Gå til innhold

Ravneng

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ravneng

  1. Har lyst til å glede meg til dette, men det der med politiet gjør meg skeptisk. Hvorfor må gatene sperres av? Jeg hadde helt klart foretrukket at byen forble åpen, så vi kunne stikke av nesten over alt - med mindre politiet venter der, så klart. Det hadde gitt hele politi/råkjører-dynamikken en helt egen vri som faktisk hadde vært morsom.

     

    Den sperres ikke av, du kan kjøre hvor du vil, men politiet sperrer jo av med pigger osv som du lett kan ungå ;)

     

  2. Tviler sterkt på at denne kommer til å utkonkurere Samsung Ativ S eller Nokia Lumia 920.
    Blir ihvertfall en konkurrent til Lumia 920 siden den har en skjerm som er hakket vassere ifølge denne sniktitten... For min del så kommer jeg til å se an hvordan batteri og kamera er på 920 og aktiv S i forhold til denne.

    Nå har de ikke fått teste fullt hvordan Nokia sin Puremotion HD skjerm funker. Alt i alt tror jeg Lumia 920 har bedre, spesielt med Clear black display som hjelper sykt i sol lys :) Men Denne er tynn og det selger mye bare det.

     

     

  3. Selv om man er Nokia-hater er en 3-er altfor lavt.Symbian Belle + dette kameraet burde hevet karakteren til i hvertfall en 5-er.Men jeg har merket meg at vedkommende journalist sjelden skriver noe positivtom Nokia. Uansett. Er det derimot noe negativt å hente fra et eller annet sted,er derimot ovennevnte kraftig oppe å går.Sånn er det bare...
    Du kan da ærlig talt ikke mene at Symbian Belle er i nærheten av samme nivå som Android, iOS og til og med WP? Symbian er et OS som i dag fremstår som et lappeteppe uten sidestykke, der man har tatt et svært så gammeldags system og presset det inn i et format og bruksmønster det så absolutt ikke var designet for. Resultatet er et tregt og slitsomt operativsystem som faller langt etter konkurrentene. Å lansere en flaggskip-telefon med Symbian i dag er som om HTC skulle børstet støvet av Windows Mobile 6.5 og lansert noe med det rælet på. Synes det sier mye om Nokia at de kaster vekk et slikt potensiale på denne måten.Selv om man er en "Nokia-elsker" kan man da umulig mene at denne telefonen fortjener "i hvertfall en 5-er".. :S

     

    Greia med å bruke symbian da, var fordi symbian støtter sånt kamera, det gjør ikke wp. (Enda).

    • Liker 1
  4. Dummeste ideen noen sinnet. MeeGo var og er elendig. Eneste måten å klare dette er å gjøre en helomvending av brukergrensesnittet :)
    Hvis du leser artikkelen så ser du at nytt GUI trekkes frem som en av nyhetene.Håper Jolla-telefonen slår an.
    Nytt GUI ja, men det må være helt forskjellig. Dagens MeeGo er pure crap !

     

    På hvilken måte er den pure crap? Beste jeg har prøvd og jeg har prøvd alt, eneste det mangler på er apps..å sleppe å trykke på knapper er genialt, å ha face og twitter på en av startsidene på den måten er genialt og å ha en ordning på multitaskinga slik som på N9 er genialt og lettvint.Har fått skryt til himmels av masse anmeldere så vet ikke jeg..er ikke pure crap. bare for komplissert for deg vel?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...