Gå til innhold

Chrissi

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chrissi

  1. Har en Volvo v50 2005 mod 2,0 l. 

    Bilen vil plutselig ikke reagerer når jeg forsøker låse den opp med fjernkontrollen. Jeg låste meg inn i bilen med den manuelle nøkkelen som ligger i fjernkontrollen, men bilen reagerer heller ikke når jeg setter nøkkelen i tenningen. Det er ingen reaksjon. Ikke så mye som et lys skrur seg på. 

    Jeg har kontrollert tilkoblingen til batteriet, og der ser alt fint ut. Det er også alt for kort tid mellom sist jeg kjørte og det at jeg ikke får noen reaksjon fra bilen til at batteriet kan være tappet.  

     

    Noen som vet hva det kan være og eventuelt hva kan jeg gjøre? 

  2. Dette pleier i allefall å funke for meg:

    Ta den ene hånden under haken hans og press haken opp. Dette gjør at han går bakover og at armene går opp.

    Samtidig tar du den andre hånden og presser mellom halebeinet og korsryggen. Her må du presse mest mulig nedover. Dette gjør at knærne bøyer seg. Dette må gjøres ganske kjapt så han ikke rekker å gjøre motstand med haken eller flytte på bena.

    Fungerer best på de som ikke er forberedt på det så det er begrenset hvor mange ganger du kan gjøre det på samme person uten at de kommer seg unna.

  3. Det er aldri et barns skyld at det er overvektig.

     

    Når slutter ett barn å være barn, og når har det gått over til å bli en "voksen"

     

    Barn kan vel være skyldig, men at det ikke har ansvaret?

     

    Jeg klarer ikke helt å synes at barnet har noe som helst å gjøre med det så lenge barnet er for lite til å forstå konsekvensene av hva man spiser. Alle barn "vet" at grønnsaker sunt og godteri er usunt, men jeg tror ikke det betyr at de forstår konsekvensene. Jeg tror at alle foreldre gjør så godt de kan, men det er ikke alle foreldre som har resursene eller kunskapen til å hjelpe barna til et sunt kosthold. Jeg håper derfor at dette er noe barnevernet vil ta tak i og da med å hjelpe foreldre, ikke motarbeide dem.

  4. Tykke mennesker blir "heiet på"? Kan ikke si at det stemmer helt. Men ser ditt moment på hva radikalfeministene bedriver av "argumentasjon". De er slik du påpeker.

     

    Jeg vil faktsk si meg helt enig i påstanden om at feite mennesker blir heiet på. H&M avdelingen "big is beautifull" er et godt eksempel på det. For all del, enkelte er med fyldige enn andre, men det betyr da ikke at det er greit å rakke ned på de som velger å holde seg i form. Det finnes ingen avdeling på H&M for de som er bitte små. Jeg må si at dette traff meg rett i hjerte ettersom at overvekt er noe som virkelig irriterer meg. Jeg er lei av å bli fortalt at man skal ha litt former og fett på kroppen. Jeg har ikke det, og tror ikke jeg har muligheten til å få det heller uten å presse i meg mat som vil gå alvorlig ut over kolesterolet. Og ikke har jeg lyst til det heller. Jeg er tynn, jeg er lykkelig. Om det har en sammenheng vet jeg ikke.

     

    Det er ingen som våkner en morgen og har gått fra 60 kg til 150, sånn er det bare. At feminister fremme de "feites" sak blir for meg en måte å rettferdiggjøre sin egen usunde livsstil. Jeg synes det er flott hvis de får inn gym alle dager i timeplanen på skolene. Barn blir feitere og feitere. Jeg synes også det er på tide at barnevernet går inn i familier hvor barna er overvektige for dette er tydelig omsorgssvikt. Problemet starter med foreldrene, ikke barna. Det er aldri et barns skyld at det er overvektig.

  5. Det er ekstremt høye krav for å få jobb som fotograf så her må du bygge opp en portofolie før du vil ha muligheten til å få noen jobber. De fleste fotografer er selvstendig næringsdrivende (i allefall alle jeg kjenner) så dette er ingen jobb med lønnsgaranti og det vil nok være smart å ha en annen jobb ved siden av.

    Hva kan du? Hvilken relevant utdannelse har du?

  6. "kvinnegruppa ottar arrangerer kjerringa mot strømmen kurs" Føler at det blir mer og mer inn å være feminist jeg nå. Alle snakker om frigjøring, kjønnshår og likelønn.

     

    Hvor langt skal man dra det? Disse folka er tydeligvis ikke fornøyd med det de har fått sålangt. Jeg synes grensen ble tråkket kraftig over i det kvinner skulle kvotteres inn i bedriftsstyrer. Kvottering av kvinner (og i enkelte tilfeller menn) er noe jeg skammer meg over. Jeg håper jeg aldri havner i den situasjonen at jeg har fått en jobb på grunn av hva jeg har mellom beina.

     

    Jeg vil faktisk tørre å påstå at "kjærringa mot strømmen" er hun som holder skittentøyskurven tom, støvsuger, vasker og lager mat.

     

    Jeg er bare 23 år. Jeg vokste opp i et hjem hvor både mor og far jobbet, men hvor mor sluttet tidligere for å være hjemme når vi kom hjem fra skolen. Jeg ser ingen problem selv med å gjøre mer hjemme enn det samboeren min gjør. Jeg støvsuger, vaske, vaske klær og lager mat hver eneste dag, og jeg har det veldig fint med det. Jeg trener, bruker sminke, fjerner kroppshår og spiser sundt for å føle meg bra. Jeg har ikke en samboer som sier at jeg må noe som helst, men jeg har ikke lyst til å gå utenfor døren og føle meg som en slask.

     

    En sund livsstil fører til bedre livskvalitet, det vet jeg selv. Kanskje jeg er hjernevaska som mener at det er store forskjeller på menn og kvinner både når det kommer til omsorg for barn, ferdigheter (og interesser) til å stelle hjemme og hvilke oppgaver vi kan utføre i arbeidslivet. Jeg er også overbevist om at jeg gjør det jeg gjør med utseende mitt for at jeg skal føle meg bra, ikke for at menn skal bli tilfreds. Men hvis det er saken så vil jeg ha en ting klart: jeg har det veldig bra som hjernevasket.

    • Liker 2
  7. Noen som kan forklare meg betydningen av straffelovens paragraf 248?

     

     

    § 248. Har den efter § 247 skyldige handlet mod bedre Vidende, straffes han med Fængsel indtil 3 Aar.

    Under særdeles formildende Omstændigheder kan Bøder anvendes.

     

    Legger for ordens skyld også ved paragraf 247

    § 247. Den som i ord eller handling optrer på en måte som er egnet til å skade en annens gode navn og rykte eller til å utsette ham for hat, ringeakt eller tap av den for hans stilling eller næring fornødne tillit, eller som medvirker dertil, straffes med bøter eller med fengsel inntil 1 år. Er ærekrenkelsen forøvet i trykt skrift eller i kringkastingssending eller ellers under særdeles skjerpende omstendigheter, kan fengsel inntil 2 år anvendes.

     

    På forhånd takk

     

    Iflg. Gyldendals rettsdata:

    Gjerningspersonen har handlet «mod bedre Vidende» dersom han visste at ærekrenkelsen var usann.

     

    G :)

     

    Takk. ^^

  8. Noen som kan forklare meg betydningen av straffelovens paragraf 248?

     

    § 248. Har den efter § 247 skyldige handlet mod bedre Vidende, straffes han med Fængsel indtil 3 Aar.

    Under særdeles formildende Omstændigheder kan Bøder anvendes.

    Legger for ordens skyld også ved paragraf 247

    § 247. Den som i ord eller handling optrer på en måte som er egnet til å skade en annens gode navn og rykte eller til å utsette ham for hat, ringeakt eller tap av den for hans stilling eller næring fornødne tillit, eller som medvirker dertil, straffes med bøter eller med fengsel inntil 1 år. Er ærekrenkelsen forøvet i trykt skrift eller i kringkastingssending eller ellers under særdeles skjerpende omstendigheter, kan fengsel inntil 2 år anvendes.

    På forhånd takk

  9. Nå vet ikke vi 100 % hvordan dine foreldre er. Men det er sant at noen har veldig kjipe foreldre. Mange vokser opp uten å få noen ting og må jobbe hardt for alt selv når de får sin første jobb. Noen tar skade av det, andre gjør ikke det, fordi vi er forskjellige. Noen får alt uten å sette pris på det, andre får alt og setter stor pris på det. Stor forskjell! Tar skade av det? Hvordan? Opplevelsene mine er at de ofte vil påminne deg at de aldri fikk noe, lar deg ikke røre noe som er deres i frykt for at det går i stykker. Du må vise mer ydmykhet til tingene deres enn gjennomsnittpersonens.

     

    Jeg er/var bortskjemt, alltid fått mye rart. Liker å tro jeg var, men er selv når jeg er blitt voksen. Men jeg har også alltid satt stor pris på tingene jeg har fått, og jeg glemmer aldri det. Jeg tenker ofte på alt jeg har fått og føler ofte at en dag må jeg gjøre noe stort for mine foreldre, jeg verdsetter det de har gjort for meg svært mye. Og føler selv for å være snill med andre. Det beste jeg kan gjøre er å si takk mange ganger :hm: og håpe de ikke tror det er tomme ord, for det er det aldri. Kan den dag i dag tenke på en julegave jeg fikk som 5-åring som overrasket meg så mye, og det var den beste på jorden. Jeg glemmer aldri den dagen! Jeg forventet aldri å få noe sånn, det var bare helt utrolig følelse jeg fikk i meg. I dag ser jeg unger få 10-15 julegaver! Og de vandrer forvirrende fra leke til leke. Leke litt med, også den, og de driter i lekene sine! Har ingen følelser til noen av dem.

     

    Trådstarter, uansett hva vi skriver til deg... så blir ting som det blir. Du kan prøve å være grei, vaske huse, lage mat, gå ut med søpla. Men i lengden er det ikke sikkert du orker... hehe. Men kanskje de føler for å være grei med deg. Men du må få dem til å føle at du gjør dette for å bedre deres hverdag. Lykke til.

     

    Jeg må bare kommentere her rett og slett fordi jeg ble sittende å smile for meg selv da jeg leste dette innlegget. Du har fantastisk bra foreldre og hatt det som høres ut som en kjempe oppvekst. Det som virkelig gjør foreldrene dine bra er at de har klart å gi deg alt du trenger og litt til, og i tillegg få deg til å sette pris på det og være klar over det :) Trengs flere slike foreldre fremfor de curlingforeldrene vi ser dukker opp nå

  10. Trusler om å begynne med dop, brenne ned huset og vold høres jo ut som en god måte å få det som man vil.. Les det du selv skriver og tenk deg godt om.. Hva om faren din kom å sa "du, jeg trenger ny pc og jeg mangler 35% av det jeg trenger så jeg tar det fra deg. Du hadde spart litt".

     

    Nå begynner det å bli noen år siden jeg var 14, men jeg husker godt hvordan det var. Jeg fikk gjøre akkurat hva jeg ville, og vet du hvorfor? Fordi jeg oppførte meg, noe du ikke engang prøver å gi uttrykk for at du gjør. Du trener ikke en ny pc, du trenger en realitycheck. Det er ikke du som bestemmer over foreldrene dine.

     

    Ta deg sammen og prøv å være litt mer selvstendig. Du er nå gammel nok til å kunne skaffe deg en liten jobb. Hva med å selge VG på søndager eller levere reklame. Det er gode penger i alderen du er nå. Og kanskje du klarer å spare så du kan betale hele pcen selv også før konfirmasjon. Tenk så godt å sette seg ned med en helt ny pc og kunne tenke at den har du gjort deg fortjent til. Denne er betalt med penger du har tjent helt selv. Om ikke annet så kan du tenke at du har klart det uten de foreldrene du tydeligvis er veldig lite fornøyd med.

    • Liker 2
  11. Det har som regel tatt litt tid før jeg har fått mine ting, men de har dukket opp til slutt. Mine har også stått som sendt fra hong kong en god stund før sporingsnummeret har funket hos posten og de har vært pakket i separate pakker. Jeg regner med at de gjorde det for å gå utenom tollen, men siden den ene pakken her kun hadde en verdig på 14 dollar så kan det være av andre grunnet.. .

×
×
  • Opprett ny...