Gå til innhold

ErikLøvaas

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ErikLøvaas

  1. Hei.

     

    Har en Samsung Galaxy S6 Edge+ kjøpt høsten 2015. For et par måneder siden var jeg så uheldig å bøye presse laderen hardt ned mens den sto inni. Det førte til at laderen i seg selv ble bøyd, og etter å ha kjøpt ny lader så er det veldig vanskelig å få den til å lade. Den faller ut hele tiden og ser også ut til å lade mye tregere enn før. Den nye laderen er også av typen Samsung hurtiglader. I tillegg har også fingeravtrykksscanneren begynt å tulle seg. Befinner meg for tiden i Spania. Kjøpt på Finn, fikk med kvittering fra Netcom-butikken, men litt usikker på hvor den er. 

  2. Hei. Har en stund tenkt på å skrive en lengre sammenlikningsartikkel mellom ulike billige mobiler (budsjett til mellomklasse). Gjerne modeller som ikke selges direkte i Norge. Å sammenligne disse med dyrere modeller jeg har erfaring med, f. eks. ulike dyrere android mobiler og iPhoner. Har dog ikke råd til dette siden jeg er en blakk student, og har ikke tilknytning til en større blogg, kanal eller bloggnettverk. Vet noen om hvordan det hadde gått an å få gjennomført dette? F. eks. butikker, firmaer, aktører o.l. som deler ut eller gir bort slike mobiler til slike formål. Og hvor denne testen kunne blitt publisert. Takk på forhånd.

  3. Hei. Har en stund tenkt på å skrive en lengre sammenlikningsartikkel mellom ulike billige mobiler (budsjett til mellomklasse). Gjerne modeller som ikke selges direkte i Norge. Å sammenligne disse med dyrere modeller jeg har erfaring med, f. eks. ulike dyrere android mobiler og iPhoner. Har dog ikke råd til dette siden jeg er en blakk student, og har ikke tilknytning til en større blogg, kanal eller bloggnettverk. Vet noen om hvordan det hadde gått an å få gjennomført dette?

  4. Specs:

    Intel i7 4820K

    ASUS P9X79 LE

    NVIDIA GTX 780 TI

    Crucial 16Gb RAM

    Kingston 250Gb SSD

    2x 3TB Seagate Barracuda

    Kjøpt fra Komplett Februar 2014

     

    I det siste har jeg fått CPU overheat error, og må gå til BIOS for å starte. Så begynte PC-en å lagge og til slutt klarer jeg ikke å ha den på mange minuttene før den slår seg av. Hva skal jeg gjøre?

  5. Hei

     

    Er på utkikk etter jobb og hvis alt går etter planen kommer jeg til å tjene ca. 40 000 i året. Men hvis jeg jobber i ferier kan jeg sikkert tjene litt ekstra (noe jeg selvfølgelig vil), sikkert noe rundt 50 000 totalt. Så mitt spørsmål er: hvordan kan jeg betale minst mulig skatt av det som eventuelt går over grensen?

  6. Har sett en del på en ny mobiltelefon siden min nåværende Sony Xperia Acro S er et rent h*****e å bruke. Liker verken designet eller skjermen. Har sett på Sony Xperia Z1, LG G2 og Samsung Galaxy Note 3. Siden jeg ikke liker Acro S, vil jeg da ikke like Z1? Har Note 3 som et foreløpig førstevalg med G2 som andrevalg. Noen kommentarer?

  7. Ser ut som du ønsker støykansellering, og da kan jeg anbefale PSB M4U2 og Harman Kardon NC. Har sett på PSB M4U2 og den fungerer også uten batterier. både lyden og støykanselleringen skal være veldig god. Prisen er på 3000 kr. Har ikke sett noe særlig på Harman Kardon NC, men har hørt at de er blant de beste hodetelefonene med støykansellering på markedet. Prisen et på 2500 kr.

  8. Vet ikke hvilken bærbar PC jeg burde kjøpe og lurte om dere kan hjelpe meg.

    Krav: Harddisk - Må være SSD, helst 256GB eller mer, 128GB til nøds

    Prosessor - Haswell, helst i7, i5 går greit

    Batteritid - min. 7 timer, skal brukes som skole-PC

    Grafikkort - må ha NVIDIA GT 750M eller høyere

    Skjermstørrelse - 15 eller 13 tommer

    Skjermtype - matt eller antirefleks, Full HD eller mer

    Andre krav - må være grei til spilling, planlegger å kjøpe en dyr stasjonær game-PC, men litt gaming på farten er alltid gøy. Må i tillegg kunne takle middels intensiv videoredigering, musikkproduksjon, surfing og andre basic ting.

    Operativsystem: Windows 8 eller OSX

    Budsjett: opptil 15 000 kr

    Vekt: trenger ikke være verdens letteste, men under 2,5 kg

     

    Noen forslag? Alle forslag settes pris på. Hvis ikke det er noen PC-er innenfor budsjettet som passer så gi noen forslag som nesten passer inn i de fleste kategoriene.

  9. Hvis lyden er viktigst for deg er utentvil HTC One rett telefon. Med innebygd Beats-lydbrikke(??) gir det uslåelig lyd på headset/ørepropper. Jobber med telefoner og har testet alle de du nevner, One er kongen på lyd. Telefonen er ikke så verst ellers heller så tror det vil være et godt valg :-)

    Tusen takk for svaret, tror jeg går for den hvis ikke jeg kommer over et bedre alternativ da jeg skal kjøpe telefonen.

  10. Hvorfor ikke gjøre det logiske og gå for iPhone 5s, siden du allerede har en iPad mini? Den har enda bedre lydkvalitet bedre enn iPad mini, og står i alle fall ikke noe tilbake for noen av Androidene du nevner. Eller for å si det med gsmarena.com, lydkvaliteten er "as close to perfect as it gets"

    Selvom jeg liker både designen og lydkvaliteten på iPhone-ne, så er det en haug av ting der de nevnte mobilene KNUSER iPhone. Skjermene er større og bedre, prisene er lavere, batteritiden er lengre og ytelsen er mye bedre. Liker både iOS og Android, så akkurat det er ikke så viktig.

  11. Ønsker å kjøpe meg ny mobiltelefon siden den jeg har nå er veldig dårlig og rett og slett ubrukelig. Er veldig opptatt av musikk og dette er viktig når jeg skal kjøpe ny mobiltelefon. Det står mellom Samsung Galaxy S4 og Note 3, HTC One, Sony Xperia Z1 og LG G2. Har en ipad mini som jeg bruker til musikklytting for tiden og er veldig fornøyd med den, så lydkvalitet og lydbilde på samme linje eller bedre enn den hadde vært det beste. Kommer til å høre på musikk i 320 kbps MP3 eller 256 kbps AAC/M4A (iTunes-format). Musikktypene jeg hører på er rap/hip-hop og EDM (Dance, House, Dubstep...). Kommer til å lytte med V-Moda M-100 og/eller Klipsch S4. Noen forslag/erfaringer? Alle svar settes stor pris på.

×
×
  • Opprett ny...