Gå til innhold

krakilsk

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krakilsk

  1.  

     

    Måtte kjøpe meg en Nexus 5 (G821) i dag etter jeg har vært veldig fornøyd med Nexus 7 2013 over de siste ukene at iPhone 4S (m/jb) ble helt ubrukelig. Etter jeg la inn Link Bubble på N7 rant begeret for iOS begrensninger over.

     

    Enda ikke fått 4G til å funke med One Call og bor sentralt i Trondheim. Hva skal stå under "Set preferred network type"?. Noe annet jeg må gjøre?

     

    Edit: H over bars = 4G? Får bare 49 ms og 8/2 Mbps

    Dobbeltskjekk APN-settings :)

    One call har ikke 4G. Eieren har vel gått ut i media og sagt at folk vil ikke eller trenger ikke 4G, veldig spesielt..

  2. Er det noen som vet av norske nettbutikker som har chatadapter på lager?? Sitter på gjerdet litt i forhold til om jeg skal kjøpe meg astro a40 eller ett turtlebeach ettellerannet til 999,- som har adapteret inkludert.. Savner chimera-settet jeg hadde på 360.... Noen andre som har gode alternativ til astro a40/50??

  3.  

     

    Hvorfor har ikke posten GPS-sporing på pakker i 2014??? Hater og vente... Spesielt når note tre'ern er solgt og jeg bruker s4 mini mens jeg venter...

     

    hater du å vente må du ikke bestille via internett. Da stepper du opp i butikken og betaler mer for å slippe nettopp det. :)
    Jobber i Telekiosken selv, men var vanskelig og skaffe 32Gb hvit igjennom de kanalane vi hadde desverre ;) Så dette er den første jeg har kjøpt på nettet siden tidlig 2010 når jeg begynte der ;)
×
×
  • Opprett ny...