Gå til innhold

malene79

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av malene79

  1. Today, is my two year anniversary of my wife not wanting to sleep with me. lifesab.com

     

    Today, my husband was giving me a foot massage. It was supposed to be a erotic massage but he rubbed them so hard he broke my right pinkie toe. lifesab.com

     

    Today, I finally got to sleep with my new boyfriend. It lasted for about 10 seconds. lifesab.com

     

    Noen som har flere? :tease:

  2. Har funnet en utrolig morsom nettside som jeg må anbefale alle som har lyst til å le litt av andres tragedier. Her kan man også skrive inn sine egne små historier og håpe på at de blir godkjent av de andre. Historiene er som feks:

     

    Today, I woke up to the sound of my parents having sex. Since I have a room right next to them and the wall is paper thin, I can hear everything. My mom believes in loud moaning and my dad is into dirty talk. LAB

     

    LAB står visst for life's a b.....

     

    Se siden for mange, mange flere. Er noen som er veldig tidig http://www.lifesab.com/

  3. Det er alt for mange katter i dette landet og verden generelt. Grunnen til dette at det dessverre er veldig mange katte eiere som ikke har valgt å kastrere katten sin. Dette er en operasjon som går veldig fort, er ganske rimelig og har veldig mange fordeler. Klkk her for å se hvorfor det er nødvendig å kastrere kattene våre og se hvilke fordeler dette medfører. http://petlit.info/80/spay-or-neuter-your-cat/ Når man ser på finn.no på gies bort er det jo nesten bare katteunger og eldre katter som gis bort. Her er det noe som er riv ruskende galt. Jeg kjenner flere som har en katt som har født over 20 unger hver iløpet av årene. Dette er ikke særlig godt for verken samfunnet eller katten selv.

     

    Send gjerne linken videre til de katteeiere dere vet virkelig burde lese den.

    Noen som er enig eller uenig med meg?

  4. Leste nettopp en artikkel hvor det stå enkelt og greit hvilke kriterier som må til før du går til anskaffelse av et husdyr. Her er det forferdelig mange som går på en smell hver eneste dag. Bare se på hvor mange dyr som gis vekk eller som må få husly hos såkalte "shelters"

    Klikk på linken her. http://petlit.info/32/getting-a-pet/ Dette må ikke undervurderes. Hvis ett av diss kriteriene ikke passer deg/dere må dere heller vurdere å kaskje vente litt.

×
×
  • Opprett ny...