Gå til innhold

natalies

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av natalies

  1. Internett hadde jeg ikke i under installering, da ruteren vår var blitt til toast (fantastisk med mange tekniske problem på en gang!). Men fikk fikset en ny ruter, og tror at windows 7 automatisk har lastet ned det jeg trenger, når internett ble tilkoblet. Den driver i hvert fall å installerer oppdateringer og slik når jeg skal slå av pcen. Men det ser jeg vel etterhvert, om det er noe som skurrer...:)

     

    Når jeg skrev in nøkkelen så funket det faktisk helt fint. Har i hvert fall ikke måttet gjøre noe hack. Med mindre dette må gjøres senere, eller? (som sagt, helt blank når det kommer til sånne ting som dette her :p)

  2. Hei!

     

    Da gjorde jeg som du sa, bare puttet i Windows CDen, og forandret det slik at den startet opp fra CDen! Og sannelig så funket det! Det er jo helt sinnsykt.. Jeg sitter faktisk og bare venter på at hele driten skal kræsje, begynne å brenne og kaste seg selv ut av vinduet. Men hittil ser det urovekkende OK ut :p

     

    Men nå lurer jeg på om alt fungerer flott, eller om det er noen drivere og slikt jeg må laste ned manuelt, eller noe som helst annet jeg bør gjøre?

     

    Tusen masse takk for all hjelp. Jeg er helt håpløs på egen hånd med slike ting, så jeg er veldig takknemlig over at noen gidder å hjelpe til:)

  3. Jeg er sannelig ikke sikker på hva slags plate som er med i upgradekit'en, eller om denne er anderledes enn noen andre. Det er ikke noe piratversjon, men 2 CDer jeg fikk tilsendt etter kjøp av ny PC.

     

    For min del har jeg ikke noe behov for å beholde noe som helst på pcen min. Den er helt nyformatert med vista.

     

    Men hva vil det si å starte opp installeringen fra DVD'en? Jeg putter i CD'en når jeg er inne på PCen i Vista, så starter en sånn step-by-step greie for installering/oppgradering av Windows 7. Er det noen annen måte å gjøre dette på?

     

    Og hva vil clean install egentlig si? Når jeg skal begynne å installere/oppgradere så får jeg to valg, ett som heter noe som "oppgradering" og ett som heter ett eller annet med "avansert". Jeg har trykket på "oppgradering". Bør jeg heller ta alternativ 2?

     

    Å få startet installeringen er ikke noe problem. Problemet ligger i at i de siste stegene før alt er ferdiginstallert fra windows platen, så skal den restarte. Men i stedet for å klare å restarte blir skjermen svart rett etter at Windowslogoen har vist seg. Etter dette får jeg ikke startet PCen igjen, når jeg slår den av og slår den på igjen. Den kommer aldri forbi windows logoen.

     

    Vil forøvrig takke for at du tar deg tid til å hjelpe meg:)

  4. Hei!

     

    Jeg har upgradekit til Windows 7 som jeg fikk kort tid etter at jeg kjöpte laptopen min for 1 år siden. Nå har det seg slik at jeg har formatert, men det er tydeligvis ett eller annet problem rett för Windows 7 fra oppgraderingspakken er ferdig å installere, så stopper pcen opp, skjermen blir svart, og står slik i en evighet (sist over 2 timer). Når jeg slår av ved å holde inne av/på knappen så kommer jeg meg aldri inn på selve systemet, logisk nok siden Windows 7 ikke er blitt fullstendig ferdiginstallert. Denne prosessen har jeg gjort 2 ganger med same resultat.

     

     

    Nå har det seg jo sånn at jeg har jo en lovlig og gyldig produktnökkel til Windows 7 upgrade kit. Kan denne produktnökkelen fungere dersom jeg låner en "den vanlige" Windows 7 home premium (altså ikke oppgraderingsversjonen)av noen venner og installerer denne?

     

    Its a long shot, men verdt å spörre :)

  5. Hei!

     

    Håper noen har forslag når det kommer til problemet mitt. Har forövrig hijacket samboeren min sin PC med svenskt tastatur, så ä og ö får bli gode erstatninger for de samme norske bokstavene:)

     

     

     

    Ett år siden kjöpte jeg min laptop Acer aspire 5935G med Windows vista som OS, og fikk en måned senere tilsendt oppgraderingspakke for Windows 7. Alt funket vel og bra, og jeg har hatt PCen med Windows 7 i ett år, uten problemer. Nå var det derimot på tide å formatere.

     

    Jeg formaterte ved å gjenopprette alle fabrikkinstillinger, som gikk helt bra. Så skulle jeg oppgradere til windows 7, og det var her problemene startet.

     

    Oppgraderingspakken inneholder to CDer. CD1 som heter Acer Upgrade DVD med "Acer upgrade Wizard and Applications, drivers for Windows 7" og CD2 som heter Windows 7 upgrade Media og er selve, ja...Windows 7.

     

    Rekkefölgen disse skal settes inn i er CD1 -> CD2 -> CD1.

     

    Problemet mitt oppstår ved fase 2, hvor selve Windows 7 skal installeres. Det virker som om den får installert det meste, men så plutselig virker det som om PCen slår seg av (i hvert fall skjermen) og kommer ikke på igjen. Av og til kommer det "jobbelyder" fra den, men det er aldri noe på skjermen. Slik kan den stå i en evighet. Jeg antar at CD-key skal skrives inn en eller annen gang under installeringen fra CD2, men så langt kommer jeg ikke för PCen stopper helt opp. Jeg er klar over at PCen restarter mange ganger under hele prosessen, men at dette skal väre normalt har jeg vanskelig for å tro. Den står helt sinnsykt lenge uten å at noe skjer.

     

    Jeg kan ikke huske at noe slikt har skjedd under förste gang jeg installerte oppgraderingen, og forstår ikke helt hva som har skjedd. Jeg har i nettverksledning og ström, ingenting annet, og aldri har PCen slått seg av pga overoppheting. Ikke er den noe varm heller...

     

     

     

    Setter stor pris på alle innspill og all hjelp, om det er noen som kan ha en ide om hva som kan ha skjedd her! :)

  6. Hehe. Sånn bortsett fra at intuosen faktisk funker, merker jeg at det er et sinnsykt mye bedre brett til mitt bruk. Den er mer nøyaktig når det kommer til trykkfølsomhet, pennen sitter bedre i grepet + flere funksjoner (knapper) på brettet som er ypperlig til bruk i Illustrator/Photoshop, og brettet føles bedre å skrive/tegne på. Jeg bruker brettet mest til tegning, og til det er jeg kjempefornøyd. Det følger også med 11 ekstra tupper til pennen, deriblant 3 eller fire forskjellige tupper for å få forskjellig feeling på brettet. Pluss en pennholder til pennen, noe jeg savnet hos Bamboo. Det er vel verdt den ekstra tusingen fra bamboo small (ca 1000kr) til intuos 4 small (ca 2000), etter min mening! Det er utrolig digg å ha ett brett som funker hver gang jeg plugger det i :p

     

    Forøvrig, når det gjelder Bambooen(e) jeg ikke fikk til å fungere, var det en i butikken hvor jeg kjøpte de som hadde en teori. Han syns det hørtes ut som om det var problemer med strømtilføyningen fra USBporten til selve brettet, ettersom brettene fungerte så sporadisk og det at pennen (hvor brettet i teorien trenger mer strøm for å reagere) ikke ville funke. Han mente det var ett problem Wacom ikke hadde klart å løse med Bamboo modellene når det kom til å kunne bruke de på laptop. Jeg aner rett og slett ikke, for jeg har ikke peiling. Men det høres jo ut som en teori som kan være mulig, ettersom det er så mange som har positive erfaringer med Bamboo, men også en del som ikke har fullt så positive ting å si om brettet.

  7. Hvorfor er det bilde av Bamboo Fun i førstepost?

     

    Har du prøvd å laste ned siste versjon av driverne fra hjemmesiden til Wacom?

    Har akkurat samme brett, og det fungerer fint på min Win 7 x64

     

    Jeg har Bamboo Pen & Touch Small jeg også, og det har funket helt fint fra dag en. Jeg bruker Windows 7 64 bit ;)

     

    Trådstarter, har du ikke mulighet til å teste brettet på en annen PC/Mac?

     

    Det er bilde av bamboo fun, fordi det er en slik en jeg hadde. Glemte kanskje å nevne at det var en fun.

    Uansett, leverte tilbake Bamboo brettet og kjøpte meg heller en Wacom intuos4. Er utrolig fornøyd, og brettet funker kjempefint!

  8. Har et Wacom Pen (ikke touch).

    Til å begynne med så fungerte det som forventet med Win7 x64.

     

    Tegnebrettet brukes sporadisk. En dag jeg koblet det til, så fungerte det ikke lenger (lys i led på tegnebrettet, men ingen respons).

     

    Det har hele tiden fungert uten problemer på en Macbook jeg har.

     

    Har desverre ikke funnet ut av dette.

     

    /Jan

     

    Takk for svar, begge to.

     

    Det høres ut som samme problem jeg har. En dag funker det, en annen dag funker det dårlig og noen dager ikke i det hele tatt.

     

    Og ja, jeg har prøvd å laste ned siste driver fra Wacom, men det gjør ikke noe forskjell på problemet.

     

    Har en acer laptop, som jeg kjøpte for ca 6 mnd siden, med windows 7. Den er så vidt jeg vet i god stand, og det burde ikke være noen problemer. Ut i fra anmeldelser jeg har lest, så er det mange som er kjempefornøyd med brettet sitt, men også mange som har problemer. det er jo selvfølgelig veldig surt å ha brukt 1000kr på noe som ikke fungerer. For å ikke snakke om at det legger en god demper på kreativiteten :p

  9. Hei folkens!

     

    Jeg legger ut denne posten her i håp om at det er noen som kanskje har opplevd det samme, eller som kan hjelpe meg med problemet mitt.

     

    For ca en uke siden kjøpte jeg meg ett Wacom Bamboo pen&touch small tegnebrett, til redigering av bilder og til å tegne i photoshop/illustrator. Da jeg først plugget det i, og hadde fått installert alt + lastet ned drivere, fungerte ikke pennen. Selve tegnebrettet og touch-modusen fungerte bra, men brettet reagerte ikke på pennen i det hele tatt. Ettersom jeg trodde jeg hadde fått en defekt pen, tok jeg alt med tilbake til butikken og fikk ett nytt tegnebrett.

     

    Etter å ha avinstallert og reinstallert alt, plugget i tegnebrettet og testet det, fungerte alt strålende bra og jeg var kjempefornøyd. I ca 3 timer. Så begynte pennen å "lagge" og det endte opp med at brettet ikke registrerte pennen i det hele tatt.

     

    Jeg fikk faktisk ett tredje tegnebrett av butikken. Jeg gjentok rutinen med å avinstallere og installere igjen, laste ned drivere osv. Dette brettet fungerte også bra i ca 10 minutter. Så virket det som om brettet fikk det vanskeligere og vanskeligere med å registrere pennen. Når jeg bevegde pennen frem og tilbake på brettet tok det tid før brettet registrerte at det fungerte, og det ble en generell "lagg" i alt. Jeg ga opp for kvelden, og neste morgen når jeg plugget brettet inn igjen, registrerte ikke brettet pennen i det hele tatt.

     

    Generelle opplysninger:

    - Jeg har en laptop med Windows 7

    - Har prøvd forskjellige USB porter til tegnebrettet

    - Har vært gjennom 3 forskjellige Wacom Bamboo pen&touch, og alle har hatt problemer med pennen. Touch-funksjonen og knappene på brettet har fungert bra på alle tre.

     

     

    Det er vanskelig å skjønne at det skal være noen problemer med alle tre brettene jeg har vært igjennom. Men det er også rart at tre forskjellige brett som skal være kompatibelt med windows 7 ikke skal fungere optimalt. jeg har vært i kontakt med Wacom kundeservice, men alt de hadde å foreslå var at jeg avinstallerte og reinstallerte. Og tro meg, det har jeg prøvd mer enn en gang... Flere steder på nettet hvor jeg har lest om andres erfaringer av dette brettet har det stort sett vært plug it in, and have fun.

     

    Noen som har noen forslag til løsning eller har hatt lignende opplevelser? Setter stor pris på alle svar!

    post-218618-1280276799,2879_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...