Gå til innhold

louisami

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av louisami

  1. Skal ta tattovering fra håndleddet og opp til albuen, nå i slutten av september. Har tenkt lenge på hva jeg skal ha, og har kommet frem til et resultat jeg er veldig fornøyd med. Det eneste som mangler er "fyllingen" som skal være imellom selve symbolene og skriften, for at det skal se ut som EN tattovering, istedetfor hundre små.

     

    Noen som vet om noe, som hadde vært kult?

  2. Min første gang noensinne!

     

    Når? - Sommeren 09

    Hvilken anledning? - Telting i sommerferien, skoleavslutning.

    Hva ble drukket? - Kalinka & hjemmebrent

    Hvor dritings ble du? (Skala fra 1 til 10) - 8,5

    Hvilke utesteder ble besøkt? - Guds frie natur

    Dansing? - Dans og drama er ikke meg.

    Klining og tafsing? - Småtok på en 8.klassing :w00t:

    Var du frekk? - Mest sannsynlig

    Skjedde det noe kult? - Hva som er kult i fylla er sykt i ettertid, en kompis sovnet i en sølepytt, face down. Stupte fra 8meter kl 05.30 for msn'adressen til en på 14 (nå 16) begynte å blø ustanselig nedeblod ved nedslaget.

    Spiste 14 grillpølser, syklet hjem 07.00 godt brisen morgenen etter!

    Terningkast på fyllekalaset? - Med tanke på hvor moro det var der og da; 5. Med tanke på at jeg mistet 10.000 kroner som følge av alkohol før fylte 16(løfte fra morfar); 1. 5.

  3. Sanger som bruker mer enn 45sekunder på å "komme igang" er som oftest ikke de beste mtp fest :) Du kan vel også luke ut de som er veldig ensidige. Orker ikke ramse opp alle, men det var en liten del.

     

    Stjal foresten en sang eller to til min egen liste :thumbup: thanks!

     

    Jeg hører en del på musikk der låtene somregel bruker 4 minutter på å komme i gang, og folk vet ikke hvor mye det kommer til å ta av fordi de ikke orker å vente. :!:

     

    Jeg selv hører mye på house, hardstyle og lignende, mange av de beste sangene bruker tid på å begynne, men i festsammenheng skal det gjerne gå i ett for at stemningen skal holdes på klimaksnivå! :yes:

  4. Om du er bekymret for Norges inntektskilde i fremtiden kan jeg berolige deg :)

     

    Norge har et lager på 160.000 tonn av det radioaktive grunnstoffet Thorium som på samme måte som uran kan brukes til energiutvinning, forskjellen på uran og thorium er at førstnevnte har en halveringstid på 4.17mrd år, mens thorium har kun en promille av denne tiden, noe som gjør det attraktivt og meget verdifult :)

     

    Leste i en artikkel at verdianslaget på norges beholdning var på 100.000mrd dollar, så vi trenger ikke bekymre oss enda :thumbup:

  5. Fikk ikke anmerkning for dette men... 

     

    Jeg og en kompis sto i garderoben og diskuterte på kødd hvilken måte som var best for å ødelegge skolen, vi kom frem til å sprenge den med en hjemmelagd ANFUbombe, eller dynke den med bensin for så å tenne  på... Tilfeldig vis overhørte en lærer samtalen uten at vi la merke til det. Litt senere i en av timene ble jeg hentet ut av klasserommet av inspektøren, fordi lærerne trodde vi mente att vi skulle sprenge skolen    :new_woot:   Jeg tror aldri jeg har brukt så lang tid til å overtale en lærer til å tro noe (og i dette tilfeller var det jeg sa sant) Inspektøren var helt sikker på at det ikke var en kødd   :p 

    Enkelte lærere er faktisk irriterende sta og godtroende.

    Bra anmerkning da! :thumbup:

  6. Gjennom ungdomsskolen ble jeg omtrent headhuntet av alt som kunne kalles lærere, vikarer og inspektører.

     

    Gikk i en særdeles vill klasse og fikk som den "smarteste" blandt de som "alltid" hadde skylden ofte stempel som bakmann hver gang noe skjedde. Hendte at jeg fikk anmerkning dager jeg ikke var på skolen og.

    Gjennom vår 3år lange karriere fikk vi en lærer til å bytte skole, en til å slutte helt med læreryrke(hun jobber på NAV nå) og et tosifret antall lærere til å gråte/forlate klasserommet i angst. Har også skyld i at min gamle skole er bannlyst fra ett vikarbyrå. Før klassen til slutt ble splittet ved juletider i 9.klasse, til en ren gutteklasse (det var vel da det egentlig startet). Jeg ble også flyttet til andre klasser 5 ganger iløpet av siste semester i 10.klasse, noe som ødelagte mye siden ingen lærere hadde vurderingsgrunnlag nok til å gi meg karakterer, og jeg fikk mange urettferdige karakterer.

     

    Uansett, så er det TO stk jeg husker som morsommere enn andre;

     

    En gang i mat&helse i 9.klasse skulle vi ha praktisk prøve, vi skulle steke rissotto, da meg og en kompis fant ut at vi skulle ha det litt ekstra gøy. Vi åpnet vinduet i klasserommet som lå i første etasje, og når vi gikk til friminutt hoppet vi inn, helte ut stekeoljen til ene gruppen, for så å fylle den med gløgg! Resultatet var en røyksøyle lik vulkanutbruddet på Island. Fikk foresten nedsatt i oppførsel for dette og nedsatt karakter i mat&helse.

     

    Den verste av alle, var egentlig en missforståelse hele greien:

    Vår skole har i samarbeid med den nærliggende ungdomsskolen en årlig skolemusikal som fremføres for resten av elevene. Denne er selvsagt meget lite spennende og uvariert fra år til år. Dette året (10.klasse) var det noen som fant ut at de skulle være overentusiastiske, og trampe hver gang "pausetrallen" kom på(når det var sceneskifte). Dette resulterte i at lydanlegget ble ødelagt. I tillegg var det en på skolen som var litt stor, men alle var veldig grei med han og likte han:) Så når han kom på og hadde sin ENE replikk hele musikalen reiste vi oss og gav han applaus, noe som ble sett på som nedsettende av lærerne i ettertid, til tross for at han ble glad for det.

     

    Tingen var at, i ettertid falt skylden NOK en gang på meg, og ingen andre fikk konsekvenser for denne dagen. Dette gjorde meg utrolig frustrert, og når jeg ble konfrontert av lærer presterte jeg å lirke av meg noe i denne duren:

    "Hvis alt dette kommer på meg skal jeg personlig brenne ned skolen og kappe hodet av inspektøren".

    Det var SELVSAGT ikke ment alvorlig, men som en metafor.

     

    Desverre skrev faglærer ned denne "terrortrusselen" og gikk til rektor med den. Det endte i at jeg måtte sitte i et tretimers langt møte med rektor, skolepsykolog og inspektør for å overbevise de om at jeg ikke er terrorist selvom jeg har en sør-europeisk far, og om at de ikke skulle anmelde denne "trusselen".

     

    Det hele endte med at jeg måtte ha en time med skolepsykolog hver fredag, og nedsatt karakter i orden&oppførsel, pluss de stadige klassebyttene jeg nevnte tidligere.

     

    Jeg er IKKE stolt av disse hendelsene, og syns det er greit å ha gått videre fra denne perioden. Har endelig blitt tørr bak øret, og fokuserer mer på skolearbeid nå, noe som resulterte i 5.2 i snitt og min første G G noensinne, på 1-VGS. :w00t:

    • Liker 9
  7. Det er forholdsvis like "dyrt" begge stedene, så det kommer egentlig kun an på hotell og hva dere vil, jeg var med en gjeng i fjor dog til Magaluf, kjempe fornøyd! Anbefales, vi lå to og to på hvert rom (ponent mar, het hotellet). Hotellrommet og fly kostet 10 000 for 1 uke /2. jeg brukte 10 000 i lommepenger der nede på den uken. Jeg shoppet ikke, gikk stort sett i alkohol, mat og aktiviteter (f.eks. vannscooter).

    da spiste vi en bedre middag og var selvføgelig ute på kvelden hver dag. Det med å gå på restaurant hver dag i 2 uker er kanskje ikke noe man behøver å gjøre, for det er dyrere enn man tror.

    Alkohol prisene på barer o.l. ligger mellom 2-4Euro for en øl, altså maks 30kr

    En bedre middag, fra 25Euro og oppover.

     

     

    God tur :)

    Tusen takk! Hvilket flyselskap fløy dere med, eventuelt hvilket reisebyrå?

    Tror prisene er ganske like der, ettersom en pils koster 3-5euro på byn i Napa, avhengig av når på kvelden det er.

    Om du husker alkoholprisene på butikker, altså til vorspiel FØR byn hadde det vært GLIMRENDE! Takk igjen :new_woot:

  8. Pleier å spise:

     

    Frokost: 3 skiver med skinke/ost/leverpostei(når jeg er sulten/har tid) drikker vann

     

    Skolen: Rundstykker på Rema og smør på kuvertpakker. Ofte to brus (0,5l)og eventuell skolemat, om jeg har giddet å lage.

     

    Før jobb: En brus, pluss noe fastfood (gjerne baguette hos bigbite)pluss en sjokolade eller noe annet digg til jobben.

     

    Middag: Det som serveres, spiser sjeldent mer enn en porsjon.

     

    Kvelds: Samme som frokost.

     

     

    Kommer sent hjem fra jobb, som gjør at jeg ofte ikke spiser middag, dette gjør at jeg gjerne kompenserer med fastfood. (Les: Spiser ikke på McDonalds og Burgerking, liker det ikke)

  9. Heisann :)

    Lurte på om noen hadde en anelse på omtrentlig hvor mange studiepoeng man trenger på de forskjellige universitetene som har denne linjen, og hvilke skoler i Bergen & omegn som har denne retningen?

     

    Hørt fra en kamerat at man kan ta denne retningen ved Sjøkrigsskolen i Bergen? Går det da som førstegangstjeneste?

     

    Takker for alle svar :new_woot:

  10. Har endel å ta i på magen ja, vil ha dette bort samtidig som jeg trener skadeforebyggende og får bedre konsidjon.

     

    Har lagt opp en rute hjemme på 2,5km som jeg kommer til å jogge daglig.

     

    For tiden er jeg i Portugal, og har syklet 7km ca hver annen dag, pluss jogget endel. Spiser mye mandler her nede, hørt at det er proteinrikt?

  11. Heisann :) Holder på å planlegge neste års "18årstur" til varmere strøk, og vi har såvidt påbegynt diskusjonen om destinasjon.

     

    Vi har to alternativer:

     

    Magaluf

    Agia Napa

     

    Lurte med dette på hvilken destinasjon man kunne få billigst opphold og reise (to uker)?

     

     

    Har prøvd på Startour sine sider å booke tur, men man kan bare booke tre mnd frem i tid hos dem, og det blir gjerne problematisk mtp at vi mest sannsynlig blir opptil 17stk, og alle skal ha plass på samme fly, både til og tilbake.

     

    Takke for alle svar! :) :)

  12. Er vel egentlig ikke noe spesifikt jeg skal trene.

    I skrivende stund veier jeg 83kg, 180 høy, 26,5 i BMI og overvektig ifølge diverse BMI kalkulatorer på nettet.

     

    Skal trene håndball fom høsten, jogge fra skolestart, pluss treningsstudio fra og med neste uke.

     

    Målet er å komme ned i 75, samtidig som jeg ikke forbrenner muskler, men fett.

    Hadde vært utrolig takknemlig om noen kunne skrevet på PM hva jeg burde trene når jeg begynner på treningsstudio, hvilke øvelser som passer mitt formål, og hva mat jeg bør holde meg unna/ bør få i meg. :)

×
×
  • Opprett ny...