen ledes av norske spillere som spilte ganske aktivt gjennom den forrige versjonen av FFXIV.

     

    Vi har spillere som holder aktivt på i alle av spillets faser, og har flere spillere som har mye erfaring fra tidligere mmo og som gjør endgame. Enten du spiller sjeldent, eller hver dag, lite eller mye erfaring, er du velkommen hos oss! Er du helt ny, skal vi selvsagt hjelpe deg med du trenger underveis.

     

    Om dette høres interessant ut, ta turen til http://midgard.guildwork.com/ og legg inn en søknad der, så ordner vi resten.

     

    Mvh Midgard

  3. Får håpe de har fjerna det elendige systemet med "you want to cast this spell?" Jeg klikker ja.. så kom "you really sure you want to click this spell?" YES! "Ok just click again here and your spell will be casted".Systemet var helt latterlig og hørte ikke hjemme noe sted i et mmo som bør være sømløst. Hvis de har klart å gjøre om dette til noe som ligner mer tradisjonelle mmos så skal jeg i det minste prøve beta.

     

    Vel, så vitterlig tungvint var det ikke, og mot slutten av 1.0 var det ganske så spillbart og underholdende. Det blir enda enklere i den kommende 2.0 versjonen, hvor SE har sett mer mot vestlige spill når det gjelder design av UI og movement/combat. Har spilt alpha-versjonen, og vil hevde at de fleste med et snev av mmo erfaring vil hoppe rett inn i kontrollsystemet uten større problemer :-)

  4. Vil bare poengtere Square Enix sin FFXIV: "A Realm Reborn litt nærmere. Dette er en komplett ombygning av det tidligere FFXIV som floppet på lanseringen for 2 år siden.

     

    Spillet har vært aktivt siden lanseringen, og gjennomgått gradvise oppgraderinger. Det har blitt mye bedre, og enda bedre skal det bli. Om noen måneder lanseres en splitter ny versjon av spillet kalt "A realm reborn", og vil skille seg dramatisk fra slik spillet var (og er) idag. Forhåpentligvis vil SE vise frem gameplay på dette spillarrangementet.

     

    Om du har vært aktivt på spillet tidligere, eller er nysgjerrig på et mmo satt i FF-verden, anbefaler jeg absolutt at du prøver dette :-)

     

    (Vi er for øvrig en gjeng med skandinaviske spillere på Masamune serveren. Ta kontakt hvis du er interessert! )

    • Liker 1
  5. Hallois!

     

    Jeg lurte på om det er noen som går med planer om å lage et norskt LS, eller allerede har startet dette? Jeg spilte FFXI en god del, og masse AoC... Men jeg er og blir en FF-freak, og har gledet meg til FFXIV i mange år nå!

     

    Hvis ingen starter et LS, så kan vi som er norske i det minste spille på samme server? Hvilke servere er det dere har planer om å spille på egentlig?

     

    Lite tips: Er en gjeng på www.finalfantasy.no som holder på å starte opp et helnorskt FFXIV LS :-) Gå inn på forumet, og velg Final Fantasy Online. Der diskuteres hvilken server som skal velges og slikt i skrivende stund. Jeg tenkte bli med der hvertfall!

     

    - Jonnawest

×
×
  • Opprett ny...