Gå til innhold

Xenophiliuz

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xenophiliuz

  1. Hei, jeg leter etter en bestemt type fortellinger. Jeg elsker bøker som The Shining, der det er få personer på et enormt høyfjellshotell som skal være der over vinteren. Jeg liker også et spill der du finner en luke på Grønnland, som tar deg med ned i et gammelt og forlatt minesystem som viser seg å være enormt med en person fortsatt i live.

     

    Det jeg vil ha er bøker/filmer der noen utforsker et forlatt sted der det pleide å være mennesker, eller historier som The Shining der få personer er på steder som pleier å myldre med liv, men som nå er forlatt.

     

    Er litt vanskelig å beskrive det som fanger interessen min, men om noen vet om noe som kan være aktuelt så skriv gjerne :)

    • Liker 1
  2. Når jeg var liten så pleide jeg å se en film hele tiden men husker ikke på hva den heter.

     

    Her er det jeg husker: Det er en animasjonsfilm fra 80-90 tallet tipper jeg. Den handler om en liten person (husker ikke om det var gutte eller jente men trur det var jente) som bodde med 2 eldre damer. Så vidt jeg husker så var den ene sniller enn den andre. Husker noe om at jenta blir stengt nede i kjelleren også kommer det en liten rød hund(rev?) inn igjennom kjellervinduet. Suns å huske at når de 2 damene finner ut om hunden vil de ha den ut av huset og dette gjør da jenta lei seg. Husker også en sene der det er bursdagen til den lille jenta og hun får en kake og et skateboard til å stå på mens hunden(reven?) drar henne.

     

    Det er egentlig alt jeg husker. Om noen vet va jeg snakker om så blir jeg utrulig glad.

  3. Hei, jeg leter etter et bilspill jeg pleide å spille hele tiden før. Det er biler som kjører rundt på en liten bane mens du styrer en rivningskule og målet ditt er å knuse alle bilene. Husker ikke va navnet var og Google er ikke vennen min lenger...

     

    Vist noen vet hva jeg snakker om så pliiiis hjelp meg :)

  4. Hei, jeg trenger litt hjelp angående Ac2. for en stund siden lastet jeg ned en versjon an AC2 fra nette men det funket ikke så jeg lot d bare ligge å kose seg på harddisken. nå har jeg kjøpt spillet men har litt problemer. Når jeg trykker på spill så få jeg en error:

     

    ?startsavegamesync@proxy@orbitdll@mg@@qaexw4testmode@savegamestorage@23@PAVITeststatuscallback@523@@z startpunktet for prosedyren fantes ikke i biblioteket for dynamiske koblinger, ubiorbitapi_r2.dll.

     

    Jeg måtte heller ikke skrive inn cd-key, noe jeg syntes var rart... lurer på om dette kan ha noe med at jeg lastet ned en versjon tidligere. Jeg slettet alle filene jeg lastet ned og avinstallerte spillet.

     

    Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. hjeeeelp

×
×
  • Opprett ny...