Gå til innhold

Nikr0

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nikr0

  1. Hei igjen,

    Pcen min har i noen dager kjørt relativt stabilt etter at eg skrudde opp volten på minnebrikkene, men i dag når eg skulle slå den på og kjøre windows så krasjet alt igjen.. Er inne i noen minutter før det kommer ein bluescreen.. Det som også skjer nå er at ati klager over at eg ikkje har kompatible skjermkort drivere og så er det ein fin rosa farge i bunnen av skjermene mine...

     

    Men Ubuntuen som eg instalerte etter at eg fikset på minnebrikkene fungerer strålende, så det eg lurte på kan det være feil i windows på grunn av at problemet med minnet var der når eg installerte det?

    Og vil det hjelpe å installere windows på ny?

     

    Takker for alle svar:)

  2. Stemmer at eg har dei minnebrikkene ja..

    Og eg var nettop inne på biosen og fekk etter litt roting fram og tilbake finne ut at dei var satt på 1.5V, så eg fekk skrudd dei opp på 1.63V(var eit valg mellom 1.59V og 1.63V, 1.60V var ikkje ein mulighet. Men biosen meinte de va safe settings, så eg stoler på den:))

     

    Men foreløpig så funke pcen, fant ut i går at det hjalp å "varme" opp pcen, som i å restarte den eit par ganger, så kjørte den stabilt.. Har det noen sammenheng med minne?

     

    Men takker uansett for mange bra svar, eg e evig taknemlig:)

  3. Hei,

    Eg fekk endelig skrapt sammen penger til å kjøpe meg ein stasjonær i forje veke(noe som ikkje er så lett når du er student), og når eg endelig fekk bygd den sammen og instalert alt av drivere og windows update så fungerte pcen kjempe fint.. Men når eg startet pcen på ny dagen etter så startet f*** skapet..

     

    Det som skjer er at programer som spotify, msn, steam, windows gadets ++ krasjer, og når eg skal til å reinstalere programer så nekter windows å instalere dei.

    Og det heile avsluttes etter ein stund med at maskinen begynner restarte av seg sjøl, gjerne etter ein blue screen..

     

    Eg har prøvd fleire ganger å formatert heile hardisken for å så installere windows 7 på ny.. Men det samme skjer igjen heile tiden, pcen funker fint heilt til eg slår den av og lar den stå av overnatten.. Når eg starter pcen opp om mårningen så krasjer alt igjen..

     

    Har også hatt problemer med at windows'en ikkje vil installeres etter at den har lastet filen opp på hardisken når eg skal reinstallere pcen, men det pleier å virke etter noen forsøk..

     

    Hardwaren eg har er:

    Samsung SH-S223B - DVD±RW

    CORSAIR 4GB DDR3 XMS3 DHX PC10600 1333MHZ CL9 (2X2GB)

    AMD PHENOM II X2 550 BE 3.1GHZ 6MB SOCKET AM3

    HIS Radeon HD 5770 1GB GDDR5

    MSI 770-C45, Socket-AM3, DDR3

    Samsung SpinPoint F3 500GB

    500W PSU

     

    Eg kjører Windows 7 64bit..

     

    Er det noen som kan hjelpe meg? Eg starter virkelig å bli desperat..

     

    Takker for alle svar(:

  4. Det eg glømte å spør om,

    vil eit HD5770 klare uten problem å drive to 24" med 1980x1080 oppløsning?

    Da hovedsaklig til surfing, skole og div på ein og film eller spill på den andre?(er veldig gla i multitasking:))

    Og forsåvidt er det strekt nok til å kunne spille på to skjermer med? Er ikkje nødvendigt men hadde vert kult å prøvd:)

  5. Hei,

    Eg har ein liten stund nå prøvd å sette sammen deler til ein ny stasjonær pc, og eg føler eg starter å nerme meg noe nå.. Men med tanke på at eg ikkje har kjøpt eller bygd ein stasjonær pc på 7år så tenkte eg det kansje hadde vert ein plan å fått dere til å kikke over det eg har plukket fram og gi eventuelle tips:)

    Det eg har funnet til nå er dette:

     

    Karbinett + Strømforsyning:

    ACE Midtower 500W?

     

    Prosessor:

    AMD Athlon II X3 435 2.9GHZ?

     

    Minne:

    Corsair 4GB DDR3 PC10600 CL9?

     

    Hardisk:

    WD Caviar Green 500GB?

     

    Hovedkort:

    Gigabyte GA-770TA-UD3, Socket-AM3

     

    Skjermkort:

    SAPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5

     

    Bestiller fra to nettsider som noen kansje alt har lagt merke til p.g.a. at eg følte Dustin hadde eit mindre bra utvalg på skjermkort og hovedkort. Men det blir ikkje det store tapet siden eg er student og Dustin sender gratis til studenter:)

     

    Men det eg da lurte på var om dette oppsettet i det heile tatt vil fungere og om det er eventuelle forbedringer eg kan ta?

    Som foreksempel:

    Finnes det noe bedre til samme pris av delene?

    Bør eg gå ned i pris på noen av delene slik at eg kan gå opp i pris på noen andre?

    Kan eg få eit bedre oppsett vist eg går over til intel og nvidia?

     

    Og til slutt, vil denne pcen kunne drive to 24" av denne typen Acer X243HQ i ubuntu og windows7?

    Og vil pcen kunne drive nye spill som Borderland på ein heilt grei oppløsning?

     

    Takker for alle svar:)

  6. Hei,

    Eg har prøvd å kikke rundt på nettet og lest på diverse forum, men eg føler at eg rett og slett ikkje blir så mye klokere..

     

    Det eg trenger er ein minipc som kan brukes til surfing, spilling av musikk, avspillinger av avi filer og skriving av notater i forelesninger.

    Det eg ønsker i pcen er:

    -At den går stabilt, som i å kunne få teksten opp på skjermen i samme hastighet som eg skriver selv om en internett side laster.

    -At tastaturet er tilnærmet normal størrelse, har litt store arbeidsnever så trenger litt plass til å skrive.

    -At pcen er stillegående, kjekt å kunne ungå å plage foreleseren med ein pc'e som bråker.

    -At det er ein 10,1-11,6" skjerm.

    -At prisen ikkje går over 4000kr aller helst ikkje noe meir enn 3500kr, er student og jo mindre pcen koster jo meir øl og reise blir det på meg:)

    -At batteriet varer meir 5+ timer..

     

    Eg har sett på noen pcer:

    Asus EEE 1101HA

    Asus EEE 1005HA

    Acer Aspire One D250 IntelAtom N280

     

    Asus EEE 1101HA frister mest på grunn av skjermstørrelse og dermed tastatur størrelse, men eg er litt skeptisk til at det er ein 1,33GHz i den, så det eg egentlig lurer mest på er hvor mye forskjell det er fra ein Z520 med 1,33GHz til N270, N280 og Z530 som er på 1,6GHz vist eg ikkje husker heilt feil..

     

    Takker for alle svar:)

  7. Hei,

    Er litt usikker på kor dette spørsmålet skal være men eg prøver her:)

     

    Eg trenger hjelp til å finne ett programm eller ein internett tjeneste som gjør at eg kan legge bilder og tekst filer ut på internett, for å så kunne lage ein link til både mapper med fleire filer i og link til berre filer.

     

    Dei filene som legges ut skal kunne lastes ned av personer som har veldig lite erfaring med internett så det må kunne gjøres så enkelt som muligt uten at dei trenger å logge inn på noe. Det beste hadde vert dersom dei kunne ha trykket på linken og så hadde nedlastingen startet med ein gang.

     

    På grunn av at eg strengt tatt er ganske blank når det kommer til slike ting så er det viktig er at det er veldigt lett å laste opp filer og bruke programmet/nett tjenesten.

     

    Det gjør ingen ting om eg må betale litt i måneden, ønsker helst å gjøre det dersom det betyr at eg får noe som både er sikkert og fungerer godt:)

     

    For alt eg vett så er svaret på dette spørsmålet svært opplagt, men som sagt så er eg litt uviten og uerfaren når det kommer til dette. Så eg håper dåke tilgir min uvitenhet og er snille nok å hjelper meg:)

     

    Takker for alle svar..

     

    -Baah

  8. Hei..

     

    Eg lurte på om noen kunne hjelpe med med eit lite problem som eg har. Eg har leitet rundt om kring for å finne ein løysninge uten å ha funnet ut noe, dette kan forsåvidt ha ein del med at eg er rimligt blank på området:p

     

    Men det eg lurte på var om det fantes noen web tjenester som gjorde slik at eg kunne ha lastet opp filer, som bilder og tekst dokumenter, linke til denne siden via ein annen og gjøre slik at andre personer kan gå inn på den siden via den andre, uten brukarnavn og passord, for å laste ned dei filene eg har lagt opp.?

     

    Tingen den er at eg alt har ein hjemmeside som fungerer fint, men problemet er at denne siden er blitt lagt for meg slik at eg kun kan gå inn å forandre tekst og utseende.. Og som sagt så trenger eg ein plass hvor eg kan dele bilder og tekst dokumenter til dem som besøker siden uten å forandre noe annet enn teksten på den siden eg alt har..

     

    Det er foresten ingen problem med at tjenesten koster litt..

     

    Tusen takk for all hjelp:)

  9. Hei eg kjøpte meg ein kvit ps3 hong kong versjon for en liten stund til bake og eg har to spørsmål.

    1.

    Er det muligt på noen måte å fikse ps3'en slik at den kan spille norske DVD-er og norsk blue ray? eller må eg kjøpe meg en ny? angrer litt ja:P

     

    2.

    Kjøpte meg eit bluetooth headsett av typen Philips SHB6100, men når eg koblet det opp på ps3'en så fekk eg kun microfonen til å virke.. Det som skjedde var at eg ikkje fekk spille lyden/musikken i hodesettet kun min egen stemme når eg snakket. Prøvde å rote litt rundt på instillingene for å få det til uten hell.. Er det noen så vet hvordan eg kan få musikk og spille lyd i hodesettet mitt?

     

    Takker for svar =)

  10. Hei.. Eg kjøpte meg ein ny lcd tv når komplett hadde tilbud på Samsung 32" LCD-TV LE32R81B.. I dag så klarte eg endeligt å skrape sammen penger til ein hdmi til hdmi kabel, siden eg har hdmi utgang på pcen. Og dermed kunne eg koble pc og tv sammen... Så kom skuffelsen, eller rettere sagt ingen ting kom.. Pcen finner skjermen men tven registrerer ikkje at det er noen kabel koblet til hdmi utgangen? Er det noen som kan hjelpe meg? eg e vildt desperat... Kjører foresten Vista..

     

    Takker for svar..

  11. Hei, eg tenkte eg skulle selge det 3-4 år gamle anlegget mitt på grunn av at eg har fått meg eit nytt og det gamle berre står på sove rommet mitt, men eg er ikkje heilt sikker på hva det egentlig er verdt og håpet noen eventuelt kunne hjelpe meg med det?

    Anlegget består av 2 stk jamo X870 høytalere og ein Onkyo TX-DS484 forsterker, høytalerene har noen små utre skader på grunn av ein katt og flytte folk ellers så er pakken i tipp topp stand:)

     

    Takker for alle svar..

     

    Var foresten ikkje heilt sikker på hvor denne posten burde plaseres så eg tok berre ein sjangs...

  12. Hei. Eg har prøvd å både kikket og surfet etter svar på forumet men har fremdeles ikkje funnet svar på to spørsmål:

    1. Finnes det en måte å slå av touch funksjonen på skjermen når eg har ein telefon samtale? eg har ein veldig lei tedens te å setta folk på vent eller rett å slett berre avslutta samtalen med øyra, kinne eller andre deler av fjese mitt så vil kosa me telefonen. Blir ofta plagsomt for å sei de sånn...

    2. Finnes det ein pizza funksjon på mobilen, ei sånn ei kjekke klokka så passe på nedtellingen min? har blitt eit par svidde pizzaer siden eg bytta telefon for å sei de sånn...

     

    Takke for svar:)

  13. Hei eg har leitet en del på internett og her på forumet etter informasjon om hvordan eg kan

    skifte språket på touchen min.. Det er fortiden instilt til dansk noe som går men kan være forvirrende:P.. så det hadde vert kjekt å fått det over til norsk..:)

    Er det noen som vett hvordan dette kan bli gjort? eventuell link?

    på forhånd takk:)

  14. Hei eg har fått eit problem med min SE 810i.. Når folk ringer til meg så kommer det opp at personen har eit ukjent nr uansett hvem som ringer.. dette har startet å bli virkeligt irreterande i det siste med tanke på at eg ikkje kan finne ut hvem som har ringt meg og at eg må svare på telefoner eg helst ikkje vil svare på i tilfelle det er noen som eg faktisk vil snakke med som ringer... eg har prøvd å resettet telefonen uten noe hell..

    Er det noen som kan hjelpe meg med dette? eventuelle tips til hva eg kan gjøre??

     

    Mvh Nikr0

  15. Den eg sitte på nå e faktisk ein 19" fujitsu simens, og eg merke masse etter slepp på den når eg spille spill som bf vitenam og liknande men de e ikkje alle så ser de.

    Heilt etter ka du e mest vant me tror eg, sikkert andre så kan svara betre..

     

    -Nikr0

  16. Då kan du umulegt ha sett så mange nye lcd skjermar for både den eg sitte på nå og den eg har heima kan du uten problemer ghosta :p

     

    Men i alle fall så vil eg anbefala Nec skjermen i frå "den store Lcd testen" aldri vore så fornøyd me ein skjerm og eg bruke den te spilling, surfing, skriving, teining og film seing :)

     

     

    -Nikr0

×
×
  • Opprett ny...