Gå til innhold

Johnsen10

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Johnsen10

  1. x10 mini er raskere og ikke fullt så oversiktig syntes jeg, en venn av meg har den så jeg har sammelignet den mye med htc wildfire. wildfire kan gjøre mer enn x10 mini pga den er 2.1. og x10 1.6 jeg ville anbefalt widlfire. fordi jeg syntes x10 mini har dårlig bygge kvalitet. kamera og alt annet er nesten akkurat det samme.

  2. Etter min mening har amobil satt standaren sin veldig høyt! Jeg har en htc wildfire som jeg har hatrt i noen uker. Fikk den etter min gamle se w715, som forresten fikk en 5 av amobil for et år siden og som jeg merker er MYE dårligere enn Wildfire. Ikke alle mobiler kan ha amoled skjerm en 1 gh prosesor og 8 mp kamera. I wildfire har de ganske enkelt laget en veldig god mobil til folket som ikke har råd til toppmodellene til den dobbelte prisen. Og om wildfire: Jeg har hatt den nå i nesten en måned og syntes den fungerer bra. android er genialt os og jeg syntes det slår ios 4 på mange måter utennom app store. når man får en mobil må man lære seg å bruke den på måten htc ville for at den skulle fungere på en bra måte. Når man har en mobil med en prossesor målt til 512 kan man ikke ha 5 programmer kjøre i bakrunnen. android har samme visjon som apple, at mobil skal fullgjøres med app store. jeg merker mange klager på dette i anmeldelser som feks at de mangler programvare. Jeg sier ikke jeg er uenig i at det er dumt av android å ikke putte en utforsker applikasjon i 2.1. Og dette med billigere telfoner er en rar greie. jeg så på anmeldelsene til tatoo, der amobil ga veldig dårlig og mobilen.no ga en veldig god karakter det er forskjellige vendinger om man syntes det er bra eller dårlig med dårligere smarttelefoner.

     

    og jeg merket at amobil ikke likte denne mobilen i det hele tatt på grunn av tregheten. på måten jeg bruker min telefon er den ikke så treg at du må være spessielt tålmodig.

     

    btw: det følte med et spill

×
×
  • Opprett ny...