Gå til innhold

borgermeister

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av borgermeister

  1.  

    Tesla tapte mer på det påfølgende kvartalet alene enn hva regnskapene var rigget til å vise «overskudd» de to foregående kvartalene.

     

     

    Er du regnskapsfører eller revisor med førstehåndskjennskap til regnskapene eller bare lirer du av deg surmagede oppstøt nå? Du bruker ordet "rigget" - som slik jeg tolker det legger temmelig sterke føringer. I bunn og grunn sier du jo at Tesla har forfalsket regnskapene i de kvartalene de har gått med overskudd. 

     

    Om du har belegg for dine kommentarer er det fint om du kommer med kilder. Om du bare er en hater så ønsker jeg deg riktig god bedring og håper at du får orden på ditt fremover og ikke trenger å ventilere på alle artikler om Musk for fremtiden. Du er raskt ute å slenger med leppa når det skrives om Tesla. Sliter med å skjønne hvor alt det hatet kommer fra. Er du like engasjert i feks VW konsernet? De er jo både tatt for juks og har innrømmet juks. Eller hva med Nissan? Hater du de også? Er det overgangen til elbil som er vanskelig for deg, eller er du kanskje en som på generell basis er imot nyvinninger og fremgang? Vasker opp for hånd kanskje? Tviholder på fasttelefon også da? Og foretrekker feiebrett og kost fremfor støvsuger? Kanskje du skulle forsøkt en robotstøvsuger bare for løye? Du kan jo fortsatt feie opp manuelt det roboten overser. 

    Butthurt much? Tror du bør ta deg en pause fra tastaturet - eller iallefall la det du skriver stå noen minutter, før du trykker på "Post".

    • Liker 1
  2.  

    En SSD på 1 tb blir jo fylt opp umiddelbart i dag. Spillene i dag er jo mellom 50-100 gb.

     

    Bare tenk hvor problematisk dette blir om noen år når spillene er oppe i 150-200 gb per stk. pga langt mer detaljerte teksturer og andre grafiske ting.

     

    I tillegg skjønner jeg ikke hva poenget med en rask SSD er når den også leveres med en treg snurredisk for lagring. Da vil man jo få loadetider som på ps4 ?

     

    Hva er poenget med ram i en pc om du har en treg ssd?

    ????? Hva skjer med dataene når du går tom for RAM?

  3.  

     

    Det høres fornuftig ut å oppskalere og introdusere dette i Oslo, om én uke, hvis det var trafikkfarlige situasjoner hver dag på Fornebu.

     

    Går nok bra,helt til den første dødsulykken... ;)

    Dødsulykker i trafikken hver dag. Menneskelige feil er ofte årsaken. Hvis bilen selv kan kjøre og mennesker heller kan trekke i nødbremsen ved behov så tror jeg på ferre ulykker

    107 drepte og 365 dager - så ikke dødsulykker hver dag, men poenget ditt står.

  4.  

    Hadde de ikke vært like stygge som Apples egne så skulle jeg vurdert dem...

     

    Så utseende er viktigst for deg?

    Merkelig at enkelte ikke interesserer seg for lyd, men alikevel gidder å kommentere..

    Tror du må utvide horisonten din litt, før du selv utgir deg for å være interessert i god lyd ? Airpods suger ikke, men du verden det er lite lyd for pengene ?

    • Liker 1
  5. "Mate 20 Pro er sannsynligvis den ene telefonen du bør se etter i butikken denne høsten og vinteren"

     

    Unnskyld, hva sa du? Det er kun 1 telefon man burde se etter, og det er en kinesisk android telefon? Beklager, du mistet meg før du i det hele tatt startet. Her er det ikke mange faktorer inn i bildet. Det er mest fokus på kamera, som at alle er instagram-avhengige. Snakker om at 4200mAh er så sinnsykt stort at du glemmer å lade. Har du glemt Samsung S9 i slengen mens du glemte å lade? Det er andre telefoner lansert nylig med dobbelt så mye batteri som Huawei og dere sier at Huawei sitt er enormt? Beklager, dere har mange bra tester men her har dere fokusert på helt feil områder og glemt en hel mange faktorer. Sløvt arbeid. Halve testen handler om kameraet. Hvorfor betaler man for en fingeravtrykksensor i skjermen når man har ansiktsgjenkjenning som fungerer? Er det liksom jævlig bra å betale for den funksjonen i telefon-prisen når du sier selv at det ikke er noe særlig vits? Hvor mye penger har Huawei brukt på dette? Kunne telefonen vært 1000kr billigere uten denne unødvendige funksjonen? Ikke er det trygt heller. 1/50.000 på fingeravtrykk kontra 1/1m på ansiktsgjenkjenning. Hadde ansiktsgjenkjenningen fungert optimalt så hadde de aldri trengt fingeravtrykksensoren, så her motsier man seg selv.

     

    Føler du deg krenket?

  6.  

     

    Digital er og blir, og kan ikke bli annet enn søppel. Vil aldri kunne måle seg med analogt utstyr som ikke er begrenset av antall ditt og antall datt.

     

    I så fall er jeg redd din fremtid blir full av søppel.

    Frykter det ja. Men har heldigvis rikelig tilgang på analogt utstyr både når det gjelder lyd og bilde.

    Regner med det er skrivemaskinen din du skriver disse innleggene med?

  7. Kan være en tanke å "gjennom gå" for "ord delings" feil før publisering ;)

     

    Apropos flyvende taxier så ser vi nok ikke noe til dette før de har bekrefta at krasjlandinger kan overleves av passasjerer, med mindre planen er at de bare flyr 5 meter over bakken og over stillestående trafikk, f. eks.

     

    Kan være en tanke å lære seg forskjellen på særskrivingsfeil og orddelingsfeil, før man kritiserer andres grammatikk ?

  8.  

    Å kalle skjermen til iphone x rammeløs er vel en liten overdrivelse... (i forhold til f.eks note 8 eller xiaomi mi mix2)

     

    Tror det er deksel på den mobilen som er avbildet, derfor rammen er så tykk.

    Uansett er det solid forbedring fra tidligere.

    Vi burde kanskje begynne med noen mer konkrete/nøyaktige tall?

    Skjerm størrelse burde vært areal fremfor diagonal. (Med tanke på avrundet hjørner, innhuk i skjerm og forskjellig aspekt ratio).

    Ramme burde måles i mm?

    Niks. Ingen deksler. Iphone 8 har tynnere vertikal ramme enn iPhone x. Det har vel forsåvidt alle moderne flaggskip i dag.

  9.  

    "Full HD" på en 6.4" skjerm. Meh.

     

    Full HD på 6.4" tilsvarer 4K på 25.6" dataskjerm. Men det er vel også "meh" for deg...

     

    Jeg har fortsatt tilgode å møte en eneste person som kan se forskjell på 1080p, 1440p og 4K på en mobiltelefon. Men tall på papir er kanskje viktigere for noen enn faktiske opplevelser.

    Så mye som det snakkes om VR i disse dager..?

    • Liker 1
  10. Jeg fikk den nå nettopp, etter å ha oppdatert til nyeste Kies (PC). PDA:MJ7 / PHONE:MJ7 / CSC:MJ8 (NEE).

     

    4.3 :)

     

    Nytt denne gangen er at man nå får en (kortfattet) changelog før fastvareoppgraderingen.

     

    Saken har forøvrig blitt dekket tidligere av Sammobile.com ( http://www.sammobile.com/2013/10/17/samsung-galaxy-s4-lte-gt-i9505-receives-official-android-4-3-update/ ).

     

    Tipper at minst et dusin land fikk oppdateringen før Irland.

×
×
  • Opprett ny...