Gå til innhold

marscookie

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marscookie

  1. Jeg har en wii beatles gitar som jeg alltid har brukt, men nå vil ikke den synkroniseres med noen av dem som skal gjøre at jeg spiller gitarhero på wii. Prøvd å skifte batterier og hele pakken. Den som skal synkronisere med gitaren som er i wiien sier at den er synkronisert, men gitaren sier at den ikke er synkronisert så jeg vet ikke. Noen som har vært borte i dette før?

  2. Det er bare å være tøff. Vet selv at det er lettere sagt enn gjort. Ble kastet ut i å selge billetter her i sommer og jeg har problemmer med å snakke med mennesker og spesielt når de er fulle, men det gikk no bra. :) Kan godt si at jeg fremdeles er redd for det for det er sant, men å prøve seg mer og mer frem er bra og som sagt, alle driter seg ut en gang i blandt. Bare prøv å se det positive i det ;)

     

    Lykke til :)

  3. Her for en stund siden drømte jeg en en helt weird drøm! Jeg tror jeg var i en gymsal også gikk en av skilleveggene ned og det var ingen vei ut i det hele tatt. Rommet var lite fra før av og ganske creapy. Det rareste er at et hode kommer gjennom skilleveggen. Husker ikke helt hva mer som skjedde, men så plutselig poppet øynene ut på personen og blodet strømmet kjapt ut. Man skulle tro at personen med utpoppet øye skulle gå tom for blod for det kom i massevis. Våknet når jeg nesten ikke fikk "puste" i drømmen. Tenk å drukne i blod! o.O

×
×
  • Opprett ny...