Gå til innhold

ErlingO

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ErlingO

  1. Masse rosa skjermer og full låsning i det siste, den stakkar boksen takler ikke 2 opptak samtidig, og/eller rask manuvrering.. Klikker snart, det at dette er en boks til over 2000 kr er helt fiasko. CD mister helt klart meg som kunde om jeg ikke får ny boks når den kommer på markedet. Egentlig skulle vi startet en aksjon hvor alle sendte boksen sin i retur og krevde nytt produkt da det produktet vi har fått overhodet ikke lever/har levd opp til det som loves og forventes av et produkt i denne prisklassen. Hvilken som helst mobil telefon eller datamaskin med denne typen problemer ville bli returnert 10 av 10 ganger. Ankh har fått ny boks mange ganger men sliter fortsatt med samme type problemer som oss andre, CD må ta ansvar for det forferdelige produktet de står for.

    • Liker 3
  2. Bestilte min HD.Pvr for 15 dager siden. Ringte da CD i dag og de forteller meg at den har blitt sendt, men ikke blitt avhentet, så den er returnert. Takk FOR DET! De skylder på posten og jeg må vente.. Ikke snakk om at de skulle sende den igjen med ekspress... Å jeg kunne hvertfall ikke få den levert på døra, selv ikke mot betaling. (hva med å prøve å være litt service innstilt, her er det jo faktisk en kunde som ser frem til å få et nytt DYRT produkt)

     

    I tillegg bestilte jeg frys av abonnementet mitt i sommer (juli, august).. Ringt tre ganger for å få disse mnd kreditert på faktura, men det er enda ikke blitt gjort.. Det at en kundebehandler lover deg å ordne opp i saken gjelder visst ikke for CD. Etter mye styr med fakturaer i hytt og pine føler jeg at jeg har fått min del!

     

     

    Snakk om ELENDIG service!

     

    Neste gang er det slutt! Da blir det en annen leverandør! Oppfordrer alle til å være kritiske, og ikke finne seg i hva som helst. For hvor mye skal vi som forbruker tåle når vi betaler så vanvittig mye som vi gjør, for dekodere og abonnement.

  3. Er veldig spent, har bestilt PVR dekoderen nå, håper det blir verdt det.. Det ser jo ut som om CD er interessert i respons og at det blir gjor noe gjennom oppdateringene som kommer :)

     

    bare lurer på en ting; for å ta imot HD kanalene må jeg da ha 2 hoder på parabolen og 2 antenne kabler tilknyttet dekoderen? Kan vel ikke akkurat kalle meg noe teknisk vidunder.. Men følger dette i så fall med i pakken?

×
×
  • Opprett ny...