Gå til innhold

Nohanna

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nohanna

  1.  

     

     Et minus for kjøpere av HTCs nye Vive Pro-sett er at de ikke er kompatible med den trådløse adapteren rett ut av esken.

     

    Dette er helt absurd... Jeg er glad jeg droppet å kjøpe Vive Pro. Satser på at Oculus 2 kommer ganske snart nå som RTX-serien til nVidia er lansert 

    Pro ble lansert lenge etter at utviklingen av trådløs-enheten var underveis, så det virker særdeles dårlig planlagt dersom den ikke er kompatibel med en fremtidig teknologi som de selv jobber med å utvikle, mens deres eldre versjon er det?

     

    Ekstra spesielt blir det når de reklamerer spesifikt med Vive Pro på bildene. Her lukter det mugg og fandenskap.

  2. Kanskje litt på spissen, men jeg tenker det sier ganske mye om teknologiforståelsen når man bruker penger og ressurser på å kjøpe inn, trene og vedlikeholde fugler for å ta ned droner, fremfor å produsere egne dronefangende droner.

     

    Ørna er sikkert flink, den, og gjerne raskere og mer manøvrerbar enn droner, men samtidig har du aldri 100% kontroll på et dyr som like godt kan finne på å fly motsatt retning og aldri bli sett igjen. Eller om den skader seg på dronen, så har du plutselig en masse penger investert i noe du ikke kan reparere.

     

    Fly-droner med nett burde kunne gjøre samme jobben uten de samme vedlikeholdskostnadene, og uten at de er uerstattelige.

     

    Det er litt som å trene opp hvaler til å jage ubåter.

    • Liker 1
  3. Hva er fordelen med å kunne digitalisere notatene sine med en penn, fremfor å bare ta notatene direkte på skjermen, slik som alle andre gjør?

     

    Her må du altså holde to ting samtidig, og i tillegg må du holde papiret rolig og på høvelig samme sted til enhver tid for å unngå at du plutselig skriver en helt annen plass på skjermen. Fremfor å skrive rett på skjermen.

     

    Her er vi nok fortsatt på gimmick-stadiet, ikke "fremtidens design". Touch-tastatur er litt kult, men da bør det også være 100 % pålitelig med tanke på input-registrering.

  4. For det første, det å besøke en piratnettside er slett ikke det samme som å "drive med piratkopiering".

     

    For det andre, utgjør den store forskjellen et svært tydelig skille i tilgjengelig tjenestenivå, som enkelt kunne vært løst ved å være mer tilbøyelige med globale rettigheter, så kan heller landsdekkende tjenester slåss seg i mellom på pris og kvalitet, fremfor hoveddelen av utvalget.

     

    Og som flere poengterer, dette virker ikke å være en spesielt upartisk "undersøkelse"..

  5. Lykke til, Intel, dette har folk prøvd før.

     

    Jeg hadde en gang i tiden, jeg tror det måtte være rundt 2009, en HTC Touch Pro. Den telefonen var bygget slik at du måtte ha en egen dongel med mini-USB til minijack for å kunne bruke hodetelefoner på den.

     

    Det viste seg, MERKELIG NOK, at mini-USB ikke er av en god nok byggekvalitet til at man kan ha den plugget til mens telefonen ligger og hopper i lomma, og USB-inngangen på telefonen var etter et års tid fullstendig ubrukelig på grunn av kontaktfeil. Og dette med ganske forsiktig bruk.

     

    Tviler på at denne nye pluggen er spesielt mye bedre på det punktet.

    • Liker 4
  6. Disse artiklene er litt dårlige på å forklare konseptet med streaming.

     

    Teknisk sett spiller du ikke "konsoll på PC-en", du spiller på konsollen med PC-en som skjermløsning. Konsollen må være påslått med spillet kjørende, konsollen håndterer prosesseringen, du må bruke en kontroller tilkoblet konsollen.. PC-en i dette tilfellet er utelukkende en erstatning for TV-en, og ingenting annet.

  7. Interessant nok hadde mange av disse høyt prisede effektene motsatt virkning på meg, og føltes mer som en dårlig forklart hindring i spillet som jeg måtte bruke tåpelig mye tid på å komme meg gjennom.

     

    Ikonografien er et perfekt eksempel på nettopp dette; Fra et designer-standpunkt er dette noe av det mest idiotiske jeg har sett i et spill på lenge. Ønsker du å finne ut hva hver enkelt egenskap gjør før du bruker dine hardt opptjente ferdighetspoeng på noe du kanskje ikke har mest bruk for? Da må du se gjennom hver eneste en med musa over ikonet, mens du hører på de forferdelige lydeffektene. Og nåde være om du ikke har hukommelse til å huske alle sammen slik at du med en gang vet hva du skal se etter ved neste oppgradering, for da må du gjøre alt på nytt.

     

    Det at ikonene ikke har NOEN andre elementer tilknyttet seg; Ikke står det navn, ikke står det noe som helst om hva den enkelte ferdighet gjør, ikke er det spesielt mye som skiller de fra hverandre i strukturen, gjør at du tvinges til å bruke unødvendig tid på å lete. Og er det noe jeg virkelig ikke kan fordra i spill, så er det å lete etter ting i menyer.

     

    Legg på at spillets "samlemani"-tendenser føltes alt for mye i fokus, at Power Armor enten er ubrukelig eller konstant alt ettersom hvor mye INT du har, at man må hoppe gjennom alle mulige slags tåpelige hindre for å rette opp bugs (eks. at våpenet forsvinner når det føler for det, eller at det kan ta opptil et minutt å bytte fra ett våpen til et annet), at spillet er utrolig treigt med lange, kjedelige animasjoner du må se på hver eneste gang, at byggesystemet er unødvendig tungvindt (og hvorfor kan du ha en påslått TV, men ikke mulighet for å gjenopprette TV-signal?) og at spillets historie går så til de grader på trynet mot slutten.. Jeg traff forresten på en fin bug i nest siste oppdrag, hvor jeg måtte inn i Railroad sitt hovedkvarter. Der var døren stengt, og kunne ikke åpnes igjen..

     

    Så nei, jeg er egentlig veldig lite hekta på Fallout 4. Så snart jeg var ferdig med historien (Institute), slapp jeg mikken og gikk av scenen med en "hvem faen bryr seg"-følelse.

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...