Gå til innhold

gastromat

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gastromat

  1. Hei! Håper noen kan svare meg på dette.

     

    Jeg skal begynne på andre året på en bachelorutdanning. Men grunnet jobbing ser det vanskelig ut å komme seg tilbake til studiestedet til første dag i semesteret.

     

    Vet noen om reglene om at man må møte opp første studiedag for å ikke miste studieplassen bare gjelder for 1.årsstudenter eller om det gjelder for ALLE studenter?

  2. Hei alle sammen!

     

    Jeg har et spørsmål som jeg lurte på om dere kunne hjelpe meg med, ettersom det er umulig å få hjelp hos lånekassen(ekstremt ventetid pr telefon, og minst 12 dagers venting på svar pr e-post)

     

    Jeg har nå fått innvilget 1 års permisjon i fra bacheloren jeg startet på i 2010/2011.

    Problemet er at jeg grunnet personlige årsaker ikke fullførte vårsemesteret, og mangler sådan ca halvparten av studiepoengene på det året jeg har gått. Og grunnet de samme personlige problemene har jeg fått innvilget 1 års permisjon.

     

    Men samtidig som jeg fikk melding om at jeg fikk innvilget permisjon, kom meldingen om at jeg må ta de eksamenene jeg bestod i høstsemesteret også opp igjen når jeg fortsetter ettersom de legger om studieplanen.

     

    Derfor tenker jeg at jeg ikke kommer til å fortsette når permisjonen er ferdig, og tenker å avbryte utdanningen og heller starte på en ny utdanning.

     

    Så det jeg lurer på er om jeg har rett på støtte i fra lånekassen om jeg søker begynner på en ny utdanning, når jeg mangler studiepoeng og sluttet på en annen som jeg fikk støtte til?

     

    Håper noen kan svare meg!

×
×
  • Opprett ny...