Gå til innhold

Høvding Angry Butter Kek

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Høvding Angry Butter Kek

  1. New77Era skrev (9 timer siden):

    Nostalgi som faen! Spilte dette spillet på min PS1 når det kom ut, og har godt over 150-200 timer. Jeg grindet virkelig spillet fordi jeg elsket det så mye. Var så stor betydning for barndommen min. Jeg kjøpte såklart spillet som fysisk kopi og har ikke mottatt det ennå, men tror jeg skal kjøpe spillet på ps store heller for orker ikke å vente men jeg har et par spørsmål til dere om dere kan svare meg uten å kanskje røpe noen spoilere takk.

    1. Kan man grinde spillet og komme opp i level når du går og løper rundt hvor det er fiender? Eller det veldig story basert at man ikke får gått i kamper så mye man vil?

    2. Når du kjøper eller får nye våpen som feks sverd til Cloud, ser du det nye våpenet på ryggen hans da?

    3. Hvor mange timer varer dette spillet sånn ca hvis man gjør sidequest også?

    4. Spillet er jo episodisk sant? Når man har kjøpt spillet så vil episodene bare komme på spillet automatisk innen måneder eller år? Ikke fortell meg at man må kjøpe et nytt spill eller episode for samme pris?

    1. Jeg testa det ikke så mye, men jeg minns å huske at du kan grinde innen for visse rammer. Don't quote me on this, just trying to help :)

    2. Ja, det nye våpnet blir vist på cloud, også for Tifa, Barret og Aerith blir de equipa våpna vist. 

    3. Jeg gjorde sidequest og fight sim og vr battles. Min første playthrough var på normal og varte i 39 timer ca.

    4. Hver episode meg bekjent er regna som 1 fullverdig spill. Skal du ha del 2 eller episode 2 må du nok forvente å punge ut for et helt nytt spill. 

    Håper dette svarte på noen av spørsmålene dine :)

    ockallis skrev (6 timer siden):

    Uenig. I mine øyne er dette tvert om en forbedring av originalen, som i de 6 første timene rushet seg gjennom den ikoniske Midgar lokasjonen. Remake gir også karakterene litt mer dimensjon og ikke de utdaterte karikaturene som ble representert i 1997. Make no mistake. Midgar fortjener et helt spill, og det har Square E virkelig levert her. Ikke la dere lure av anmeldelsen her hvis dere er på gjerdet ennå.

     

    Er mer enig i anmeldelsen her:

    https://games.avclub.com/the-final-fantasy-vii-remake-s-storytelling-blows-the-o-1842768178

    Denne anmelderen kan ta seg en diger Choco-bolle. ?

    Nå er det hard mode som står for tur!

    Et solid spill ja, men

    Spoiler

    det er ikke en remake. Det er en etterfølger. Time travel spehi boii bogaloo. Jeg liker at de har gjort det. Musikken, grafikken osv digga alt det, men jeg ble solgt en remake, men fikk noe annet. Tok meg 39 timer å komme meg igjennom og ønsker meg mer. Håper det de nå begir seg ut på er like bra eller bedre, men jeg føler med alle som føler seg litt snytt. Jeg også følte meg også litt snytt siden det ikke er en remake, og mye av det man muligens forventa å se i del 2 er nå veldig opp i lufta. Står jo på slutten at det som kommer nå er en UKJENT fortsettelse så det er nok mange som er litt skuffa ja. Kan ikke gjøre noe annet enn å vente på del 2 og ta det derfra :) Håper det blir gudd shit :D!

     

  2. Problemet mitt med spillet: Kan inneholde spoilers. så ikke åpne med mindre du har spillt spillet.

    Spoiler

    er nok ikke utfallet, men heller hvordan de gikk frem og uttalte seg før spillet ble sluppet. Er jo ikke en remake, er en sequel. Final Kingdom hearts: timetravel boogaloo.

    Hadde jeg kjøpt spillet selv om jeg visste det? Ja.

    Føler jeg meg lurt? Ja.

    Er vel derfor jeg bryr meg også. Fordi jeg føler meg lurt.. Uten å snakke om slutten så er det et solid spill. Litt mye padding enkelte steder og det føles litt rusha, men jeg koste meg som faen. Når man får løpe rundt som barret med big bertha på armen. oh lawd. Det var artig!

     

  3. Her er et AMD oppsett som vil gjøre nytten: https://prisguiden.no/profil/lister/117190

     

    CPUen er veldig lett å overklokke, men om du ikke skal det trenger du strengt tatt ikke den kjøleren. Evntuelt kan du gå for Cooler Master V6 som er litt billigere og mindre, men som også vil fungere utmerket.

     

    SSD kan du vente litt med om det ikke haster, skal komme en ny generasjon SSD disk fra Intel til vinteren som sies kommer til å bli en god del billigere.

     

    Jeg har ikke noen som helst kunnskaper når det kommer til overklokking og bios og alt det der. Hvis jeg skulle ha overklokket, måtte det ha blitt med hjelp av IT naboen min, og er ikke helt sikker på at han vet hva han driver med inni der heller siden han er lærling, men jeg skal ikke si noe med sikkerhet, mulig han er god :) Men so far, ingen overklokking.

  4. God dag! Jeg har tenkt å investere i en splitter ny pc, siden min nå er 3... 4 år gammel... Vet ikke om noen av delene er å beholde.

     

    Har en strømforsyning fra mist 600w.

    NVIDIA GeForce 9600 GSO.

    Intel® Pentium® D CPU 2.66GHz, 2666Mhz, 2Core(s), 2 Logical Processor(s)

     

    Hvoedkort er game over.

     

    4gb ram

     

    Nec _DVD_RW ND-3570A ATA Device.

     

    Hard disk: WDC WD3200JB-00KFA0 ATA Device

    SAMSUNG HD250HJ SCSI Disk Device

     

    Aner ikke om noe av det sa dere noe, men hvis det gjorde, er det noe jeg burde ta vare på? Eventuelt kan bruke igjen? Kabinett skal byttes ut uansett. Trenger ikke skjermer for det har jeg.

     

    Det jeg lurer på er hvor mye jeg egentlig trenger å investere i en ny pc, for å kjøre WoW (World of Warcraft) fullt og et par Steam spill: Cs:s, Leaft for dead 2 etc. Kan bestille deler og sette sammen pc, har ikke gjort det før men har en IT dude som nabo så det burde vel ordne seg.

     

    Er det noen som har noen gode forslag, hvis du mener at jeg kan maxe ut de spillene jeg har på en pc til under 10/15k er jeg også helt game. Alt jeg kjøper nå er en forbedring til det jeg har. Hadde vert kult med en tilbakemelding :) Hilsen uviten wow spiller som ikke trenger det dyreste, men det som funker :D.

×
×
  • Opprett ny...