Gå til innhold

Mohamed Ali

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mohamed Ali

  1. Jeg er ikke stor gambler, men jeg liker å spille noen ganger på live betting, sånn f.eks cornere, antall mål osv. Jeg registrerte meg for 2 uker side på 888sport.com. Etter 2 dager ble kontoen stengt, da de krevde å sende dokumentasjon på at jeg var meg. Men de har litt shady dokumentasjonskrav. Altså, de sier at man må sende dokumentasjon (bilde av foran og bak av bankkort (dekket over på sifrene) og f.eks kopi av pass/førerkort. samt en adressert faktura.  So far so good!

     

    Men de skal være ''notarised'' hvilket betyr at de skal være stemplet av staten Norge om at de er offisielle dokumenter. 

     

    Altså for en gambling side, hvor man spiller for små penger.. er det virkelig så nøye med slik streng dokumetnasjonkrav? Altså jeg hadde 113 euro på saldo, men nå vurderer jeg å la være å sende dokumentasjon for det er ikke lønnsomt. Det koster 280 for hver dokument hos Oslo tingrett. Tilsammen circa 1000 kroner for å få kontoen verifisert. 

     

    Nå taper jeg kanskje ikke på å gjøre det da jeg får litt mer enn det vil koste meg, men jeg hadde ikke vurdert engang hvis det var snakk 30-60 euro. altså det er jo sykt måte lure kundene på. Ja det er mulig det sto i avtalen før jeg signerte osv men det er ingen som forventer at verifisering av kontoen vil koste1000 kroner. Det er ren svindel synes jeg, fordi de gjør det bevist, de vet at hvis folk har 20-40 euro på saldo så gidder de ikke å bruke 1000 kroner for å få ut 40 euro. 

  2. Tre prikker oppe i høyre hjørne i Chrome: Innstillinger, avansert, (scroll langt ned): System, "Åpne innstillinger for proxy-tjener, LAN-innstillinger:

     

    Fjern alle avkryssinger i de 3 boksene som er der.

    takk :) det funket. Fy faen hater windows. Det er så mange unødvendige problemer, og ja det finnes alltid løsninger men hvorfor skulle det oppstå sånne problemer. faen windows altså.

     

    Takk :)

    • Liker 1
  3. Har en acer datamaskin (ikke bærbar) med windows 10 innstallert. Når jeg starter pcen så er internetten koblet til og jeg vet at det finnes internett forbindelse fordi spotify funker, kan liksom søke hva som helst i spotify. Men chrome, vanlig internett explorer og f.eks microsoft store har ikke internett tilgang? Det står sjekk proxy et eller annet. Etter 10-15 så funker den uten at jeg rører noe som helst. Hva er grunnen til at maskinen er så jævle dum i starten? når spotify funker med internett, men chrome ikke klarer det? Hva er greie? skal jeg kaste maskinen ut av vinduet er det det som er løsningen? og kjøpe en mac som koster sikkert halv mill eller noe. 

     

    Det verste er at den var ikke sånn for 2 mnd siden. Er bare blitt verre og verre. Hater den as

  4. jeg fikk A i metode og økometri for et år siden, ble bedt om å hjelpe noen med sånn case istad, hahahahha jeg kom ikke på et dritt.. det føles ikke som jeg har vært bort i dette faget her i det hele tatt.. what is this shitt.. og hvorfor lærer vi noe vi hverken kommer til å huske eller får bruk for? BI ass

  5.  

    Hva er det du har lyst til å oppnå med en bachelor i regnskap og revisjon? [..] har du lyst til å jobbe innenfor regnskap og revisjon?

    Innenfor regnskap: Ja.

    Innenfor revisjon: Det vet jeg ikke helt enda.

     

    Noe av problemet er at dette er noe jeg kun har fått øynene opp for de siste to årene. For før den tid - og faktisk helt siden jeg var 10-12 år er det data, data, data, det har gått i. Jeg vurderte aldri andre retninger.

     

    Hvis målet ditt er å starte ditt eget firma, da ville jeg vurdert å ta en master i entreprenørskap og innovasjon. Som regel så er det fag innenfor økonomisk styring etc, samtidig kan du velge å ta ekstra fag innenfor emner som du syns er nyttig. 

    Jeg har tenkt å drive et lite AS på siden, ja. Fordi jeg tenker å gi ut småspill samt kjekke programmer for de største plattformene. Mer enn det er det ikke.

     

    Jeg har selvsagt vurdert entreprenørskap og innovasjon flere ganger, men syns ikke denne retningen passet meg.

     

     

     

    det der råder jeg deg fra på det sterkeste, entreprenørskap og innovasjon.. hvis du skal ha en bachelorgrad så er det det minst lønnsomme du kan ha, det er mye BI+bullshit hvis du skjønner, tingen er at du kan ikke bli utdannet på å komme på kreative ideer, det er noe magic som skjer i hodet, teknikker osv det er noe man kan studere på fritida, hente inspirasjon fra å se på foredrager på youtube osv. Ta noe som gir deg en tittel, f,eks revisjon, eiendomsmegling.. det er bedre. 

    • Liker 2
  6. Heilt einig. Kvar 17. mai, so går det ein gjeng med folk utkledd i gatene og veiver med norske flagg og støyer og herjer. Kva er vitsen? Dei går jo berre i vegen for ordentlege folk! Aldri sett noko so meiningslaust.

    ja helt enig.. det går i samme spørsmålskategori som jeg stilte. 

    hva synes du om dette spørsmålet her. Hva er vits i å ha en konge i en land som Norge? 

  7. @Mohamed; Det er du som er dum som blir så frustrert over at mange ikke vet at allah og gud teknisk sett er det samme. Hvorfor er det så viktig, jeg har aldri hørt at noen "hardbarka" muslimer eller kristne har sagt at de ber til samme gud. Hvorfor i all huleste verden krangler de da

    jeg blir så jævlig frusturert over at folk ikke skjønner fakta.. fakta her er at det er Gud og Allah betyr det samme. det er ingen som krangler om det. Gud er Allah og Allah er Gud. muslimer tror ved å bli muslim og gjør alt det bullshittet som quranen sier så vil man havne i paradise.  kristne har sin egen formel på å havne i paradisen. same shitt. men de krangler ikke om navnet på gud. de ser og ber til samme guden. 

  8.  

    mange tror at gud eksisterer, ok i så fall, hvordan ser han ut?? 

     

    skal han ha på seg klær? hvordan har han fått tak i klær da? kan ikke være mulig det, siden det er mennesker som har funnet opp klær. 

     

    hvor gammel skal han være? hva om han ikke ser attraktivt ut?

    Hvilken gud?  Jahve, Allah, Thor, Apollo, Mars?

     

    vet du hva det er dummeste spørsmålet jeg stadig hører.. det er en så stor misforståelse. Allah og Gud er de samme. Gud betyr Allah på arabisk, og Allah betyr Gud på norsk. det er ikke sånn at det finnes to guder på himmelen og bor sammen. nei nei til og med kristne arabere kaller gud for Allah.. vet du hvorfor?? fordi gud heter allah på arabisk for FAAAAEEEN. dumme norske folk som ikke skjønner!!!!!!!!!!!!!!!! jeg spurte engang KRL læreren min,  han viste ikke det før jeg sa til han

  9. når jeg går inni kles butikker som hm eller zara så føler jeg ofte at jeg kunne designet finere klær. det er så irriterende, du finner et eller annet og ser at hvis det bare hadde den ene lille detaljen så hadde det vært perfekt. og det verste er at du er sikker på at mange andre hadde vært enig med deg. 

     

    mens når du ser på varemerker som gucci, gabana, eller g-star så er blir du liksom imponert. de klærne er akkurat som du selv vllle designet. er det ikke mulig å lage klær som er billige og perfekte samtidig? 

     

     

  10. det er veldig rart. hva tenker dere om verdensrommet? liksom kan dere fatte hva som finnes etter alle stjernene, altså nå tenker jeg utenfor vår solsystem, melkevei eller hva det hetter. liksom etter alt... hva eksisterer ?? vil det alltid eksistere stjerner. for meg, så er det noe som stopper når jeg tenker så langtsiktig. altså at det ikke finnes noe sluttpunkt virker helt sinnsykt for hjernen min. jeg klarer ikke å tenke mer.. og det er det samme når man tenker på hvordan gud vil se ut.

  11. forresten jeg ringte lånekassen idag og spurte om jeg kunne fått bare lån. de sa NEI. men at jeg kune oppgi hjemme adressen min så skulle jeg slippe det. altså de aksepterer at folk skal oppgi feil adresse når DE  skal få penger, når det står tusen steder på lånekassen.no at man skal oppgi riktig adresse

  12. har noen av dere blitt inspirert av helt vanlig små ting. den ene dagen jeg så en gammel dame, hun gikk langsomt. og akkurat når hun skulle gå forbi meg så tok en 10 sekunders. også sto hun der og bare så meg rett i øynene. som om hun prøvde å si '' du blir også gammel en dag'' og jeg skulle faktisk på trening, men istedenfor satt igjen der og tenkte på hvor fort livet går

     

    det var på en måte en ''wake up call'' det føltes som å våkne fra en helt sjukt drøm og være glad for at det var en drøm. jeg gikk resten av dagen og smilte til alt og alle. skikkelig weird dag

  13. Nei, om han ikke er attraktiv vet jeg ikke hva jeg ville gjort!

    altså samme for meg om han ser bra ut eller ikke. jeg er ikke homofil. men jeg lurer på siden mange religioner sier ingen er perfekt enn gud. det betyr i såfall at må han se perfekt ut, og ha de alle beste egenskapene.

  14.  

    når du sier at jeg får 900 000 i lån hos banken så høres det ut som man starter fra 0. og legg merke til at jeg sa '' selge 4 grønne hus'' og ikke ''kjøpe''

    Men da er jo saken biff da, du får ikke stipend med slik formue:)

     

    har informert lånekassen hva jeg får i inntekter fra alt hvert året. er ikke min feil at jeg har rett på stipend ;)

  15.  

     

     

    1,1 mill lån hos lånekassen does not scare me.  selge 4 grønne hus og kjøpe et rødt hotell, så selg hotellet, så har du 1,1 mill i gevinst ;)

    Ganske åpenbart at du ikke har peiling på økonomi, så godt du velger en retning som du kan vokse i. Men for å forklare det lett. Når du skal inn på boligmarkedet etter endt utdanning får du ja kanskje maks 2 millioner i lån, med en startlønn på 500 000(typisk fersk master ca), men de må jo trekke fra nåværende lån altså 1,1 million, altså du får 900 000. Og av dette må du stille med 15% selv. Blir ikke mye bolig av det....

    hahaha, tror du alle mennesker starter fra 0 etter endt utdanning?

    Nei, har jeg sagt det? Men jo nærmere 0 man kan komme jo bedre er det, du vill jo andre veien uten å tenke på konsekvensene for fremtiden.

     

    når du sier at jeg får 900 000 i lån hos banken så høres det ut som man starter fra 0. og legg merke til at jeg sa '' selge 4 grønne hus'' og ikke ''kjøpe''

  16.  

    1,1 mill lån hos lånekassen does not scare me.  selge 4 grønne hus og kjøpe et rødt hotell, så selg hotellet, så har du 1,1 mill i gevinst ;)

    Ganske åpenbart at du ikke har peiling på økonomi, så godt du velger en retning som du kan vokse i. Men for å forklare det lett. Når du skal inn på boligmarkedet etter endt utdanning får du ja kanskje maks 2 millioner i lån, med en startlønn på 500 000(typisk fersk master ca), men de må jo trekke fra nåværende lån altså 1,1 million, altså du får 900 000. Og av dette må du stille med 15% selv. Blir ikke mye bolig av det....

     

    hahaha, tror du alle mennesker starter fra 0 etter endt utdanning? 

  17.  

    hvorfor høy lån? jeg skal ikke ta opp noe lån. jeg får klare meg med det jeg får.

    Hva mener du? Du vil jo ikke ta i mot de pengene du får, 64 000 kr hvert år studiet varer.

    Hva mener du? Du sier jo at du skal ta opp 160 000 kr i lån, hvert år studiet varer..

     

    jeg får jo ikke lov til det. lånekassen kan ikke gjøre unntaksregel bare fordi jeg ikke vil ha stipend

  18.  

     

    Jeg gidder jaffal ikke diskutere når en blir premature sensurert, lykke til med studier og alt for høyt lån TS

    hvorfor høy lån? jeg skal ikke ta opp noe lån. jeg får klare meg med det jeg får. men jeg skulle bare ønske at det var en mulighet og heller få tilsvarende mer lån nå enn mindre lån senere. da kunne jeg lest mer. thats all.
    Pga du skulle ringe Lånekassen og be de om å droppe å omgjøre lånet ditt til stipend? Om du skulle fått både lån + stipend biten som lån(om jeg forstår deg rett) ville det gitt deg mer en 1,1 million i gjeld etter endt master, dette ville mildt sagt bydd på store problemer..

     

    1,1 mill lån hos lånekassen does not scare me.  selge 4 grønne hus og kjøpe et rødt hotell, så selg hotellet, så har du 1,1 mill i gevinst ;) 

  19. Jeg gidder jaffal ikke diskutere når en blir premature sensurert, lykke til med studier og alt for høyt lån TS

    hvorfor høy lån? jeg skal ikke ta opp noe lån. jeg får klare meg med det jeg får. men jeg skulle bare ønske at det var en mulighet og heller få tilsvarende mer lån nå enn mindre lån senere. da kunne jeg lest mer. thats all. 

×
×
  • Opprett ny...