Gå til innhold

Avenged

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Avenged

  1. Har tenkt å skaffe meg iPhone 5, men ser på Apple sine sider at det tar 3-4 uker å sende ut. Jeg bor i England halve året, og reiser dit etter helgen, og rekker derfor ikke få tilsendt ett eksemplar før jeg drar. Lurte derfor på om jeg skulle kjøpe den i England. Såvidt jeg har skjønt vil selve telefonen være den samme, eneste ulempen er at jeg mister rettighetene etter norsk kjøpslov. Men i England har de også et lignende system, kalt "statutory rights". Vet at de norske kjøpslovene er bedre, men vet noen forskjellene på engelsk og norsk kjøpslov? Eneste jeg har, så langt, klart å finne ut av er ata i Norge får du 5 års lovfestet garantiom det skulle oppstå noe med telefonen, mens jeg i England kun får 2 år. Hvis det er eneste forskjell er ikke det all verden, i dagens mobilverden er det jo sjelden en telefon varer mye lenger enn 2 år uansett. Noen som kan hjelpe meg finne ut av dette?

  2. Lurer på å kjøpe Transformer Infinity. Jeg bor i England, så tenkte å kanskje kjøpe den her, jeg vil tro at prisen er litt gunstigere samt. at den muligens kommer hit før den kommer til Norge. Hvis man kjøper iPad i utlandet mister man en del greier, som garantier o.l., er det noe lignende hos Asus? Hvis jeg kjøper den her kontra i Norge; vil det være noen forskjell på brettene? Jeg tenker da å kjøpe selve nettbrettet her i England og så et norsk tastatur i Norge/nettbutikk. Noen som har peiling på fordeler/ulemper ved dette?

  3. Etter at jeg oppdaterte til Belle har jeg hatt flere problemer med at min N8 rett og slett kobler seg fra GSM/3G-nettverket, slik at jeg ikke mottar meldinger eller samtaler. Det retter seg når jeg slår av/på telefonen, så går det kanskje en dag og samme skjer igjen.

    Er ganske irriterende, for jeg oppdager det ikke før etter en liten stund, og da renner det inn med gamle meldinger, og veldig kjedelig hvis evt. arbeidsgiver(e) ringer og jeg ikke er på nett.

    Noen andre som har opplevd det samme, og har evt. løsninger? Eller har forslag til løsninger uansett?

  4. Har sett mye på Wave, og liker telefonen. Med tanke på at den har det nye satsingen til Samsung, Bada, er den nok også den mest fremtidsrettede telefonen av de tre, men er også den det virker som folk har mest trøbbel med, det virker rett og slett litt som en beta-versjon. Dessuten liker jeg ikke helt det faktum at de reklamerer med Flash, men så funker det egentlig ikke i praksis..

     

    X8 har jeg ikke sett mye på, hva kan den gjøre?

  5. Hei,

     

    Jeg er på utkikk etter ny telefon, men har vanskeligheter med å finne gode kandidater, så jeg trenger litt hjelp.

    Det er noen kriterier som er viktige for meg:

     

    - Bra kamera.

    Viktig med et bra kamera. Har ikke eget kamera, så vil at mobilen min skal kunne ta bilder jeg uten problem kan fremkalle. Bør også ha brukbar video-opptak. Xenon-blitz er ikke et must, men helt klart å foretrekke. Bør ihvertfall ha LED Flash.

     

    - Sosiale medier. Vil ha lett tilgang på facebook, twitter og blog-feeds.

    Vil kunne være på facebook ganske lett, vil kunne twitre, og lese twitter enkelt. Vil kunne oppdatere en blog med tekst og bilder fra mobilen. Og vet ikke om det er mulig med dagens telefoner, men er interessert i å abbonnere på andres blogger.

     

    - Bra musikkspiller

    Vil ha en som kan erstatte Mp3-spilleren min når jeg trar en tur på byen (sånn på dagtid), eller i det hele tatt er ute på kortere turer hvor jeg ikke gidder drasse med ipoden.

     

    - Mail.

    Lett og god epostleser for min gmail-konto.

     

    - God batterilevetid.

    Skjønner at med dagens smarttelefoner fullpakket med alskens teknologi, så holder ikke batteriet i evigheten, og at man må lade den hver natt er ikke så stort problem til daglig, men om jeg skulle ut å reise vil jeg kunne sende noen tekstmeldinger, ta noen bilder, ringe hjem til mor og kanskje lese en e-post og ei avis, uten at jeg er fullstendig avhengig av støpsel hver kveld.

     

     

    Andre ting jeg er interessert i, men som ikke er must:

    - GPS. Til bruk i bil. Brukes ikke ofte, men av og til.

    - Se video. Ikke for å se spillefilmer, men korte tv-serier o.l. på buss/tog etc.

    - Flash. Internettleser med flash. Ikke mange har det, men noen.

    - Internett. Grei å bruke til å lese nyheter og skaffe informasjon 'på farten'

     

     

    At mobilen er liten er ikke en prioritet, men vil ikke ha en murstein jeg må ha koffert for å bære på heller. Når det kommer til pris har jeg ikke lyst til å overskride 3000 så veldig, så å holde seg rundt det sjiktet, pluss/minus.

    Til nå har jeg kommet opp med disse kandidatene:

    -Sony Ericsson Xperia X10

    -Samsung Omnia HD

    -Samsung Wave

     

    Xperia og Omnia HD virker egentlig som perfekte kandidater, men de er begge forferdelig dyre. Og jeg vet ikke om det er nødvendig å betale så mye som man må gjøre for de, når jeg ikke trenger alt de de sitter på. Ang. Wave så var jeg ganske glad i den en periode, men så leser jeg stadig om folk som har problemer med programvaren eller andre ting (virker faktisk som ALLE har problemer med denne telefonen).

    Har også falt litt for Omnia HD i det siste, men her er spørsmålet om man trenger alt det den kan gjøre, og også hvorvidt Symbian er noe å satse på i disse Android/Apple-tider?

    Så at Pixmania selger en til 3500 uten norsk språk, men er det mulig å installere det på den, eller må man da gjøre en operasjon ala å jailbreake en iPhone?

    Har sett på HTC også, og de er fine nok de, men ingen av dem har egentlig godt nok kamera, etter hva jeg har fortstått..

     

    I utgangspunktet er jeg på utkikk etter litt billigere telefoner (selv om de listet kanskje ikke vitner om det), og ting som HTC Tattoo og Xperia X10 Mini er alternativer, men kan de gjøre det jeg vil ha dem til å gjøre?

     

    Grunnen til at jeg spør her er at jeg har ikke fått prøvd ut noen av telefonene, så jeg trenger inputs fra folk med mer peiling og brukserfaring enn meg. Jeg spør også fordi jeg lurer på om det lanseres nye mobiler om ikke lenge som kan levere "full pakke", noe egentlig ingen mobiler kan gjøre pr. dags dato. Jeg tenker da utover høsten mot juletider, og evt også rett etter jul, 1. kvartal neste år?

     

     

    Phew, ble mye dette her, men trenger virkelig hjelp, så håper noen der ute kan hjelpe meg!

×
×
  • Opprett ny...