Gå til innhold

solobrus

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av solobrus

  1. Jenter faller for gutter med selvtillit - det er ingen hemmelighet. Jeg er selv ikke akkurat noen blomst, men har hatt flere damer som er soleklare 10'ere. Jeg tror noe av grunnen til det er selvtillit. Hvis du ikke har særlig god selvtillit, må du gjøre noe med det. Se på Steve Mcmanaman, fotballspilleren som gjorde det bra både for Liverpool og Real Madrid på 90/00 tallet. Husker ikke helt hvem det var som sa det, men det var en av hans lagkamerater som kommenterte at han alltid gikk I så fine klær for å kompansere for at han var stygg :p hehe..

     

    Poenget er; Gå I noe fint, noe du føler deg vel I. Begynn gjerne å tren med vekter hvis du føler deg tynn, det hjelper på selvtillitten. Beveg deg gjerne litt utenfor komfortsonen for å få nye venner og øke omgangskretsen, ta initiativet til å finne på noe, også med gutta. For alt I verden, ikke dra noen sjekketriks, de funker aldri :)

  2. Hei,

    Jeg har noen uker til overs I mellom to jobber, og ønsker å bruke tiden på noe fornuftig; blant annet forsøke å forstå litt mer om aksjer og aksjehandel.

    Hva bør man kikke etter for å analysere om aksjen kan være lønnsom?
    Er det faktorer som
    - Markedet selskapet driver I
    - Ledelsen I selskapet
    - Selskapets økonomi

    Eller er det noe helt annet ? Evt. hva andre ting kan være lurt å ta høyde for før en investerer I en aksje?

    Tusen takk for svar :)


  3. Nei, det er selvsagt vanskelig å gi noe universelt svar. Det er bare vanskeligere å vite enn det burde vært, mtp jenter som ser på det som et spill som du sier. For altså; jeg er absolutt ikke desperat, men hvis jeg treffer en koselig jente som jeg har lyst å treffe igjen, kjører jeg på: p gidder ikke å vente 3 dager som de er så opptatt av i USA, men samtidig venter jeg jo selvsagt en stund:p men det er tydeligvis noe jeg gjør galt, ettersom vi kan ha en kjeempetone, å de kan hinte veldig, men så viser det seg at det aldri blir noe mer. For eksempel; hun jeg traff forleden dag spurte meg flere ganger etter navnet mitt, og la trykk på sitt eget, noe jeg i den settingen følte at var viktig for henne, slik at jeg husket navnet. Jeg flørtet IKKE med henne, på dette tidspunktet:p når jeg så sjekket henne på facebook for å vurdere å poke ellernoe i den dur, er det første jeg ser et bilde av hun og en annen mann. er det plutselig gått sport i å play'e gutter!? :p

  4. Fungerer greit å si at det var hyggelig syns nå jeg (21 year old female!).

    Det jeg tror har skjedd er at de har vært så fulle at de har litt fylleangst og/eller ikke husker hvem du er?

     

    Hva slags jobb har du? Hvor er du drar for å nyte alkoholen? På byen eller fest hos noen venner? Min erfaring er at man er mer avslappet og drikker ikke like mye når man er på en hjemmefest hvor man kjenner noen av folkene, i motsetning til når man er ute blant fremmede og må ''drikke seg til mot''.

     

    I det spesifikke eksempelet som jeg nevnte her, var ingen av oss spesielt fulle. Hun hadde vel hatt et par pils, jeg noe mer men likevel ikke overdådig full. Jeg er student, så drar på en pub i byn hvor studentene henger.

     

    Men siden du da er midt i den rette alderen, er jo du nærmest ekspert å regne! Hva/hvordan ville du at han skulle gått fram for å fanget interessen din igjen? Og burde han ha fått nummeret ditt, eller hadde det holdt at du presenterte deg, og la trykk på navnet ved flere anledninger slik at han tydelig skulle huske deg, for så å poke deg ellernoe på facebook? Eller er det stalker? :p

  5. Jeg er av den oppfatningen at dersom han prøver seg er det ikke veldig seriøst fra hans side, i de fleste tilfeller jeg vet om er det da hovedsaklig kun sexen han er interessert i. Hvertfall jeg for min egen del, venter alltid med sexen for å bli kjent med jenta som person hvis jeg er interessert i noe mer, før jeg vil bli kjent med henne i senga. Men det er klart; ikke alle er like, så det trenger ikke være sånn..

    Jeg er helt omvendt. Det er greit å ha sex så tidlig som mulig. Sex er så viktig i et forhold at dersom det ike funker pås exfronten, så er det bare å droppe hele opplegget. Dumt at du bruker 1måned på å date, får følelser, og så suger sexen balle (pun intended). :thumbdown:

     

    Forsåvidt enig i det du sier; sexen er viktig. Men, mulig jeg er litt jentete her, men jeg liker å tro at hvis du treffer en du liker godt, er det verdt å måtte jobbe litt mer for sexen, da sexen ikke er alt:p dessuten ordner det seg som regel etter litt tid ilag, slik at sexen blir flott til slutt ;)

  6. Takk for svar!

     

    ah, okey, så da har det sannsynligvis blitt litt for klisjèaktig, å dermed turnoff? Bør prøve å åpne med noe annet neste gang da, evt, som du er inne på logaritmemannen! Trodde kanskje det funket med å åpne litt diffust på første melding, og ta det derifra etter hva jeg fikk til svar, men svaret kom jo aldri :p men mulig det har blitt for tamt/dårlig formulert fra min side, da..

     

    Kan forøvrig legge til at i det ene tilfellet hadde vi allerede avtalt en kaffe, og jeg fikk beskjed om å ta kontakt..?

  7. Jeg er av den oppfatningen at dersom han prøver seg er det ikke veldig seriøst fra hans side, i de fleste tilfeller jeg vet om er det da hovedsaklig kun sexen han er interessert i. Hvertfall jeg for min egen del, venter alltid med sexen for å bli kjent med jenta som person hvis jeg er interessert i noe mer, før jeg vil bli kjent med henne i senga. Men det er klart; ikke alle er like, så det trenger ikke være sånn..

  8. I det siste har jeg vært ute en del, mer enn det jeg anser som normalt for min personlige del, men neppe over normalen for andre single gutter mellom 20-25. I det siste har jeg truffet et par jenter, alltid bare en om gangen, da jeg er på jakt etter noe seriøst og ikke er ute for å "spille". Jeg er aldri mann nok til å ta initiativ til å prate med jentene, så det jeg referer til her er faktisk jenter som har kommet bort til meg! :) hehe..

     

    Poenget er, og dette har skjedd meg intet mindre enn 3 ganger de siste ukene, at jeg har fått nummeret til de jeg har lyst å treffe igjen, i alle tilfellene har jenta gitt meg nummeret uten at jeg har spurt etter det. Når jeg så tar kontakt, type sender en melding å sier at det var hyggelig å treffe henne i går, og at det hadde vært hyggelig å truffet henne igjen, får jeg ikke svar..! med andre ord blir jeg jo avvist. Men hva er da poenget med å gi meg nummeret? Noen som har noen tanker til hva grunnen kan være?:p eller tips til andre plasser jeg kan komme i kontakt med jenter, utenfor alkoholen? Jeg er aktiv og trener en del, samt studerer, men klarer likevel ikke å treffe jenter på denne måten..

  9. Hei alle sammen!

     

    Skriver dette innlegget fordi jeg ikke er mann nok til å ta det opp fysisk med noen igjen, da jeg føler at det blir litt mye. Jeg er klar over at jeg bør søke proffesjonel hjelp, og kommer også sannsynligvis til å gjøre det med tiden.

     

    Jeg har slitt litt med angst i ca 2 år nå, og det kommer i perioder jeg har det travelt med skole og lignende. Spesielt i eksamensperioden. Hovedsaklig har jeg vanvittig stor kreftangst, men det siste halvannet året har jeg også hatt angst for HIV. Jeg har brukt dagen i dag på å google litt rundt, å funnet svar fra leger som peker i begge retninger. Her er hvertfall saken som er i ferd med å ødelegge de neste måndene for meg;

     

    I går var jeg ute på byen og drakk. Jeg hadde en tyggis, og klarte å bite meg selv i munnen, slik at jeg så smått begynte å blø og fikk et åpent sår. Uten å tenke meg om, traff jeg en jente senere på kvelden som jeg begynte å kline med. Når jeg våknet i dag tidlig, etter to timer søvn pga angst for HIV, begynte jeg å tenke på at det var en mulighet for at jeg nå er smittet av HIV, dersom denne jenten var HIVpositiv, da jeg som sagt hadde et åpent sår. Har lest svar fra leger som at HIV ikke smitter gjennom spytt og kyssing, men at det er en mulighet dersom du har et åpent sår..

     

    Noen som har noen erfaring med angst, og som vett hvordan jeg kan hjelpe meg selv over denne perioden? Tørr nesten ikke ta en HIVtest igjen, da jeg tok to (5 uker og 4 mnd) etter en tidligere episode jeg hadde.. Dessuten må jeg vente 8 uker eller noe slik før jeg kan ta en HIVtest, å igjen vente 1 uke på svar. Jeg orker ikke tenke på dette, og kun dette, i 9 uker, da det ødelegger store deler av min hverdag og velværet. Spesielt nå i eksamen, hvor jeg er i ferd med å avslutte min master...

     

    Til slutt vil jeg rette en takk til alle som tok seg bryet å lese dette latterlig lange innlegget, og jeg håper noen legger igjen et svar. Beklager til alle som eventuelt måtte føle seg støtt, eller har større problemer enn meg, og ser på dette som smålig. Jeg vet det er verre ting jeg kunne hatt en angst, og håper det er alt jeg har.. Takk

  10. Takk for svar, og forslag, setter pris på det! Vil bare legge til at det ikke er det at jeg ser på meg selv som en slags "gud", eller en gave til kvinnen på noen som helst måte! så er ikke det at de ikke er "gode" nok for meg, er vel mer det at jeg ikke føler at vi klikker, på en måte;p

     

    Det er sant, og mange av de jeg har truffet på byn har jeg hatt litt kontakt med i ettertid, men føler ikke det er min type jenter noen av dem jeg treffer på byn, er litt derfor jeg ikke føler jeg kan treffe min fremtidige kjæreste på byn, ei heller trening, ettersom jeg ikke vet hvordan jeg skal tilnærme meg i en slik situasjon.

  11. Vet jo ikke akkurat kvar du bur, men det å kunne flytte til en "ny" plass er ubeskrivelig, fekk ny start på livet i vertfall :)

     

    Enda bedre å komme hjem etter en stund også.

     

    Ja, det er sant:) men er bare et lite år siden jeg flyttet bort for å studere, så hele greia er fremdeles ganske "nytt", så føler jeg har fått en relativt ny start:)

  12. Hei!

     

    Jeg skal gå gjennom en slik behandling nå i høst, og har fått en del info rundt det;

     

    Du bør være helt kvisefri når behandlingen starter, og behandlingen vil gå over en lengre periode, hvor du gjerne må gjennom 3-4 behandligner. Du kan ikke ha kviser i perioden, da dette ødelegger behandlingen, som er dyr. Du skal også være kvit i huden, av en eller annen grunn jeg ikke helt skjønte:p

     

    Dersom du fremdeles har kviser må du derfor gjennom en lengre periode med sterke medikamenter, men dette varierer selvsagt fra person til person, og fra grad av alvorlighet. Personlig har jeg nå gått på sterke medikamenter i ca 6 mnd, og skal inn til ny vurdering nå i høst. Jeg vil anbefale å gå gjennom en hudspesialist, som du blir henvist til av din fastlege, ettersom størtsedelen av behandlingen da blir dekket, fremfor å ta det på en privatklinikk, da dette fort kan komme opp i 20-25 000,- .

     

    håper det va til hjelp:)

  13. Hei!

     

    Jeg har nå vært singel i ca 14 måneder etter å ha vært i et 6 år langt forhold. Jeg har opplevd singellivets sider, både de positive og de negative, og selv om jeg trives godt med meg selv og ikke på noen som helst måte er desperat, merker jeg at jeg har støtt på et lite problem som gjør meg skikkelig fortvilet; de jentene jeg ender opp med, er bare ONS, de mangler kjærestepotensiale i mine øyne, og jeg er en forholdsgutt.

     

    Hovedgrunnen til dette er nok at jeg kun treffer jenter på byn. Jeg ser på meg selv som en skikkelig gutt i begynnelsen av 20-årene, som egentlig har god kjemi med jenter, og ingen problemer med å prate med jenter, eller få god kontakt. Jeg faller ofte i "vennefella", though, og har mange, flotte jentevenner som jeg har blitt utrulig glad i. Alle deres venninner er venninner av meg igjen, så å treffe noen gjennom venninnene er utelukket.

    Jeg kan ikke se for meg at jeg treffer den fremtidige kjæresten min på byn, da jeg egentlig ikke ser etter jenter på byn, og jeg har fått et inntrykk av at de "skikkelige" jentene som vil noe mer enn bare et ligg, heller ikke ser etter menn. Ikke på den måten. Det er sjelden man møter kjæresteemner i slike situasjoner, da byen hovedsaklig dreier seg om dansing, sex og størst mulig konsum av alkohol.

     

    Men hvor kan jeg treffe drømmedama, om ikke på byn, eller gjennom felles venner? Treningsstudio og andre ting er blitt foreslått, men hva syns dere? Og hvordan går man frem? Altså, jeg er god på å prate med jenter når samtalen har startet, men jeg er ekstremt dårlig på å få i gang samtalen, hvis jenta er ny. Vet liksom ikke hva jeg skal starte med, føler det blir for dumt og bare gå bort til den søte jenta på apparatet ved siden av meg og si ; "hei:)".

     

    Tips til en beskjeden og fortvilet ung mann mottas med stor takk!

  14. Takker for svar alle! Er enig med deg, magiii, at det blir litt vanskelig å sjekke henne opp over kassen.. Da det som du sier gjerne er flere i køen, i tillegg til at hun på en måte er "tvunget" til å opptre hyggelig og smile etc, uansett hvem som kommer. Vanskelig å lese signaler i slike situasjoner, så helst hadde jeg sett at det skjedde på en annen måte.

     

    Koslig historie bytex! Synd det ikke ordnet seg.. Du hadde dog fordelen av at hun tydeligvis også var litt interessert i deg, noe jeg ikke har snøring i om hun har i meg, men sannsynligvis ikke nevneverdig i så tilfelle..

     

    Ja, samme her, det virker dessverre som eneste mulighet, men vi får teste det ut Ron, kanskje det funker?;)

     

    "Hvis ikke du går ut med meg lager jeg en STOR scene og klage til sjefen din!" Instant win.

     

    hehe, i en amerikansk romantisk film, lett:) spørs om det funker så godt in the real life?;p

     

    Var mere sånn at sjefen til jenta mi kom ut og ba meg gå, for det forstyrret kundene at jeg hang og prata med henne mens hun jobbet :p

     

    "Kan du ikke be disse frierne dine om å ikke komme på jobb til deg" husker jeg sjefen hennes sa en gang.

     

    hehe, nice! Hvordan kom du i kontakt? / hva prata dere om? Du må jo tydeligvis ha fanga oppmerksomheten hennes, iom jenter som regel er pliktoppfyllende og når de jobber så jobber dem:p

  15. Takker for svar alle! Er enig med deg, magiii, at det blir litt vanskelig å sjekke henne opp over kassen.. Da det som du sier gjerne er flere i køen, i tillegg til at hun på en måte er "tvunget" til å opptre hyggelig og smile etc, uansett hvem som kommer. Vanskelig å lese signaler i slike situasjoner, så helst hadde jeg sett at det skjedde på en annen måte.

     

    Koslig historie bytex! Synd det ikke ordnet seg.. Du hadde dog fordelen av at hun tydeligvis også var litt interessert i deg, noe jeg ikke har snøring i om hun har i meg, men sannsynligvis ikke nevneverdig i så tilfelle..

     

    Ja, samme her, det virker dessverre som eneste mulighet, men vi får teste det ut Ron, kanskje det funker?;)

  16. Gode tips her:) Men kan bli et lite problem å ende opp på samme fest, dessverre:/ har ikke så mange felles tilknyttninger, så skal litt til for å plutselig ende opp på samme plass.. Men føler at inngangen til å bli bedre kjent er å gjøre som zeromac sier, å tørprate litt neste gang jeg handler, for så å muligens adde hun på facebook. Litt usikker på hva jeg gjør videre fra der, though...?

  17. Takker for svar! Skal teste ut det, zeromac. Eksempler på hva jeg kan "spørre henne ut" om, neste gang? Andre tips?:)

    Kanskje ikke kjøre på med "HEY LYST TIL Å DATE MEG?" første gang. Jeg mener du burde bli litt kjent først. Introduser deg, add henne på Facebook eller noe lignende..

     

    er enig i det, å bli bedre kjent først.. virker ikke så "desperat" da, ei heller er jeg så desperat, bare virker som en meget hyggelig jente jeg kunne tenkt meg å bli bedre kjent med:) Er det ikke litt drastisk å adde på facebook? å hva skal jeg i tilfelle si når jeg begynner å chatte med henne? sånn utenom "Hei"^^?

    • Liker 1
  18. Hei!

    Jeg skulle gjerne kommet i kontakt med den nydelige jenta som jobber i lokalbutikken, men vet ikke helt hvordan dette skal skje? Jeg kommer fra en liten plass, der alle vet ca hvem alle er, så jeg vet hun er singel, og jeg har et par bekjente som er bekjente igjen av henne, men føler ikke jeg kan bruke denne innfalssvinkelen da de som sagt bare er bekjente av både meg og henne. Ikke vil jeg åpne meg slik opp for bare bekjente heller, da dette lett kan komme tilbake til jenta:p hehe.. Jeg har aldri hatt problemer med å prate med jenter på noen som helst måte, så problemet er bare å komme i kontakt/bli kjent nok til å få sjansen til å bli bedre kjent, for å si det sånn:p

     

    Noen som har noen brukbart gode tips til hvordan jeg kan få dette til å skje?:)

  19. Hei!

    Jeg har i en periode på 2-3 år trent forskjellige typer kampsporter som Krav Maga, Kali Sikaran, og Kickboksing samt deltatt på en rekke selvforsvarkurs. Jeg er langt i fra en ekspert, noe den korte fartstida selvsagt reflekterer. Likevel føler jeg at det jeg kan kan hjelpe andre til å føle seg tryggere i enkelte situasjoner. Jeg kommer fra en meget liten plass, hvor slike ting som "selvforsvarkurs" bare er hørt om og muligens testet ut da vi flytter ut for å studere. Det jeg lurer på er om det er noen spesielle kriterier som kreves for å holde et selvforsvarkurs? Tenker ikke å økonomien bak det, og kunne gjerne gjort det gratis på skolen her, men er det noe annet enn erfaring og kunnskap som kreves?

×
×
  • Opprett ny...