Gå til innhold

KimCOm

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KimCOm

  1. har hatt telio i 1,5 måneder med god erfaring.

     

    Greia er enkel, du ringer gratis til fasttelefoner (ikke mobiler) i Norge. Å ringe til mobil kosta sist jeg sjekka 90 øre minuttet, noe som faktisk ikke er så dødelig galt.

    Du får også 100 minutter gratis til utlandske fasttelefoner også hver måned.

     

    Flott greie!

     

    Annbefales

  2. Om dere ønsker å diskutere, oppleve og definere klubbmusikk, så vil jeg annbefale norges største forum for klubbmusikk, www.plur.no/forum ! Der henger alt fra Lars Holte til Nils Noa, samt de fleste arrangører fra alt bak Club Quart til tranceparties. Jeg vil tørre påstå at dere vil finne den høyeste kompetansen tilgjengelig per idag her til lands samlet på det forumet. .

     

     

    www.plur.no/forum

     

    :thumbup:

  3. jeg har drevet med klubbmusikk i utallige år, og har også gode kontakter innen PA/lyd/lys bransjen og har vært med på å utstyre en ungdomsklubb i sin tid.

     

    Skal du ha fokuset på kvalitet, så kjør 1x Pioner DJM-600 og et par Technics 1210 platespillere. Annbefaler MKIII serien. Og Pioneer har også en flott cd -serie også. CMX-5000 er rå og er dobbel, men best er cjd-500. etter min mening. Men Denon har også bra ting! Denon 2100f annbefaler jeg om det skal være enkelt, men avansert, så er denon 2600 best innen dobbeldekkere.

     

    Av PA vil jeg enkelt og greit annbefale JBL eller Turbosound. Det er LYD med god pris og jævlig god kvalitet. Spør hvem som helst med lyderfaring, og de sier det samme. Har et merke til på tunga, som leverer feite topper, men husker ikke helt. begynner på W. (ikke Warfedale om noen skulle prøve seg på noe feil)

     

    Gjør ungdommene / djen en tjeneste og skaff dem godt utstyr, det får folk til å sette mer pris på ting. Drit i dårlige billigløsninger som går i stykker etter et års bruk.

     

    Man klarer å fikse seg PA og dette for under 40 laken.

     

    PS! titt innom www.pioneerdj.com

     

    OG jeg må annbefale Filter i Operapassasjen i Oslo! www.filtershop.net har telefonnummer og slikt. Om dere er innom, så si at dere så posten til Kim på forumet, og prat med Pål, han gir dere grei pris og sinnsykt god service.

  4. Hei!

     

    Tenkte jeg skulle være snill mot de som har lyst å teste ut sine Sub'er :smile:

     

    Jeg har derfor laget en låt som har en stor effekt på Sub anlegg...har desverre ikke noen Sub selv, så jeg har ikke fått testet låtas fulle potensiale ennå, men utifra frekvensanalysen så viser den at låta vil funke bra på Sub'er ! :wink:

     

    Last ned låta her: http://www.clubextract.com/music/Monthy%20...hill%20pill.mp3

     

    Dere med store sub'er får gi meg litt feedback da 8)

     

    Hilsen KimCom aka Monthy

  5. haha...nei...der tar du nok feil... FX send sender på ut på en jack bak eller oppå en vanlig mixer. Alle fx sends for hver stripe/kanal summeres i en bus og har generellt en felles utgang...denne utgangen kobles til en effektboks (reverb, chorus, delay etc.) og hvor effekten som skapes i effektboksen kommer tilbake på FX return på mixeren.

     

    Man kan da lett velge hvilke kanaler som skal ha f.eks litt reverb på seg.

     

    Hilsen en lydtekniker

  6. Jeg lurer på om hvordan man kan holde en konferanse med mer enn 2 bruker i CuSeeMe (v.5) . Jeg bruker Gatekeeper fordi vi sitter bak en Nat/Firewall (NGT Cisco) . Har åpna en rekke porter og oppnådd kontakt med omverdenen, men vi har enda ikke klart å samle mer enn 1 og 1 bruker til nettmøte.

     

    Ideer, løsninger, server software er sterkt ønsket

  7. Blir det Lillestrøm, så skal det etter hva jeg har hørt, kunne komme flere folk inn... er kjipt for de 2000 som ikke kommer inn hvert år pga. stor pågang. Det gir også en del mer dagsbesøk, hvis tg plasseres på Lillestrøm, og da mere mynt i kassa til arrangør, noe som igjen betyr et fetere TG i fremtiden. Jeg synes at Lillestrøm hadde vært et alternativ som burde prøves, hvis det ikke fungerer like godt praktisk, så står Vikingskipet til neste år.

     

    Men det er uansett opp til arrangørene. :wink:

  8. Jeg har også hørt "ryktet" om at Lillestrøm kan bli et alternativ... noe jeg mener er bra, for da får vi maxa TG i år.

     

    Jeg har også hørt at i år så kommer demoscenen til å være sterkere enn på mange år...trolig mange grupper som har valgt å ikke komme, som alikevel kommer tilbake. Det kan bli fett, for TG har ikke vært det samme for meg siden 1994. *gleder seg*

     

    Blir spennende å se om det blir litt mer Amigaer og kanskje også en og annen AmigaOne !

     

    http://www.amiga.com/corporate/110202-eyetech.shtml

     

    mer : http://www.eyetech.co.uk

     

    For de som vil kjøpe slikt i norge, så har Datakompaniet AmigaOne maskiner! Løp å kjøp! :wink:

     

    Ser frem et knall TG !

     

    *glede seg*

×
×
  • Opprett ny...