Gå til innhold

Stealth

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stealth

  1. Tingen er vel mer at foreløpig har Blizzard planer om at Europeere bare kan spille på de europeiske serverne, og amerikanerne kan bare spille på de amerikanske serverne.. "For å gi spillerne den beste opplevelsen" var det vel de sa.. Derfor skjer all betatesting for europeere på europeiske servere.

     

    Dette er noe Blizzard nok kommer til å tape en del kunder på. Pga multi-nasjonale klaner som kanskje ikke gidder når de ikke kan spille sammen, osv..

    (::krysser fingrene for at Blizzard skal forstå at vi vil spille der vi vil spille::)

  2. Vanligvis kan alle bare ha på "Motta IP-adresse automatisk", men hvis "mystiske" ting begynner å skje anbefaler jeg dere til å alle sette en fast ip i samme subnet.

    feks:

    ip 192.168.0.1

    sub 255.255.255.0

    Også fint å ha alle inne på samme arbeidsgruppe i windows..

    Alle bør også ha et 10/100mb nettverkskort, og en lang nokk TP kabel..

    Har vært tekninsk ansvarlig på 2 lan med omtrent 25-40 stykker(+ altfor mange små lan), og så lenge dette er i orden(samt at alle TPkabler/nettverksort/switcher ikke har HW feil) så bør det gå bra..

    Et fint program for å holde orden på ipadresser o.l. er Look@Lan som kan lastes ned her: http://www.lookatlan.com/download.html

     

    Hvis det er mer du lurer på er det bare å spørre

  3. Det som vanligvis er tingen med "Role Playing" er det at du faktisk spiller en rolle, din

    "Character", ikke deg selv. MrLee sa vel det meste, men man bør skille mellom Character og Player. Altså den personen du spiller, og deg selv. Det vil ikke si at du må være en snill liten gutt/jente som springer rundt og gjør gode gjerninger.. Du kan også f.eks lage deg en "Ond" Character som kan ha planer om å ta over verden.. Bare eksempler.. :p

  4. Grunnen til at ganske mange cheater (Kjenner noen, cheatet litt før selv, men sluttet med det siden det ble kjedelig..) er at de elsker å gjøre andre folk sinte, og når folk poster "JEG HATER DE SOM CHEATER PÅ x og x SERVER!!!!111en1!", så flirer de rått og går for å cheate mer. Jeg oppfordrer folk heller til å skifte til en annen server, eller prøve å få personen banna. Det nytter ikke å starte flamewars imot de, eller å skjelle de ut over InGame-chat/voice, etter som dette er noe de vil.

     

    Du har også den typen cheatere som suger hardt og vil "føle seg gode", ikke de jeg snakker om her.. :p

    Alle de jeg kjenner som cheater innimellom, er gode.

     

    VAC er desverre ubrukelig for tiden, fant 3-4 cheats som påstod at de var VAC-proof, og den jeg testet var det.(Skummelt egentlig.. kunne blitt banna fra VAC server i ett år.. :p).

     

    En ting må folk huske, det at bare fordi en person har 50-0, trenger han ikke å være en cheater. Men hvis du obser han, og du ser at han snur seg 180 grader rundt i lufta og dreper en fyr, er det litt mer åpenbart.

    Selvfølgelig er det de som "bare cheater -litt-". I de fleste auto-aim cheats kan du velge hvordan de skal skrus på, og hvor de skal aime. De kan ha det slik at autoaimen ikke fungerer før du har sikta så nært hodet at det ikke kan merkes, og så kobles den inn slik at du treffer hodet perfekt.

     

    Uansett, kjeder meg på jobb og måtte ha noe å gjøre, så jeg skrev dette.. :p

    (Ble 4 ":p" til slutt)

  5. Til de som lurte på når de trekker de første ut, blir vel det etter den 3 uker(hvis jeg ikke husker helt feil) lange signup perioden. Etter dette vil de sikkert plukke ut noen fra hver "gruppe"(Location, Hardware, osv) som får være med i første "runde".

  6. Det du gjør her er å gå inn på den siden du har tatt screenshot av, merke av for "enabled", skrive inn navnet på f.eks. spillet,

    "PrivateIP" skal være den ipen maskinen din har på det lokale nettverket,

    "protocol type" er hva slags type port som skal åpnes(du kan lage 2 forskjellige hvis du ikke vet om du skal åpne TCP eller UDP.).

    "Private port" er porten serveren på maskinen din bruker, f.eks. 27015 i CS, "Public port" er den porten de utenfra skal koble seg til, vanligvis greit å ha den samme porten som private port.

    Merk av for "Always".

  7. Mens vi venter på World of Warcraft, spiller jeg SWG. Det er egentlig ganske rett at man blir ferdig fort, men det går ut på hvor mye du spiller. Blir det 2-4 timer per dag kan man være "ferdig" med characteren sin etter noen uker. Det som er tingen med SWG er at du da kan "gi opp" noen av skillsa og prøve nye "professions", hvis du da ikke liker den charactern du allerede har. Jeg var litt skeptisk til SWG i begynnelsen, men synes nå det er ganske bra.. :)

×
×
  • Opprett ny...