Gå til innhold

sverreco

Medlemmer
  • Innlegg

    140
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sverreco

  1. Jeg har hatt min Samsung galaxy s3 i ett år nå, og den begynner å bli grusomt treg.

    ?? Hva gjør den så treg, hvordan kan jeg forhindre det?

     

    *Jeg rebooter den hver dag.

    *Har ikke lagret mange bilder på telefonen.

    *Har de appene jeg trenger, som er endel, men fortsatt...

    *Bruker SwiftKey til tastatur

    *Chrome

     

    Siden jeg ikke har noen windowsmaskin hjemme og er glad i garanti vil jeg helst unngå å roote den.

     

    Tusen takk for alle svar!

  2. Jeg får beskjed om at jeg ikke har nok minne til å motta MMS, men jeg har 61 MB ledig på telefonen og mange hundre på minnekortet. Har prøvd å hard resette mobilen (grønn, rød, kamera og påknappen) og oppdatere fw, men når jeg fører tilbake sikkerhetskopien får jeg den samme meldingen. Jeg har også mistet kamerafunksjonen. Jeg må føre tilbake sikkerhetskopien, for ellers mister jeg "livet" mitt. Har valgt å ikke føre tilbake "filer", bare telefonboken og sms og slikt.

     

    Jeg vet at det ikke er hw feil, da jeg har fått samme problem på to telefoner av samme modell. Har nyeste FW (som er veldig god, forresten).

     

    På forhånd tusen takk for svar! :yes:

     

    Det er altså en Nokia 5800. Rød.

     

    Det

  3. Jeg har en Nokia 5800 med symbian s60, og telefonminnet er fullt. Det er 24 mb ledig, sier telefonen, men jeg får ikke mottatt MMS fordi minnet er fullt. Lukk noen programmer, sier den, men alt er lukket, og mye er slettet.

     

    Hva skal jeg gjøre? Har tømt bufferen i browseren, og avinstallert et par programmer. Har et stort minnekort og ingen mediafiler på telefonminnet.

  4. Det var noen på forumet som advarte om å fylle ut dette skjemaet de sender. Jeg har kabeltv og tuner (og coaxkabel tilgjengelig) og vil virke veldig skyldig om jeg fyller ut det skjemaet.

     

    Jeg har brukt tven som monitor i ett år nå, har jeg sjangs til å slippe de 2600 kr?

     

    EDIT: Hva med denne paragrafen? § 2 tredje ledd: "Det må betales avgift selv om mottakeren brukes lite. Dette gjelder også om mottakeren har vært i ustand eller ute av drift pga. strømmangel, dårlige mottakingsforhold og lignende, eller om den bare brukes en enkelt gang." Her står det jo ikke noe om hvis man ikke bruker den i det hele tatt, og de står eksplisitt at man må betale hvis man har benyttet den. Her tror jeg at jeg har en sjans.

     

    Det står vel også at man har et opplysningsansvar om hvordan man bruker tven. Men når jeg aldri har regnet meg som lisenspliktig, er vel det kanskje greit?

     

    Edith 3: Her er skjemaet:

     

    Oppsigelse av lisens

    Jeg er kjent med at den som eier, leier eller låner mottakerutstyr plikter å betale den kringkastingsavgift som til en hver tid er fastsatt av Stortinget. Mottakerutstyr er en hver teknisk innretning som har mulighet til å motta fjernsynssendinger.

    Du må krysse av for de forhold som stemmer for din mulighet for å ta inn fjernsynssendinger.

     

    Har fjernsynsmottaker Ja/Nei

    Har fjernsynsmottaker med innebygd digitaldekoder Ja/Nei

    Det analoge bakkenettet er slukket der jeg bor Ja/Nei

    Har anskaffet digital dekoder for bakkenettet Ja/Nei

    Er det installert kabel-TV i din husstand Ja/Nei

    Er det installert parabolanlegg i din husstand Ja/Nei

    Har du annen antenne/dekoderteknologi som gjør at du kan ta inn fjernsynsendinger Ja/Nei

     

    Jeg bekrefter at ovenstående svar stemmer for meg/min husstand.

    Vi gjør oppmerksom på at kopi av utfylt erklæring vil bli tilsendt stedlig lisenskontrollør.

     

     

     

  5. Mammas 6230i er endelig død etter tre fire år. Hun krever ikke så mye, annet enn at den skal være god å skrive med, ha et greit kamera som kan erstatte et enkelt lommekamera, og ha radio. Gjerne ordentlig minijack, men hvis det blir dyrt kan det droppes. Bør være Nokia som hun er vant til og jeg kan fikse. Noen ideer? Det bør ikke være en smartphone. Eller en iphone.

  6. Når jeg søker etter harddisker som er større enn 1000 gb, kommer ingen resultater opp fordi de er listet i TB. Kan det fikses? Klart det kan! For øvrig er det en flott guide!

     

    EDIT: Det er visst fordi ATA disker ikke kommer over 400 gb... Flaut. Det funker når jeg søker etter SATAs.

  7. Jeg har fått en flue på linsen... Se bare her:

    2745066234_5446b0bd9f.jpg?v=0

     

    Det er på alle bildene mine. Litt kjipt, men da kjenner jeg igjen alle bildene mine...

     

    Jeg har fått et hakk på linsen. Kan man reklamere på det eller reparere for en billig penge? Jeg har en N82 som er litt over et halvt år gammel.

  8. Jeg får opp denne meldingen når jeg blar i galleriet. Det samme skjer noen ganger når jeg leser meldinger (men da står det meldinger:). Minnet mitt er ikke fullt på noen måte, har nok minne ledig på telefonen (40 mb) og på minnekortet (250 mb av 8gb). Jeg har mange tekstmeldinger lagret på telefonen (2000 stk = 6 mb) og en del høyoppløste bilder (650 stk).

    Galleri:

    Minne fullt: Lukk noen programmer og prøv igjen.

     

    Har nylig oppdatert programvaren på telefonen men jeg vet ikke hvordan jeg sjekker versjonsnummeret.

     

    EDIT: *#0000# viste meg:

    V20.0.062

    28-02-08

    RM-313

    Nokia N82 (03.01)

     

    EDIT: Google sier restart og ta ut batteriet, men jeg har fortsatt samme feil. Når jeg går inn i galleriet og blar litt kjapt får jeg opp samme feilmelding.

  9. Jeg har nettopp kjøpt en ny laptop med Vista til pappa. Hans gamle hadde XP. Den er flott å se på, men det er en ting jeg ikke får til.

     

    Remote desktop ser litt anderledes ut, og fungerer ikke for meg i Vista. Jeg har samme innstillinger som på den andre maskinen som bruker XP men jeg får bare opp en melding om at "Denne datamaskien kan ikke koble til den eksterne datamaskinen. Prøv å koble til på nytt eller kontakt systemansvarlig".

     

    Innstillingene er helt like, jeg bruker først putty for å koble meg til via SSH, der også innstillingene er helt identiske.

     

    Vertspcen (1) bruker Windows 2000, gjestepcen (2) som fungerer bruker XP, laptopen (3) og (2) er begge koblet til internett via en Linksys WRT54GL.

  10. Hei,

    Jeg har kjøpt et 8 gb sdhc kort til min Nokia N82. Det fungerer fint, bortsett fra det at telefonen ikke kan lese halvparten av kortet da den ikke støtter noe mer enn 4 gb.

     

    Kan jeg omformatere kortet på en måte? Eller må jeg kjøpe nytt? Det fungerer jo stort sett bra, det bare virker som om noen funksjoner ikke støtter minnekortet mitt.

     

    Og et bispørsmål: Kan min to år gamle minnekortleser i pcen lese et sdhc kort helt uten videre? Jeg har en adapter fra micro til stor. Da bør jo telefonen min kunne gjøre det samme?

     

    -Sverre

  11. Jeg har nylig byttet til N82, fra 6230i og lurer på hvordan jeg kan overføre kontaktene fra gammel til ny telefon. Jeg har lastet ned kontaktene over bluetooth til pcen min med Nokia Pc Suite, men n82 vil ikke ta dem imot. Hvordan skal jeg gjøre dette uten å sende dem en og en, det er 150 stykker...

     

    Sverre

     

    Edith: Løste det med å gjenopprette med Nokia Content Copier.

  12. Bruk en varm oransje i stedet for å investere i ny printer. FFCC00 funker kanskje bra. Men jeg vet ikke om det synes så veldig godt. Det finnes også blåpapir med "gull" som du kan legge oppå arket du printer ut på som blir helt gullfarget. Prøv det hvis ikke FFCC00 er klar nok.

×
×
  • Opprett ny...