Gå til innhold

reking

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av reking

  1. icecool, jeg har blitt fortalt noe annet..

     

    "You can't be sure that it is the power supply without testing it and stripping down the power consumers won't really do that. If it is failing, it might not work even with it stripped down or it might."

     

    i følge han er det å ta vekk komponenter ikke bevis for verken det ene eller det andre.

    men jeg skal kjøpe et nytt power supply fra komplett.no (de har visst en sånn 10-dagers-returnerings-greie, i tilfelle det ikke virker)

  2. ustabil.. ok. hvordan ustabil?

     

    når jeg skrur på PCen min tror den ikke at jeg har noe ram, så den begynner å pipe (og ikkenoe mer skjer). det jeg har gjort er å forandre jumper'n så den ikke piper (jævlig irriterende lyd). jeg skrur på PCen, venter i 5 min eller noe, skrur den av og på igjen og da begynner den å boote.

    MEN!!! rett før windowsXP begynner å loade så restarter PCen automatisk. deretter skjer det igjen og igjen og gjerne også igjen... så fungerer det. men når jeg er inne i windows hender det også (til å begynne med) at PCen restartes innimellom. etter ca. 1 time så er alt normalt.

     

    sånn ustabil?

  3. jeg tenkte jeg skulle gjøre dette den andre veien, i stedenfor å si "dette skjer, hva er galt?", så sier jeg "dette er galt, hva vil skje?"

     

    hvis en PSU er gammel i tillegg til å såvidt ha nok watt (250W som skal holde til 2 harddisker, 2 optiske stasjoner, ram, lydkort, 3d-kort, nettverkskort og hele pakka) hva kan jeg forvente vil skje med PCen..:

    1) i beste fall?

    2) i verste fall?

    3) i medium fall?

  4. PCen nektet å starte hver gang jeg skrur den på, alt den gjorde var å gi fra seg et langt pip. jeg slo opp i manualen til hovedkortet (dette: http://www.dfiweb.com/Product/xx_product_s...RODUCT_ID=1211) og fant ut at det er noe med RAM modulene.

    vel, siden jeg har RDRAM så tenkte jeg at kanskje en av modulene ikke satt ordentlig i, og jeg bare dyttet de litt inn... da virket det.

     

    til neste dag, jeg fikk samme problem, og måtte sitte å ta dem ut og inn flere ganger før det endelig virket. jeg kjørte memtest86, og fant ingen problemer.

     

    neste gang jeg skrudde på PCen så virket det ikke lenger. jeg har prøvd å putte noe under hovedkortet for at det ikke skal bøyes bakover når jeg setter i RAMen, men det hjalp ikke. kan det være noen som hindrer ordentlig kontakt mellom minnesocketene og RAM brikkene?

  5. jeg har to ledige plasser i hovedkortet mitt, og to brukte, de to brukte består av 2x128MB brikker (RDRAM må jo brukes i par), og nå lurte jeg på om jeg kan bruke 2x256MB brikker i de to ledige slotene? eller må alle være like?

×
×
  • Opprett ny...