Gå til innhold

lmopheim

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lmopheim

  1. Har nettopp bestilt HD Dekoder fra CanalDigital og er litt usikker på hva som er den beste måten å kable på.

    Har et Panasonic 42" plasma TV (nytt) og en 2 år gammel Panasonic DVD/HD opptager uten HDMI.

     

    Hvordan bør antennesignalet gå? Først inn på dekoder? Via DVD/HD til TV? Er det nødvendig med antennekabel fra dekoderen eller går signalene via SCART og HDMI?

     

    Er det noe poeng å kjøpe dyr antennekabel?

     

    Takknemnlig for hjelp.

  2. Hei, har noen tips om en telefon med ekstra stor tekststørrelse på teksten når man skal lese meldinger?

     

    På forhånd takk :)

    7411788[/snapback]

     

    Sony Ericssons UIQ-telefoner - P990, M600 og W950. BenQSiemens EF81. Dessuten finnes det programvare for skjermforstørring for Nokia Series60. Denne er primært utviklet for svaksynte. Forhandler er Handytech.

  3. Bump bump :p

     

    Trenger hjelp nå.

    Har MS Outlook 2007 og skal synkronisere den med mobiltelefonen. Outlook er satt til standard e-postklient og e-postkontoen min er satt til standared e-postkonto. Når jeg åpner synkroniseringsprogrammet og trykker på det lille +-tegnet får jeg ikke opp Outlook 2007 som synkroniseringsprogram i instillingene. Jeg får bare Outlook Express eller Outlook 200/2002/2003. Ingen 2007 versjon der. Og hvis jeg trykker på egenskaper så står det at den ikke fant noen profiler. Trenger hjelp! ;)

     

    Men kan Outlook være problemet og ikke synkroniseringsprogrammet? ;)

    6979608[/snapback]

     

    Velg Outlook 2003 og vær obs på at du kanskje har både norske og engelske navn på mappene - altså både Kalender og Calender. Du finner dette under instillinger under sykronisering.

  4. Må si meg enig at Amobil sine tester virker lite gjennomarbeidet. Det er ikke akkurat første gang vi har en slik diskusjon gående. Kanskje mangler det objektive kriterier, det blir for mye smak og behag og personlige preferanser.

     

    Karakteren for trådløs teknologi er selvfølgelig fullstendig meningsløs. Er det mulighet for tilkobling til kabelmodem som mangler?

     

    Wifi burde vært testet grundig, med målt faktisk båndbredde under ulike forhold.

     

    Snart tar nok TV2 hjelper deg kontakt og etterspør samarbeid om tester.

  5. Samsung posisjonerer denne telefonen som en proff-/businesstelefon. (se Samsungs egen markedesføring)

     

    Hvordan det da er mulig å påstå at at de treffer spikeren er vanskelig å forstå. Proffmarkedet i dag er først og fremst opptatt av integrasjon (WiFi) og båndbredde (3G) For dette markedet blir denne telefonen totalt uinteressant.

     

    På fjortismarkedet derimot har den sikkert et potensial, men burde vel strengt tatt vært tilgjengelig for et lite år siden.

  6. Det er et kamera dere har glemt: Leica Digilux 2. Dette må selvsagt tas med i betraktning når det snakkes om high-end kamera.

     

    DSC-F828 er sikkert et ok kamera, men high-end, nei.

     

    Leicaen er selvsagt et nisjeprodukt på grunn av prisen. Men hvis du spør en proff vil ofte Leica være et naturlig valg. Kameraet har en oppløsning som ikke er egnet til å imponere, men ofte er det ikke dette som er avgjørende. Kameraet er ekstremt godt bygget (magnesium), har gode manuelle funksjoner og tar veldig bra bilder.

     

    Hvis man sammenligner KA og støy på bilder tatt med DSC-F828, faller sistnevnte fullstendig igjennom.

     

    Et siste moment: Et brukt Leica er ofte nesten like mye verdt som et nytt.

×
×
  • Opprett ny...