Gå til innhold

Mac_31

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mac_31

  1. Det er ikke lenge siden Facebook logget all din aktivitet på internett, selv om du hadde logget deg ut fra Facebook siden. Det er ganske ille. Mener at Facebook forandret på dette for et drøyt år siden, etter at det ble stor oppmerksomhet rundt dette i media. Setter pris på Zuckerbergs kritiske uttalelser om internettovervåkning, la oss håpe at det ikke kun er et spill for galleriet . Tiden vil vise...

  2. Hvem overvåker overvåkerne? Hvem passer på at NSA og andre liknende organer ikke misbruker sin makt, og bruker innsamlede data ulovlig (f.eks. utpressing og sabotering av politikere, bedriftsspionasjone for økonomiske fordeler, spionering på allierte i forbindelse med forhandlinger til internasjonale handelsavtaler osv.)?
    I tillegg hvem definerer begrepet "terrorist"? Jeg kan se for meg en nær framtid der Washington og makteliten definerer begrepet "terrorist" som en der kritiserer åpenlyst statens korrupsjon og maktmisbruk (eller liker å eie egne våpen for beskyttelse mot kriminelle), dvs. en begrepsdefinisjon basert på statens korrupte egeninteresser.

    • Liker 2
  3. "steam" var åpenbart en assosiativ glipp. Selv du kan gjemme deg bak et pseudonym, så burde du vise vanlig folkeskikk og kommunisere på en høflig møte.

     

    Det virker hvertfall som om du er forvirret.
    "Steam" er en distribusjonsplatform for programvare, "Steam" har ingen produktlinje.
    I tillegg er ikke Steam Machines produsert eller lansert eller styrt eller distribuert av Valve som jeg antar du mente i teksten jeg siterer. Valve har ingen produkter eller produktlinjer, det er helt opp til PC-produsenter som Dell, HP, Komplett eller hvem som helst andre å velge hvilke og hvor mange alternativer de skal gjøre tilgjengelig. Dell vil ha et par to-tre alternativer, X vil ha et par to-tre alternativer, Y vil ha et par to-tre alternativer osv, osv og disse vil alle konkurrere med hverandre i sine respektive prisklasser og det er ikke tenkt at det skal være et lite utvalg med én i hver prisklasse på samme måte som det ikke er én laptop i hver prisklasse, Komplett selger sikkert 50 forskjellige modeller på samme måte som det blir for Steam Machines.

    Ser du ingen fordeler for deg personlig eller ingen fordeler i det hele tatt?

    • Liker 3
  4. Synes virkelig at folk kan ta seg råd til å kjøpe et Spotify-abonnement hvis de bruker tjenesten jevnlig. Hvis alle ønsker å få alt gratis vil hele systemet før eller senere gå i grus. Spotify går fortsatt med et dundrende underskudd. På et eller annet tidspunkt må dette få sine konsekvenser, hvis Spotify ikke klarer å snu underskuddet til fortjeneste. Ergo, folk bør ta seg råd til å støtte en slik genial tjeneste.

    • Liker 5
  5. Kritikk av NRKs journalistikk er absolutt på sin plass, selv om TV2 er klart den største synderen. Her kan man snakke om "opium for folket". Ingen reell analyse av de bakomforliggende mekanismene i en konflikt eller krig, og alt av disinformasjon fra mainstream nyhetskanaler som CNN og MSNBC (helt åpenbart styrt og sensurert av politiske og økonomiske maktinteresser) utføres med "copy og paste"-teknikken. Jeg synes Aftenposten er et friskt pust i en ellers veik og ofte sjokkerende kunnskapsløs journalistskare, men selv også Aftenposten er fraværende i sentrale internsasjonale problemstillinger.
    Hvor går Norge i framtiden med en innvandringspolitikk ute av kontroll (våre politiske ledere tenker kun å spille på lag med EU og FN for å sikre seg videre karrieremuligheter, f.eks. Jens Stoltenberg)? Hva skjer med GMOs og biologisk forurensing med giftige og helseskadelige arter godkjent av en gjennomkorrupt FDA? Hva skjedde egentlig i Benghazi, Syria og Libya (am. våpenhjelp til religiøse fanatikere som destabiliserer regionen)? Hva med am. deregulering av nesten hele verdens bankvesen, storstilt overvåkning med lugubre hensikter + en liten global elite som handler helt på utsiden av lover og regler som har adgang til et vanvittig overvåkningssystem (og med egen "pengepresse"), mens middelklassen i nesten hele den vestlige verden blir fattigere og fattigere. Osv...osv...
    Hvor er NRK i disse sakene? Omtrent totalt fraværende. Ekte gravende og informerte journalister virker å være en utdøende rase. Journalister spiller i stadig større grad på lag med maktstrukturene, med flotte diplomatmiddager hvor relasjoner "smøres", og med handtrykk og klapp på skuldre bak lukkede dører. Kanskje litt mindre festing og fancy kafébesøk i journalistenes studietid, og mer research/arbeid ville hjelpe også.

  6. Jeg vil nå si at vi burde betale en NRK-lisens med glede. Nå kan man alltid kritisere kvaliteten på underholdningen og innholdet, men ta for eksempel kulturprogrammene på NRK2 og den høye kvaliteten på husband o.l. i diverse underholdningsprogram. For å ikke snakke om særnorske TV-konsepter, som bevarer en viss kulturell egenart i dette landet. Du finner ikke slikt på TV2 eller TVNorge. Det ville være svært uheldig om NRK forsvant, fordi folk ønsket å spare noen ekstra kroner i året. Nå som hele den vestlige verden blir bombardert av USAs amoralske og narsissistiske populærkultur, så trenger vi en motsats mer enn noensinne.

    • Liker 3
  7.  

    Hvorfor kan ikke Nvidia ta seg sammen og inkludere triple buffered vsync for d3d i sine grafikkdrivere? Dette er jo noe spillere har etterspurt i minst 10 år, og t.b.vsync funker mye bedre enn vanlig vsync, inkludert mindre lagging og mer stabil framerate. Jeg finner i hvert fall vanlig vsync temmelig ubrukelig, mens t.b.vsync funker helt utmerket til mitt bruk (spiller på en 60hz 1440p IPS skjerm). Selvfølgelig er det mer gunstig for Nvidia å i stedet tilby en chip til 1500 kr. Hva med å tilby begge deler Nvidia? Jeeez... (Jeg forstår G-sync er en enda bedre løsning teknisk sett, men er dog upraktisk og dyr.)

    Enkelt svar: Fordi input lag suger noe enormt.

    Jeg foretrekker mye heller litt ekstra input lag enn tearing. Dessuten så lenge frameraten holder seg rundt 50fps heller høyere, så er t.b.sync meget spillbart. T.b.sync gir bedre flyt og respons enn vanlig vsync, så test det selv før man avskriver det. Når det er sagt, jeg spiller på en 60hz 1440p IPS skjerm og foretrekker spill som STALKER og er ikke interessert i online skytespill som CS og BF.

     

    Hvorfor blokkerer Microsoft for grafikkortprodusenter å ha tripple buffered vsync i driverne? Det er jo helt på bærtur... Jeg bruker D3DOverrider, men det funker ikke i Windows 8, så det krever at man holder seg i Windows 7.

  8.  

     

    Har også spilt siden 80-tallet, men det betyr ikke at jeg ikke ønsker forbedringer :-)

    Misforstå meg rett, jeg elsker forbedringer. I mine øyne går ting alt for sakte.

     

    I og med at vi snakker skjermer her, 2560x1440@120Hz, gjerne TN om nødvendig, er noe jeg kunne tenke meg, og ikke koreaskjermer og alt det der. Kjøpt i Norge med norsk garanti, fra en kjent leverandør.

     

    Og store spillstudio som fokuserer kun på PC og å presse utstyret, uten å ta hensyn til konsoller.

     

    Like the good old days...

    Helt enig, utviklingen går veldig sent. Vi burde hatt 1440p@120hz for 1-2 år siden.

  9. Jeg fatter ikke hvorfor Nvidia kan tilby en skikkelig triple buffered vsync funksjon for D3D i sine grafikkdrivere? Dette har gamere forespurt i 10 år nå, og fremdeles må man bruke RivaTuner's d3doverrider for å få t.b.vsync. Problemet er at d3doverrider fungerer ikke i windows 8 (kun i compatibility mode som skaper diverse nye problemer).

  10. Ingen land har tydeligvis turt å gi dem konsekvenser pga frykt. Det virker hvertfall slik for meg. Hadde vi gitt dem samme konsekvenser i forhold til å selge varer til dem som vi har gjort med andre land som har gjort det samme som USA, så hadde det svidd litt i pungen dems.

     

    På tide å samle EU bedre og "svikte" USA slik vi "svikter" andre land. De bor på andre siden av elva og det er mye viktigere å ha samarbeid med naboene som lever på vår side av elva. Som en morten_b sa, vi er blitt en Amerikansk koloni.

    Det meste USA eksporterer i disse dager er søppel - om det er snakk om populærkultur/musikk, giftig genmodifisert mat (GMO, Monsanto), styrking/bevæpning av terrorgrupper og politisk destabilisering i Midtøsten, Stasi-overvåkning på internasjonalt plan osv. USA er ikke hva det en gang var...

    Vi bør definitivt boikotte USA på områder der det er relevant. Jeg har sluttet å bruke google, og bruker i stedet startpage.com. Vi bør også gå imot amerikansk genmodifisert mat i Europa, selv dyrefor. Det Monsanto driver med er svært alvorlig, å forurense plante- og dyreliv med helsefarlige "frankenstein-arter" som aldri ville bli skapt naturlig gjennom evolusjonær biologi.

    • Liker 3
  11. null

    Der har du det. Vi har en gjeng med AP-politikere på Stortinget som drømmer om storkarriere i FN og EU, så vi ender opp med altfor høy innvandring som undergraver våre sosiale stabilitet og økonomiske støtteordninger, og de innfører alt av EU-reglementer - selv om det går imot våres egeninteresser. Jagland fremstår som det fremste eksemplet på dette, en komplett middelmådighet som har gått fra toppstilling til toppstilling fordi han har partiboka i orden og har de rette kontaktene.

    • Liker 1
  12. Med tanke på hvordan Microsoft er bestevenn med NSA, og hvordan Microsoft lar NSA fare igjennom alle brukerdata uten begreningser, ...nei takk. Da bruker jeg heller en europeisk (helst norsk) skytjeneste. Hvis vi brukere ikke begynner snart å velge bort amerikanske tjenester og ikke tar avstand fra USAs overvåkningstyranni med konkrete handlinger, så vil ting ikke forandre seg til det bedre.

    • Liker 2
  13. Assad's (angivelige?) gassangrep kommer som en gavepakke for USA som nå garantert kommer til å begynne med militære operasjoner i Syria. Media vil bli oversvømt av saker fra Syria og vips har alle glemt hvem Edward Snowden er samt NSA får nye midler til å bekjempe den nye truslen... PS. Tok på meg sølvfoliehatten i dag.

    Vel, ikke glem at USA har gitt våpen og militært utstyr til Al-Qaeda, og USA har i stor grad bidratt til økt destabilisering og vold i Syria og Libya. Det forteller de ikke om på TV2 nyhetene. Og historien vi ble fortalt om Benghazi var bare løgn, samme mht. Irak. Kan noen se et mønster her..? Nå ser vi at USA bevisst torpereder FNs arbeid med å finne ut om gassangrepet faktisk ble utført av det sittende regimet i Syria, og dette med å haste fram et prematurt militært angrep (som vil føre til mange nye døde kvinner, barn og sivile).

  14. Jeg hørte eieren av Lavabit uttale at en virkelig sikker eposttjeneste i USA er i realiteten umulig. Mao. ikke bruk en amerikansk epost tjeneste. Når det gjelder VPN tjenester, så hadde jeg også holdt meg unna de amerikanske her. Også på prinsippielt grunnlag. Eneste de forstår over der er "the bottom line". Hvis kundemassen til am. selskaper/tjenester emigrerer over til selskaper i andre land, så vil USA måtte forholde seg til problemstillingen uansett om de vil eller ei.

    • Liker 1
  15. Plager meg at vi leser stadig om det i Media at han har uttalt seg om det, uten å få uttalsen dirkete, men enda mer at ikke hverken politikere, NSA-folk eller noen kommer ut og tør å snakke om det. Og verste er at det funker, jeg kjenner selv jeg begynner å bli lei. Litt som med NAV, man må nesten bare gi opp til slutt..

     

    Hmm.. For det første, Snowden uttaler ingen ting, han lekker interne dokumenter som ikke er ment for offentligheten. For det andre, hva med å faktisk gå ut å protestere, send krav/kommentarer til våre politikere, hva med å danne grupper/organisasjoner? Dagens unge generasjon har blitt så j...lig late og treige (og jeg inkluderer meg selv i den kritikken). Hvis du vil ha en annen og bedre verden, så gjør noe med det. Ikke vent på at andre skal fikse alt for deg.

    • Liker 4
  16. Det er mye som nå tyder på at USAs reelle gjeld er langt høyere enn 16+ billioner dollar. Jo mer USA sliter økonomisk fremover, jo mer desperate vil de prøve å vedlikeholde sin posisjon med propaganda og maktmisbruk. Vi vil få stadig flere falske terroralarmer for å avlede publikums oppmerksomhet fra hva som virkelig foregår, mer korrupsjon og fascistisk fremferd. Nå er tiden for å stå imot USA, og si nok er nok. Om få år kan det være for sent....

    USA går i en meget urovekkende retning. Harde represalier for å kritisere Obama, straffeforfølgelse av varselere og "ekte" journalister. Journalister blir tatt av dage, et eksempel er Michael Hastings (Rolling Stones-journalisten). Osv...osv...og amerikansk mainstream media som er underlagt Washington og megaselskapenes økonomiske interesser er helt fraværende som en kritisk røst. TV2-nyhetene i Norge er dessverre en nyttig idiot for USAs propaganda. USA er gradvis i ferd med å bli Sovjetunionen v2.0. Utrolig, men sant.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...