Gå til innhold

Burleque

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Burleque

  1. Hei!

     

    Jeg lurer på om noen av dere kan hjelpe meg med å finne et spill jeg leter etter! Jeg har ingen anelse om det finnes et slikt spill, men jeg ønsker å finne noe som fyller mine behov.

     

    Jeg leter etter et spill (ps3 el. pc) hvor jeg spiller en character som bygger seg opp fra å ha ingenting, til å kunne bygge opp en gård, eller lignende, rundt seg osv. Handlingen skal foregå ute i villmarka, ute i skogen hvor jeg helst kan jakte og litt sånn. Finne byggmateriale og bygge meg opp. Handlingen bør ikke ha momenter av 2000- tallets teknologiske duppeditter – og jeg ser helst at handlingen burde foregå tidligere enn 1950.

     

    Håper noen kan hjelpe meg å finne mitt sære, og antagelig ikke-eksisterende spill! :)

  2. Hey.

     

    Jeg vurderer å ta medie- og informasjonskunnskap 2 som privatist. Eksamenene er skriftlig, og tidligere gitte eksamener ser nokså greie ut.

     

    Kan noen bekrefte dette?

     

    Er det noen her som har tatt denne eksamenen før, og som kanskje har noen tips? Alle hjelpemidler er tillatt, og ved å bruke boka på denne eksamenen skal vel ting gå greit?

     

    Mange takk!

  3. Du ser på en vanskelig prisklasse. I den klassen er det mye som enten har gått veldig langt, eller generelt er overpriset..

     

    Hadde jeg vært deg, så tror jeg at jeg ville sett mer på biler som Skoda Octavia og litt mer normale.. E klasse blir jo en stor og tørst bil, og hvis du skal få den ned i denne prisen, så må den enten være meget gammel, eller gått noen runder rundt universet.. 5 serie er bra biler det, og kan få mye fint der og, men de sluttet med 1.8 literen i 97-98, så etter det er minste motoren en seksylindret 2 liter, og den vet hvor bensintanken ligger den og.. Sliter og med noe høye forsikringer..

     

    Takk for meget bra svar! Skal sjekke litt rundt på skodaen.

     

    Kan du utdype "litt mer normale" biler? :)

     

    At bilene har gått langt har ikke mye å si for min del - men har dette stor innvirkning på det økonomiske med bilen? Og noen som vet forskjellen på å forsikre en 170 hesters bmw, kontra enn helt annen bil med 95 hester?

     

    Flere tips tas imot med glede!! Takker!

×
×
  • Opprett ny...