Gå til innhold

Stig-Rune

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stig-Rune

  1. Synes det er tull å gi en featuretelefon dårlig karakter pga at den mangler funksjonalitet som uansett ville være bloatware.

     

    - Sånne telefoner har webleser for nødbruk, ikke for surfing.

    - Den har ikke 3G, for den har ingen funksjoner som krever det.

    - Den har ikke wifi av samme grunn.

    - Den har ikke supert kamera, for strengt tatt er vel ikke telefonen noen kameramobil.

     

    Folk som skal ha sånne telefoner er interessert i å vite hvor bra de er i forhold til andre telefoner av samme "standard", ikke i forhold til toppklassen som de enten ikke har råd til eller ikke trenger.

    • Liker 1
  2. Helt enig. Funcom lager flopp etter flopp men det betyr jo ingenting så lenge staten spyr inn penger på kontoen deres.

     

    Og hvorfor i alle verden får de penger? De er vel et privat selskap som alle andre? Skammelig og kvalmt.

     

    Jeg lurer på, hvilke flopper har de laget? De har laget flere bra spill (Longest Journey bl.a), og AoC ble kanskje ikke like stort som WoW, men har gitt FunCom penger til å bruke 200-400 millioner på å utvikle ett av de største MMO spillene som er under utvikling i dag, samtidig mens de utvikler andre spill i tillegg...

     

    Kan et spill kalles en flopp bare fordi det ikke tok over markedet?

     

     

    Når det gjelder det at FC får støtte for dette prosjektet, så ser jeg begge sider. FC er såpass stort at de KAN utvikle dette på egenhånd. Men siden det er snakk om et MMO til BARN (ganske skjelden vare det!) så er det utrolig høy risiko. Så regner med det neppe ville vært igangsatt uten støtte. Om spillet blir bra gir det dessuten norge bra reklame at et (ennå) norsk firma utviklet det "første" barnevennlige MMO-spillet.

     

    Kjenner noen som har testa det, foresten, og skal visst være ganske bra :p

×
×
  • Opprett ny...