Gå til innhold

.Anders.

Medlemmer
  • Innlegg

    645
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av .Anders.

  1. En ting jeg reagrer på med iPhone 5 som jeg syns er kjipt er at volumet er mye lavere. Før kunne jeg aldri ha det på fullt hvis jeg hørte på musikk via headset. Nå er det mye lavere og når man nærmer seg fullt volum advarer den mot det ved at prikkene blir røde, noe som i utgangspunktet bare er bra, men irriterende at telefoskjermen skrur seg på. Men det mest irriterende er at volumet er så mye lavere.

  2. Hmm.. Koblet iPhone 5 til Macen og tenkte jeg skulle oppdatere til iOS 6.1 BETA1, men iTunes maser om hvorvidt jeg vil kjøre restore from the backup of: xx eller set up as new iPhone.

     

    Jeg vil da ikke ikke gjenopprette fra noe som helst, den er jo alt satt opp og kjører helt fint. Backupen den maser om er jo fra flere uker siden, og jeg tok i dag ny backup mot iCloud så jeg vil så definitivt ikke gjenopprette men vil alt jeg har forsvinne om jeg sett den opp som ny?

    Oppdater den via telefonen da. Du trenger jo ikke oppdatere via iTunes lenger :)

  3. Nå har jeg kanskje fått et nytt tilbud fra en annen forhandler der jeg betaler 32000 i forskuddsleie og 2400 i mnd for samme bil MED vinterdekk. Så et mye bedre tilbud! Det blir da 119000 på tre år.

     

    Når denne bilen skal på verksted etter ett år; vet du hva det vil koste sånn ca for service? Det er jo fem års garanti, så det eneste som må byttes er slitedeler, noe jeg ikke regner med må byttes det første året. Folk som argumenterer mot dette bruker jo dette med service mot meg. "Du må ut med 10-20000 ekstra HVERT år for service". Jeg vil da ikke tro det når det er en såpass ny bil hvor ting er på stell?

  4. Hei

     

    Jeg kjører for tiden en gammel Mitsubishi med sliten girkasse og gjennomrustet flere steder. Jeg tror ikke den holder mye lenger enn vinteren og har for lengst åpnet øynen for "ny" bil.

     

    Det startet med at jeg så på bruktbiler, hovedsaklig Mercedes-Benz. Ettersom A og B klassen ikke er noe "kule" titta jeg på C og E-Klasse. Jeg bestemte meg for prisklassen mellom 100 og 150.000 kr. I denne prisklassen fant jeg for det meste biler som hadde rundet 200.000 km, noe som i all hovedsak ikke er så mye for Mercedes, men det er likevel en god del. Og jo eldre bilen blir, jo flere feil bilr det.

     

    Det var da jeg begynte å lukte på leasing. Etter å ha undersøkt litt har jeg fått et tilbud fra en Mercedes-Benz forhandler (Bertel O Steen). Ettersom den nye A-Klassen ser helt porno ut var det denne jeg titta på. De andre blir for dyre!

     

    Jeg har fått et tilbud på en A180 AMG med følgende tilleggsutstyr; Xenon lys og en Audio pakke slik at bilen blir utstyrt med bluetooth og AUX. That's it! For det første hadde mer ekstrautstyr blitt for dyrt og for det andre var det mer finesseutstyr slik som ryggekamera, korsryggstøtte etc. Bilen koster 306.000 kr, men jeg får lease den i 36 mnd (tre år) for følgende sum:

    - Forskuddsleie: 38625

    - Månedsleie: 2883,75

     

    Hva sier dere om dette? Jeg er 20 år og har en bra inntekt til min alder å være, men kontrakten min (med jobben) går ut i Juni og etter det vet jeg ikke om jeg får forlengelse eller må finne meg en ny jobb. Tror nok ikke jeg vil begynne med studier enda. For å si det sånn; jeg har ikke noe problem med å betale forskuddsleien (bortsett fra at jeg mister nesten 40.000, men sånn er det jo) og månedsleien er jo ikke akkurat dyr.

     

    Men sånn ser jeg på det. Mamma og pappa blir jo sure bare jeg nevner det. Godt jeg er 20 år, men de har jo fortsatt stor inflytelse (you know!) Er det noen som har tips å komme med til denne saken?

  5. Jeg tror ikke iOS 6 er så særlig mye kjappere på iPhone 5 enn på 4S. Siden resten av hardware (skjerm og kamera) er mer eller mindre likt (bortsett fra "en ekstra rad med apps"), er det ikke den store gevinsten å kjøpe iPhone 5 kontra 4S.

    Men den har fått ny prosessor som er dobbelt så rask, så mest sannsynlig vil den være raskere :)

  6. Begynner å bli utålmoding angående iph 5 jeg... Har gått rundt en stund nå med en gaaammel sony ericsson fordi jeg tenkte jeg skulle vente til den nye iPhonen kom ut før jeg kjøpte en erstatter for den gamle telefonen min som ble ødelagt. Ting tar tid, altså.

     

    Men vi får vel høre mer på onsdag. Hvis den slippes i USA 21. september, når tror dere den er i Norge?

    5. oktober :) Men sikkert ingenting i veien for å forhåndsbestille før den tid

  7. Hallo! Jeg har et spørsmål ang det å sitte i fengsel. Jeg ble arrestert i Solitude med en bounty på over 3000. Jeg valgte å sitte i fengsel for å slippe å betale. Der fant jeg ut at jeg ville rømme og klarte dette, men når jeg kommer ut blir jeg arrestert igjen med én gang og har samme bounty, så poenget med å rømme forsvinner jo helt.

     

    Er dette en bug, eller er det bare sånn? Skjønner ikke vitsen med å rømme fra fengsel hvis man likevel blir tatt når man beveger seg på gata i byen..

  8. Noen som vet hvordan jeg kan få spotify fram i varslingsenteret? Synes det er tungvint å måtte åpne appen fra homescreen hver gang jeg vill bytte sang, hadde vært bedre å kunne styre den fra dragdown funksjonen

    Det går ikke å få den opp i varslingssenteret, men du kan kan dobbeltklikke på hjemknappen slik at den oversikten med appene som sist er åpnet kommer opp, og så blar du til venstre for å bytte sang. Hvis telefonen er låst kan du også dobbeltklikke på hjemknappen for å bytte sang.

    • Liker 1
  9. Noen andre som mildt sagt sliter med batteritiden på 4s?

     

    Her om dagen hadde jeg nesten 40% når jeg la meg, når jeg våknet morgenen etter var den jaggu død. Vakkert!

     

    Nesten litt misunnelig på samboeren som har 3gs.. Den holder flere dager..

    Høres ut som det er noe galt med telefonen din. Har du nyeste oppdatering? Evt ta en gjenopprettning av telefonen og oppdater telefonen. Hvis ikke det funker bør du sende den inn.

  10. De fleste som bruker Bluetooth på iPhone er sikkert kjent med at det ikke går an å endre navn på enhetene, så hvis man kjører rundt i forskjellige jobb biler med samme bluetooth system lagt inn, vil alle disse ha det samme navnet. Med andre ord må man gjette seg fram til hvilken som er riktig. Er det noen som vet om dette blir endret i iOS6?

    Ikke såvidt jeg så i beta 4. Men hvorfor vite hva som er hva? Jeg slår jo bare på bluetooth og så er den tilkoplet.

    Hmm det skjedde ikke med meg da jeg gjorde det. Jeg måtte trykke på tre forskjellige navn som het det samme før jeg fant "min" bil

×
×
  • Opprett ny...