Gå til innhold

PaSSion10

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PaSSion10

  1. Jeg ville anse det som sikkert alt dette er på rommene. Det er vanlig og det er avbildet på bildene. Disse blir nok skiftet av og til.

    Noen hoteller har faste dager, mens andre skifter det som ligger i skittentøyskurven hver gang de vasker (hvor ofte de vaske kan variere, men typisk alt fra 2-6 ganger i uken).

     

    Ikke verre enn å sende en epost til hotellet og spørre, evt reisebyrået.

     

    Store håndkler til å ligge på stranden/ved basseng ville jeg tatt med, evt kjøpt i en butikk der nede. Det hender at hoteller har egne håndkler for utendørsbruk eller ikke tillater at baderomshåndklene blir brukt ved basseng.

     

     

    Ser forresten ut som det hotellet dere skal bo på har fått mye positive tilbakemeldinger, det er jo alltid betryggende.

     

    Vi var en tur til gramvousa med en av båtene i havnen da vi var i Chania for leeenge siden. Flott sted, men blåste mye den dagen vi var der, noe som var litt minus.

    gramvousa1.jpg

     

     

    Okey, takk for svar :)

    Kan sende en e-post til reisebyrået og høre med de. Ja, har tenkt til å pakke ned et håndkle som jeg kan bruke til å ligge på stranden/ bassenget.

     

    Er noe spes. jeg trenger å ta med? altså, utennom klær o.l.

     

    Ja, det er positivt at folk stort sett har vært fornøyd med leilighetene. Håper ikke det blåser så mye når vi skal dit da. eller kanskje det er litt godt, iom at det er ca 30grader der hver dag.. :p

  2. Hei!

     

    Jeg skal til Kreta førstkommende mandag. Vi har leid leilighet i "Frida Apartments", og lurer på om laken, håndklær, dynetrekk osv er der eller om vi må ta med alt dette selv? I såfall, kommer renholdere og bytter på disse? Vi skal være der i 12 dager.

    til daglig eller hvordan er det det pleier å være?

    Første gangen vi drar til Kreta, så er litt amatører på det der :p

     

    Håper noen har gode råd til oss :D

     

    Takker for svar! :innocent:

×
×
  • Opprett ny...