Gå til innhold

ketil101

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ketil101

  1. Takk for tips igjen Simen og Ingebrigts1, jeg har etterhvert lært meg hvor viktig ryddig bakgrunn er. Ned til pirke nivå, jeg har fått mange bilder ødelagt av noe som ser lite ut mens fotograferingen foregår, mens som roter til hele bildet når jeg ser det i ettertid. Jeg har ågså brukt den gylne time ved sol opp og nedgang ,flere ganger med hell, planlagte bilder timer jeg til den tiden.

     

    Jeg har aldri prøvd løs blits, jeg bør kanskje prioritere det før linse, jeg har eksperimentert litt med forskjellige servietter og plastbiter foran den interne blitsen, det har ikke blitt veldig bra men betraktelig bedre enn direkte lys fra intern blits.

     

    Det jeg søker å få frem er de små nyansene i personlighet og følelser som sees i de små linjene i ansiktet, i øynene, bilder som viser liv. Jeg har gått igjennom bildene mine og sett at innimellom er det et og annet bra, jeg skal prøve meg med manuell innstilling og fortsette å ta mange bilder når jeg tar, satse på flaks og at jeg blir litt bedre med prøving og feiling.

     

    mvh Ketil

  2. Tusen takk for utfyllende svar! Jeg forstår at jeg må prøve meg mer frem uten å bruke auto. Jeg syns portrettene mine blir litt "flate" eller tamme, det er ikke noe liv som kommer ut av fotoet og treffer den som ser på.

     

    Det er selvfølgelig også avhengig av blikket og evnen til fotografen å fange øyeblikket, men noe ligger i objektiv og innstillinger også?

     

    Takk igjen for fint svar!

×
×
  • Opprett ny...