Gå til innhold

jubb

Medlemmer
  • Innlegg

    167
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jubb

  1. Hei! Jeg har et problem med min Lenovo G560, som jeg håper noen kan gi meg svar på.

     

    PC'en min kræsja (virus i guess), så jeg installerte formaterte den. Jeg installerte windows 7 home premium på nytt, men da manglet den noen drivere. Det var internett og noe annet stæsj jeg lett kunne finne på nettet. Men jeg oppdaget att skjermen var veldig kornete, og jeg kan knappt se film på grunn av hakking og grumsette bilde. Jeg prøvde å kjøre spill, men de ville ikke engang starte.

     

    Jeg gikk inn på listen på devices, og der er det en "unknown device" listet under "other devces". Jeg missenker att det er noe grafikkgreier som ikke vil la seg installere.. Jeg stusset også over att bare audio devicer var listet under "sound, video and game controllers". Skal det være noe skjerm-relatert der også, kanskje?

     

    Jeg har lastet ned alt jeg kan få tak i av drivere på nettet, og jeg har skjekket at de passer til min pc og system. Men likevell får jeg opp en beskjed om at "my computer doesn't meet the minimum blabla to install habahaba." LEI!

     

    Jeg begynner å lure på om det er min kjære laptop som må byttes, eller om det kan løses? Jeg føler jeg har prøvd det meste.

     

    Om noen vet hva som kan gjøres, setter jeg STOR pris på å få litt veiledning. :)

  2. post-141325-0-94470400-1323480233_thumb.jpg

    Kommer ikke over hvor bra dette albumet er. Årets album for min del! Seriøst, sjekk det ut!

    WiMP.pngspotify.png

     

    NEI, hva sjukt. Jeg er sikker på att dette kommer til å bli en av mine favirittalbum etterhvert. Har bare hørt gjennom det en gang, og jeg kjenner allerede att det er en klassiker. Jeg er så glad for att han kom med ett album som fenger istedetfor den sære og mørke stilen som han er så glad i. Åpningssporet The Muddle tror jeg er favoritten, men det er vanskelig å si når hele albumet er kanon tvers gjennom.

     

    Skulle ønske jeg kunne finne mer musikk som dette.

  3. Helt fram til noen dager siden har laptoppen min ikke hatt noe problemer, men nå finner den plutselig ikke det trådløse internettet lengre. Jeg vet att det ikke er noe galt med internettet fordi min andre laptop har ingen problemer med å finne det. Jeg lurer på hva det kan være. Virus? Internettkortet? Jeg har ingen aning, og jeg hadde blitt veldig glad for en løsning.

     

    Det kan nevnes att det er det eneste nettet innen rekkevidde.

  4. Sett fra utsiden kan det vel virke som overkill å stikke to ganger, men når man er i en livstruende siuation vil man vel få ett ganske eksremt adrenalinkick og gjøre det man kan for å redde seg? Jeg tror ikke man klarer å tenke langsiktig i en slik situation eller ta hensyn til den som forsøker å skade deg.

     

    Men nå er det jo ikke sagt att det var i selvforsvar, og det hadde vært fint om ts kunne svare på dette. Det att han hadde med seg kniv på fylla er jo i grund ett dårlig utgangspunkt.

    Jeg støtter att du var ærlig i retten, og fint att kompisen din tok det så bra!

    • Liker 2
  5. Jeg ordla meg litt feil i den andre posten.

     

    Jeg mente si att den VGS-eleven du snakket om fortsatt kjører samme stil når han blir voksen. Altså etter han har jobbet i flere år etter vgs har han enda ikke flyttet ut. Har levd billig hele tiden, og har dermed klart å spart opp til hund og motorsykkel.

     

    Trollegutt, faktisk :D

  6. Det att jeg har fordommer rundt musikk, skal jeg ikke stikker under en stol. Det dreier seg oftest om assosiasjoner jeg får til fansen når jeg hører på det.

     

    Fansen til Metallica, AC/DC, Iron Maiden, Dragonforce og lignende: Ukreative, trangynte folk full av fordommer ( :whistle: ) mot andre. Da spessielt mot homofile menn og utlendinger. De har null interesse for samfunn og kultur. Musikksamlingen er stor, men mye plater fra samme band, mye band i samme sjanger. Filmsamlingen er også fattig sjangermessig: Actionfilmer og porno. De framstår som tøff (eier såklart schefer og Harley Davidson), men det oser usikkerhet av de.

     

    En annen ting er folk som bestemmer seg for å hate sjangrer uten å vite hva de snakker om, og generaliserer den ut i fra det lille de har hørt. Ett bra eksempel på det er folk som hater hip-hop (har vært oppe i tråden). Når folk påstår att hip-hop ikke er musikk, men umusikalske fjotter som snakker fort om "money and hoes" til ett ensidig beat. HYSJ! Da har du ikke hørt mye på det, evt, du hører på The Voice.

    Samme sak med Vikangarna og Lasse Stefans-type musikk. Det er jo ikke laget for å sette seg å nytes til, men til å danses til og lage god stemning på for eksempel en fest. Ta det ikke så høytidelig så skal du se att du også svinger deg på gulvet etterhvert.

     

    Og selvfølgelig: Radio. Ikke fordi musikken nødvendigvis er helt krise, for det er jo mye bra der, MEN. Etter å ha spillt samme låt gang på gang, må de vel skjønne att folk ikke synes det er like stas lengre. Hotel California som Radio Norge (variert musikk fra fire siste ti år) spiller HVER dag, er jo en catchy låt det, men det betyr ikke att den er udødelig.

  7. Lever du og ånder av musikk antar jeg du bruker mer en 10 timer i måneden, så klart det er. For halvparten av prisen av ei CD får du høre hvor mye musikk du vil i måneden. Ett slikt gratis tilbud ville virkelig vært for godt til å være sant. Nedlasting er bare tungvindt og ulovlig.

    Er det noen som heller har tenkt å gå for Wimp? Jeg vurderte det, men fant ut at det manglet mer musikk der enn på Spotify av det jeg hører på.

  8. Noise, ja. Aldri helt skjønt hvordan ulyder, kaos og bråk kan være nytbart, men vi er da forskjellige. At Merzbow har relativt høy popularitet på Spotify er for meg ubegripelig. Jeg sier ikke att det er noe galt med det, men at det er såpass mange som hører på det hadde jeg ikke trodd. Stemninga er vel grunnen til at folk hører på det, hva? Må inrømme at det fungerer, for jeg blir ganske uggen av å høre på det.

×
×
  • Opprett ny...