Gå til innhold

vlanitak

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vlanitak

  1. som en i hugga Freelancer fan og spiller (sluttet offisiellt for ca 1 måned siden å spille på The Void server, men spiller fremdeles litt fra tid til annen skulle jeg ha lyst) så må jeg si at selv om fighting stilen minner mer om Freelancer en den i EvE så er den ikke i nærheten av den følelsen jeg fikk av freelancer gameplayet. Kontrollene virket noe "tunge" i mangel på annen måte å beskrive det på. Samtidig var det veldig lite å gjøre etter lvl 6, som var ca der hoved innholdet i spiller sluttet i closed betaen. Har ikke fått prøvd meg på open betaen ennå, for håpentligvis har de fikset noe av dette.

    når det kommer til utseendet så er det ikke så mye å klage på, omgivelsene er vakre så langt man kan kjøre dem. for å sitere en gammel Freelancer buddy:

    BP is like playing freelancer with the intro cinematic graphics. To bad my computer can't handle that.

     

    men som sagt godt mulig jeg skal prøve det nå i open betaen også.

  2. Må si det at jeg ikke er veldig imponert over Allods. Fikk beta key til closed beta fra guilden min i Runes of Magic da closed betaen kom.

     

    I begynnelsen var Allods et spill med ekstremt potensiale, der det trekker mye fra andre suksesfulle MMOer som nevnt i artikkelen. Jeg er en ihuga fan av Free to Play MMOer, og har ikke noe imot at de trekker ting fra andre spill og er nogenlunde uorginale på mange måter.

     

    Det jeg derimot misliker med Allods er måten Gpotato tvinger deg til å bruke mikrotransaksjonene deres.

     

    som eksempel vil jeg ta Curse systemet som de la inn i en kort stund etter at den Åpne betaen ble sluppet og Fear of death systemet.

     

    Curse systemet innvolverer at når du dør er det en sjanse for at noen av gjenstandene du har blir snudd opp ned.

    F.eks: en ring med +25 stam ville plutselig gi deg den deilige summen av -25 stam.

    Eneste måten å få fjernet denne Cursen er å kjøpe en item fra Itemshoppen til Gpotato.

     

    Det neste som gjør at de ødelegger spillet er det som heter Fear of Death.

    Fear of Death intreffer, selvfølgelig, etter at du har død. Om du blir drept av en NPC eller en annen spiller spiller selvfølgelig ingen rolle. Du får denne debuffen fra lvl 15.

    Debuffen vil på første død redusere din offensive styrke med 25% og debuffen kan stackes opp til fire ganger. Som betyr at hvis du skulle være så uheldig å dø fire ganger etter hverandre i maks level, innenfor tiden debuffen varer, sitter du plutselig med 100% reduksjon av dine offensive styrker.

    Debuffen varer i maks lvl i ca 1 time. og tiden kan selvfølgelig også stackes opp til fire ganger. så fire timer med 100% offansiv reduksjon, høres moro ut eh?

     

    Nå denne debuffen kan fjernes. og gjett hvordan? jepp, gjennom itemshoppen eller ved å bruke ditt hardt erverede gull til å kjøpe noe som heter parfyme. Denne parfymen fjerner 30 min av tiden på Fear of Death.

     

    Hvis du i gjennomsikt er en såkalt causual spiller som kun PvPer og PvEr i to timer om dagen og du dør (noe du sansynligvis vil gjøre). La oss si du dør kun to ganger i løpet av denne tiden og du er i maks lvl. Det vil si en to timer lang debuff eller 4 parfymer. Prisen på parfymer ligger på ca 10 euro cent. Dette vil si: 40 euro cent om dagen for 4 parfymer.

    la oss si at måneden du spiller i ha 30 dager. 30 x 40= 120 euro cent eller 12 euro i måneden som tilsvarer ca 90 kroner. Som igjen tilsvarer verdien for å betale for et spill som World of Warcraft eller lignende.

    så for å spille to timer om dagen i en måned betaler du like mye som en som spiller 6-8 timer dagen med et Pay to Play spill.

     

    Hvorfor noen ville finne på å betale slike summer for et spill med en haug av bugs som utviklerene ikke gadd å fikse på den russiske servern og som de tydeligvis er lite interesert i å fikse på de europeiske og amerikanske serverene.

    Husker jeg løp rundt utenfor Nebezgrad og ble sittende fast i en stein og måtte vente på at en fiendtlig spiller eller en npc kom å drepte meg. Eller den gangen jeg manglet 114xp til den neste levelen og logget av, dagen etterpå var jeg tilbake der jeg hadde startet dagen før, 20k tnl, og at de oppdragene jeg hadde gjort dagen før var borte.

     

    Nei, tror jeg holder meg til Runes of Magic når det kommer til Free to Play.

  3. Noen andre en meg som spiller Runes of Magic her? Spiller selv på Smacht serveren under navnet Vlanitak, nettop passert lvl 30 så jeg er ikke kommet så innmari langt lvl messig. Er med som nest-leder I Vodka Guild (tro det eller ei, men siden ingen av oss som started det er/var/har vært/ veldig aktive WoW spillere så var det at det er et kjent WoW guild ikke noe vi visste da vi startet det, vi likte bare navnet :p ) Vodka har for øyeblikket 45 medlemmer i alle lvler og klasser og hvis noen her skulle ha interesse for å bli med oss eller bare ta en titt på hvordan vi er så : Vodka Guild Homepage

     

    Jeg må si at dette er definitivt, med untak av Ferentus, det beste MMORPGen jeg aktivt har spilt. Har spilt noe WoW, mye Ferentus og en haug av andre mindre kjente siden interessen min for disse spillen kom.

     

    Hvis det er noen andre her som spiller RoM så feel free til å ta kontakt med meg in-game :)

  4. Noen andre en meg som spiller Runes of Magic her? Spiller selv på Smacht serveren under navnet Vlanitak, nettop passert lvl 30 så jeg er ikke kommet så innmari langt lvl messig. Er med som nest-leder I Vodka Guild (tro det eller ei, men siden ingen av oss som started det er/var/har vært/ veldig aktive WoW spillere så var det at det er et kjent WoW guild ikke noe vi visste da vi startet det, vi likte bare navnet :p ) Vodka har for øyeblikket 45 medlemmer i alle lvler og klasser og hvis noen her skulle ha interesse for å bli med oss eller bare ta en titt på hvordan vi er så : Vodka Guild Homepage

     

    Jeg må si at dette er definitivt, med untak av Ferentus, det beste MMORPGen jeg aktivt har spilt. Har spilt noe WoW, mye Ferentus og en haug av andre mindre kjente siden interessen min for disse spillen kom.

     

    Hvis det er noen andre her som spiller RoM så feel free til å ta kontakt med meg in-game :)

×
×
  • Opprett ny...