Gå til innhold

r4tchet

Medlemmer
  • Innlegg

    189
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av r4tchet

  1.  

     

    Prøvde dette nå, men får kun nett på stasjonære. På macen får jeg denne meldingen: Du kan ikke logge på med mindre en annen bruker først logger av. 

     

     

    Stasjonær = kablet, Mac = trådløst?

    Og det hjelper ikke å restarte Mac'en?  (Den feilmeldingen skjønte jeg ikke helt ... Hva er det den tror du logger deg på?)

     

     

    Glem det, måtte endre modus på ruteren fra ruter til AP. Funker mye bedre nå, opp mot 230mbps! Tror jeg sier meg fornøyd med det for øyeblikket, så får vi se om jeg gjør noen endringer senere. Takk for all hjelp!  :)  :)

  2.  

    Jeg har brukt WAN porten på Asus-boksen for å koble til Huawei-boksen.

     

    Du kan prøve å bruke en av LAN-portene på Asus-boksen istedet.

    Da omgår du ruter-delen av Asus-boksen, og bruker kun det trådløse aksesspunktet + den 4-porters switchen.

     

    Det burde fungere etter en omstart av Asus'en. Du burde da få internettilgang via Asus-boksen, både trådløst og kablet. Kanskje får du høyere hastighet enn når du bruker WAN-porten.(?)

     

     

    Prøvde dette nå, men får kun nett på stasjonære. På macen får jeg denne meldingen: Du kan ikke logge på med mindre en annen bruker først logger av. 

  3.  

    Jeg har brukt WAN porten på Asus-boksen for å koble til Huawei-boksen.

     

    Hvilken funksjonalitet mener du Asus'en har som gjorde at du kjøpte den?

     

     

    Nettopp dette du nevner med konfigurasjonsside til nettet. Extenderen fra Get manglet dette. I tillegg trengte jeg en switch for å både få kabel til den stasjonere + kabel til extenderen, tenkte da at en egen ruter ville være den beste løsningen. 

     

    Skal teste det du nevner, men hvis jeg mister konfigurasjonssiden til Asus-boksen sitter jeg jo bare igjen med en unødvendig dyr switch  :p Mulig jeg må undersøke (les: trenge hjelp til) det du nevnte nærmere, hehe. 

  4. Hvordan er Asus-boksen koblet sammen med utstyret fra Get?

    Spesifikt, hvilken inngang på Asus-boksen er koblet sammen med utstyret fra Get?

     

    Det kan se ut som om du kanskje bruker 2 rutere nå (GetBox + Asus), mens du bare hadde 1 ruter før (GetBox). Dette kan redusere hastigheten.

     

    Den Get-forsterkeren du linket til er ikke en ruter - det er et trådløst aksesspunkt (som også kan brukes som trådløs forsterker).

     

    Jeg har en ruter fra Huawei som sitter i sikringsskapet, men der går det knapt med signaler gjennom, så fra den er det lagt kabel til stua og til rommet mitt. Get-boksen er koblet til den kabelen som går til stua, Asus boksen er koblet til den som går til rommet mitt. Så du har vel rett i at det per nå er to rutere. 

    Jeg har brukt WAN porten på Asus-boksen for å koble til Huawei-boksen.

     

    Opplastingshastighet ligger dog på rundt 200mbps, mener det var noenlunde det jeg hadde tidligere også. 

     

    Takk for svar :)

  5. Hei!

     

    Get oppgraderte nylig til fiberlinje hos oss, og vi bestilte 250/250 pakka. Brukte først denne (kan brukes som både ruter og forsterker): https://www.get.no/v3/bredb%C3%A5nd/tr%C3%A5dl%C3%B8s-forsterker, og lå på mellom 220 og 250 i nedlastningshastighet. 

     

    Ville dog bytte til en router med mer funksjonalitet, så jeg kjøpte denne fra Asus: https://www.expert.no/data/nettverk-og-internett/tradlose-rutere/asus-rt-ac1200g-router/p-401294/

     

    Med denne får jeg ikke mer enn 100mbps, både på 2,4 og 5ghz nettverket selv om jeg sitter kun 1m unna routeren. Noen som kan hjelpe meg med å finne ut hva i alle dager som er problemet? Kan ikke forstå at den nye routeren, til tross for at det ikke er en toppmodell, skal gi dårligere hastigheter enn den lille plastikk routeren vi fikk gratis  :hmm:

     

    Jeg kan ikke så mye om nettverk, så hvis jeg mangler noe vesentlig informasjon så bare si fra. 

     

    Takk!

     

  6. Infamous, the paper trail

     

    Vet ikke om det regnes som spoiler eller ikke, men for sikkerhetsskyld:

     

     

    Nå har part 2 kommet i spillet, men bevisene jeg samler kommer ikke opp på nettsiden. Der står det bare part2 comming soon :hmm: kanskje ikke oppdatert enda. Håper vi etterhvert får papirkreftene :p

     

×
×
  • Opprett ny...