Gå til innhold

Snærk

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snærk

  1. Bør det ikke tas hensyn til antall modeller de selger? jeg har ingen anelse om hvor mange forskjellige modeller det finnes med android der ute, men jeg er ganske sikker på at det er mer enn kun 2, slik som apple selger. Det er vel også viktig å huske om man sier at Samsung "knuser" apple. Tror ingen av deres modeller kommer i nærheten i salgstall alene?

    Det er jo ganske logisk at en produsent som selger telefoner til alle mulige priser i alle mulige størrelser, som samsung, selger fler enn et selskap som selger en, som i tillegg er dyrere enn konkurrentene?

  2. iPhone hadde et lite problem med en sensor som var ustabil, og som gjorde at man av og til opplevde at man trykket på taster med øret når man snakket. Sett telefonen ned to karakterer.

     

    Samsung trenger en oppdatering for at telefonen ikke skal gå varm, og dessuten må det rettes opp i at den er "ustabil". Brukervennligheten er på topp, og det er krevende for brukere å engang skjønne hvordan de får tak i oppdateringen. Dette har ingenting å si på karakteren?

  3. Så en video av denne telefonen, for å være mer spesifik, engadget sin hands on video. Det jeg aldri har skjønt, og som fremdeles er tydelig i denne videoen, er den helt forferdelige laggingen på skjermen?

     

    Det er enkelt å se at telefonen responderer sakte og ikke samtidig til nesten alle fingerbevegelser brukeren gjør på skjermen, og denne følelsen er også overveldene når man bruker telefonen. Når produsentene bruker så mye tid og energi på å overvelde kjøpere med minne, harddisk og skjerm, har de helt glemt dette punktet?

     

    I videoen fremstår telefonen dårligere enn iphone 1 når det gjelder respons og kontakt med fingrene, noe som jeg selv opplever på hver eneste samsungtelefon jeg har prøvd. HTC tilogmed, ligger her lysår foran. Er jeg den eneste som syns det er en naturlig ting å kreve at dette forbedres?

  4. Noe jeg personlig aldri har forstått, er menneskers ustoppelige trang til å se det negative i dette. DLD for eksempel, hvis du ikke gjør noe galt, og dette blir lagret, hva har du da å skjule? Jeg vet dette er overfladisk, det finnes selvfølgelig ting en ikke vet alle vil vite. Men fremdeles, problmemet er jo naturligvis størst for de som gjør noe galt, som har noe å skjule.

     

    Denne saken, er jo for det første noe annet enn DLD. Det er at en telefon registrerer hvor den er. Rimelig harmløst. Som om det har noe å si at jeg var på Bygdøy eller Majorstuen den 22/4/2011. Hvorfor ta sin død over noe slikt?

     

    Det en bør diskutere, er om dette er noe alle bør bli informert om. Og det er de jo, om de leser Apples pressemelding.

     

    Mange biler og båter har GPS som registrerer hvor den er til enhver tid. Dette kan du av og til ikke skru av, og jeg har aldri sett noen klage over det?

  5. TessaxD: Interessant poeng du har der. Det er fascinerende, at alle mener at apple sine produkter er så utrolig dårlige. Samtidig, viser det seg at når et produkt skal måles, skal det måles opp mot Apple. HTC er ikke ute med en Galaxy S - killer, de er selvfølgelig ute med en iPhone - killer. Hvordan henger det sammen, at alle nye produkter skal måles opp mot et produkt som de såkalte ekspertene kun kritiserer? Hadde vært fint om noen av dere kunne svare meg på dette.

     

    Og ja, selvfølgelig ingen overraskelse at apple blir kritisert, selv for å ta et oppgjør med barnearbeid. Det, sier jo seg selv. Alt med apple er ondt. Naturligvis.

  6. Apple suuuger. Nei, det er feil. For de fleste mennekser, inkludert meg selv, er det ikke hvor mye ram, megapixler, osv osv telefonen har. Det som er viktig er hvor bra den er i bruk. Hvordan alt er enkelt, hvor det er de beste spillene, det mest logiske grensesnittet. Hvor du tar i bruk telefonen uten å tenke. En telefon hvor alle sangene på mac/pcen din legges automatisk over på telefonen når du kobler den til.

     

    iPhone 1, 3G, 3Gs, og 4, har alle til sin tid vært best på akkurat det. I tillegg til design og materialvalg.

     

    Og når det kommer til kvalitet, hadde jeg en HTC Hero før jeg fikk iPhone. Den lagget, fikk skjeldent oppdateringer, det var småfeil i byggingen, batteriet var en katastrofe etter noen ukers bruk, og det hele toppet seg når touchskjermen sluttet å reagere, en etterlengtet oppdatering fra produsenten slettet all software på telefonen, og batteriet selvdestruerte og blåste seg opp slik at bakdekselet ikke lenger var mulig å feste fast. Flott.

     

    Apple suuuger. Nei, det er feil. For de fleste mennekser, inkludert meg selv, er det ikke hvor mye ram, megapixler, osv osv telefonen har. Det som er viktig er hvor bra den er i bruk. Hvordan alt er enkelt, hvor det er de beste spillene, det mest logiske grensesnittet. Hvor du tar i bruk telefonen uten å tenke. En telefon hvor alle sangene på mac/pcen din legges automatisk over på telefonen når du kobler den til.

     

    iPhone 1, 3G, 3Gs, og 4, har alle til sin tid vært best på akkurat det. I tillegg til design og materialvalg.

     

    Og når det kommer til kvalitet, hadde jeg en HTC Hero før jeg fikk iPhone. Den lagget, fikk skjeldent oppdateringer, det var småfeil i byggingen, batteriet var en katastrofe etter noen ukers bruk, og det hele toppet seg når touchskjermen sluttet å reagere, en etterlengtet oppdatering fra produsenten slettet all software på telefonen, og batteriet selvdestruerte og blåste seg opp slik at bakdekselet ikke lenger var mulig å feste fast. Flott.

    • Liker 1
  7. jeg synes det sier seg selv egentlig, de aller fleste er ikke så interessert i muligheten for å omprogrammere telefonen sin, eller ha mulighet til å gjøre masse tull med den generelt.

     

    det de fleste her i verden (inkludert meg selv) vil med en telefon, er at den er lett å bruke, at den er underholdene og at den er god på sosiale medier (facebook osv.). Det er iPhone aller best på.

     

    Jeg har hatt HTC med android, en telefon som lagget, ganske likt alle samsunger jeg har prøvd med android, og ja jeg har hørt at det kan fikses osv, men det trenger du ikke tenke på med iphone. Det virker fra før av.

     

    Den HTC-telefonen døde forresten etter at det dukket opp en oppdatering fra produsenten, som drepte hele systemet.

     

    Jeg har nå iPhone 4, og bruker den til det jeg trenger, og den gjør alt sammen PERFEKT. Ingen problemer, gode oppdateringer, uendelig med apps, god på internett, beste musikkopplevelse, beste synkroniseringsmuligheter. Hva mer skal man kreve liksom.

×
×
  • Opprett ny...