Gå til innhold

hazerd

Medlemmer
  • Innlegg

    318
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hazerd

  1. Er det mulig å få innrykk til førstegangstjeneste tidligere enn det jeg er innkalt til? Skal i utgangspunktet i luftforsvaret på Madla i Januar, men har i det siste innsett at jeg heller vil inn nå i September, slik at jeg forhåpentligvis kan starte med videre utdanning om ett år, isteden for to.

     

    Ring VPV 03003 med en gang og hør om det er mulig.

  2. Jah.. hun snakker til meg nå, hun vil at vi skal være venner.. men fra mine øyner skjer ikke det. Også prøver hun og få meg til og si at jeg savner henne.. ender med at jeg svarer med "idc honestly". Og hun tar av nesten, nyter seriøst dette her litt.. haha.

     

    Det med og være "venner" burde du bare drite i. Uvenner trenger dere for all del ikke og være men, og holde på noe vennskap kommer bare til og være vanskelig for deg, alle minnene, og alt som følger vil ligge i baktankene hele tiden. Så du tjener bedre på og ikke være venn med henne.

  3. Fortsett å ikke ta kontakt. Prøv å tenk på noe annet/glem henne.

     

    Husk at hvis du tar kontakt så ødelegger du sannsynligvis alle sjansene dine. Tenk på dette hver gang du er fristet til å ta kontakt.

     

    ENIG. Ta og la vær med og ta opp kontakten, jeg har vært igjennom en ganske så ligenende situasjon for noen år siden!

     

    Egentlig er situasjonen jeg var i nesten helt lik. Det du når burde gjøre er og være kald. Ikke ta opp kontakten, lev livet, heng med venner ha det gøy. Det er utrolig vanskelig, men hva pokker tjener du på og vente på henne?

     

    Du sitter i håp om at hun "kanskje" kommer tilbake, det gjorde jeg og før jeg innså hva vitsen med at du har det forferdelig og hun prøver nye ting, men har deg og falle tilbake på, ikke la det skje. Jeg lot det ikke skje, jeg gikk videre. Noe av det siste jeg sa til henne var, Ditt valg men det nytter ikke og komme krypende tilbake til korset. Hun kom krypende tilbake, jeg var dønn ferdig, selv om du tenker, kan det fungere? Jeg holdt meg i skinnet, og har den dag i dag 0 kontakt aldri pratet med personen siden. Jeg har aldri angret et sekund på at jeg gjorde det. Lærte så utrolig mye.

     

    Der og da tror du at du aldri kommer til og finne noen som er like bra.. Eller jeg trodde ikke jeg kom til og finne noen i denne delen av landet, jeg tok feil til de grader. Jeg lærte utrolig mye av situasjonen, som har hjulpet meg i ettertid og i andre situasjoner :)

     

    Det er så mange der ute før du vet ordet av det :)

  4. Ville absolutt brukt månedslinser. Jeg brukte dagslinser i starten, men gikk over til månedslinser ettehvert da det blir veldig knotete og uhygienisk å ta de av og på i felt.

     

    Er forresten i css for øyeblikket, så om du lurer på noe så er det bare å spørre :)

     

    Er det ikke lov med briller i felt? Har månendslinser, men klarer kun og ha de på i 4 timer.. før de blir såre på øynene...

  5. Jeg hadde også skjeve hornhinner helt ifra begynnelsen av tenåra og måtte bruke briller fram til ca. 1 år sida (straks 25 år).

    Det jeg gjorde var å prate med optikeren min og få ham til å lage en henvisning til en øyespesialist.

     

    Deretter var det jevnlige besøk på øyepoliklinikken på sykehuset for undersøkelser i omtrent 1 år før jeg fikk satt opp time for dagsoperasjon for å korrigere synet mitt.

     

    Betalte kun en egenandel pr undersøkelse, pluss materialkostnader ved operasjonen.

     

    Nå vet ikke jeg hvor gammel du er TS, men det er en fordel å ikke være for gammel (30+).

     

    Bruker nå verken briller eller linser i det hele tatt når jeg kjører bil eller sitter å leser, og kan derfor anbefale dette fremfor LASIK eller LASEK operasjoner.

     

    Interessant! jeg er 21! straks 22 :) Fikk du gjort dette gjennom offentlig sykehus? (Ikke at jeg skal ha noe dekket fordi jeg vet jo at det ikke blir det) Men om det finnes andre måter en de "private".

     

    Eneste er for meg at jeg gjerne ville ha hatt det før jeg skal i militæret så er vell ikke sikkert det blir aktuelt for min del, kan jo hende :)

  6. Jeg har skjeivehornhinner og ca

     

    Venstre:-02.00

    Høyre: -02:25(eller 50) på høyre..

    Jeg vurderer laseroperasjon.. men vet ikke hva jeg burde forholde meg til av bedrifter/tjenster

     

    -Trondheimsøyelegesenter

    -Memira

    -Argus

    -Godtsyn

     

    Finnes det enda bedre alternativer?

     

    edit: Så at det finnes "CTEN" også hos (Synslaser)

     

     

    Behandling: LASIK? eller Femtolasik?

     

    Jeg var på forundersøkelse hos Memira, der de mente jeg burde ta femtolasik, men burde jeg pøse ut 20000,- kr ekstra for FEMTOLASIK istedenfor LASIK?

    OG i forhold til "garanti" hvem kommer best ut da?

    Noen her med erfaringener eller tips, tas gjerne imot! :)

  7. Skal selv inn i Sambandsbataljonen 13 August.

     

    Planen var Radiotroppen men litt usikker enda.

     

    Spørsmålet mitt er følgende, hvordan er det med perm løsningen i Samband??

    Da tenker jeg når det er mulig for meg og reise hjem et par turer.

    Kjæresten min skal, i luftforsvaret, hvor hun blir stasjonert har jeg ikke peiling på, men hadde jo vært litt fint vist man klarer og planlegge litt, for og kunne komme hjem samtidig når man først har perm.

     

    Regner nok med at det blir vanskelig, men hvordan fungerer det med perm? Har lite lyst til og reise hjem, vist ikke jeg klarer og få det nogenlunde når fruen har perm :) Da kan jeg likegodt være igjen der oppe :)

    Jeg er fra Vest-Agder, SÅ lang sør i landet det går ann og komme, så ja for meg blir det et par timer siden jeg sannsynlig må gå via kjevik->Oslo->Tromsø (Blir et par timer der)

  8. Stod i innrykksinfoen. Ettersom 2BN har innrykk 1-2 dager før tipper jeg at de kjører akkurat samme opplegg.

    Se også denne linken:

    http://www.aftenpost...te-7188146.html

     

    Alvorlige helseproblemer som kan bli hinder for tjenesten kan selvsagt føre til dimmitering underveis, men disse ble forhåpentligvis luket bort under sesjon.

     

     

     

    Hvor ille vil det bli om du f.eks får våpenolje på hendene dine? Hvordan blir dette i kulde? Får du lettere frostskader?

    Vil hendene dine da blir så såre at du ikke kan bruke dem?

    Ikke at jeg er optiker men ut i fra hva man hører rundt forbi tror jeg at -0,75 og -01.00 er godt innenfor godkjentlista for vanlig tjeneste.

     

    Får og si det sånn, har ikke vært borti for mye olje, dog så blir ikke hendene 10x verre pga olje. Hendene blir fort tørre og sprekker, kulde eller ei egentlig. Jeg klarer fint og bruke de fordi om. Har nå bestilt time hos hudlege for og sjekke om jeg er alergisk mot et vist stoff.

  9. Jeg har atopisk eksem på hendene og jeg skal i SBBN, håper for gud dette ikke ødelegger mulighetenen min. JA selvsagt det irriterer meg, huder sprekker bittelitt et par ganger. Klarer fint og trene pullups osv osv, så håper det skal gå fint. Har som sagt også briller.. -0.75 og -01.00 elns. Skal muligens ha laseroperasjon før eller i sommerferien.

  10. Grunnen til han sikkert sier det er fordi du vil bli på stilt på lik linje med de som f.eks skal blir jagerfly piloter også (Gjelder Herculesen,Orion,f16,Bell helikopter.. Alt begynner felles fra Fase 1, så etter hvert så så bikker man inn på det spesifike man har tenkt og blir, om jeg ikke tar helt feil..

  11. Selvfølgelig er jo mulighetene for og få jobb for et offshore firma. Problemet er som regel at man jobber onshore ut mot platformen. Det er jo en mulighet for utreise om systeme skal oppgraderes. Ellers ordnes det av som personen over meg sa at en 3 part leverer en IT løsning for bedriften.

     

    Mange offshore firmaer har alltid som regel en ansatt som har kunnskap innen IT som løser problemer der og da.

     

    Skal mye til for at offshore firmaer ansetter en IT ansvarlig for drifting på en platform.

    • Liker 1
  12. Jeg måtte formatere Windows etter jeg oppgraderte specsene på pcen. Alså (C: disken)

     

    Jeg har 3 hardisker:

     

    C: Windows

     

    E: Steam mappa + Nexus mod manger ligger på denne disken (Boss+Skse loader også)

     

    F:Filmer osv..

     

    Jeg har en haug av mods jeg ikke vil miste, så jeg tør ikke slette NMM. Jeg har installert skyrim på nytt etter jeg formaterte pcen, tror dere jeg må gjøre det samme med NMM?

     

    Når jeg går inn på Appdata for og se på plugins så finner jeg ikke Skyrim.esm

    som resulterer i at spillet kræsjer før jeg kommer til hovedmenyen. (alle modsene funket før jeg formaterte den så).

     

     

    Tror dere dette kan løses ved at jeg installere NMM på nytt siden jeg formaterte pcen?

     

    Håper noen kunne ha hjulpet meg! :)

  13. Tusen takk for svar!

     

     

    Jeg kjøpte også Intel® Core i7-2600K Processor

     

    http://www.komplett....aspx?sku=619272

     

    Hørt mye bra om den, har planen om og overclocke, men det er nytt for meg med og clocke. Så ja håper jeg har kjøpt noe som i det minste kan overclockes en del! :) Var litt sånn frem og tilbake med og kjøpe I5 siden den anbefales til gaming, men pytt pytt kjøpte I7.

     

    Planen videre er selvsagt, nytt skjermkort (Har gtx 580) Da var tanken 7970/gtx680/ eller evt. nye 8000 serien som kommer

  14. MSI Z77 MPower, Socket-1155

    http://www.komplett....aspx?sku=760429

     

     

    Kingston DDR3 HyperX Beast 16GB

    http://www.komplett....aspx?sku=769026

     

    Det jeg lurer på er, funger disse rammene til Msi kortet (SE link)

     

    Jeg har søkt litt på nettet men ble lite klokere.. Har allerede bestilt (tok en sjanse) Men kan jo fortsatt avbestille vist jeg har fått feil.

     

    Evt, andre ram dere anbefaler istedenfor?

     

     

    Litt usikker om jeg skulle poste her, men jeg valgte og se det som en "oppgradering siden jeg jeg oppgraderer minne,hovedkort, og cpu.

×
×
  • Opprett ny...