Gå til innhold

enhet

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av enhet

  1.  

     

    jeg har z87 med 4670, funker på min pc.....har hatt opp mot 10MB\s--6MB\s på fiber intenett fra altibox.

    10MB/sec er jo bare 80mbit/sec. Denne skal klare 1300mbit/sec.

    Det er nok nett tilkoblinga di som er flaskehals.

     

    Om du har et NAS vil du nok grine på nesa med 10MB/sec, da vil du gjerne ha det 5-10 doble.

    Jeg har 70-80MB/sec til NASet mitt, på gigabit ethernet.

    Du bør teste hvordan hastigheten er til en annen enhet på nettet før du bestemmer deg om det fungerer godt nok.

    til vanlige pc bruker er dette kortet fra asus bra, jeg ville bare si at det fungerer, fikk inntrykk av at det ikke ville fungere i det hele tatt, som jeg motbeviste....
  2. du glemmer at kjøper du en hdd må du bruke de store 3.5" docking bays i r4, kjører du bare ssd trenger du ikke plassen, jeg har skrudd min fast bak hovedkortet. trenger jeg mer plass i fremtiden kan jeg feste den forran psu i bunnen der. eller du kan skru 2 stk fast bak hovedkortet. hdd er for treigt og kan lage lyd, og det er bedre me en hardisk eller det er med 2, gjør det enkelt og minst muligt.

  3. jeg bygget akkurat en pc veldig lik den du lister opp her og vil kunne snakke fra erfaring, min pc ble da: r4 kabinett, windforce 3x 780, i5 4670, samsung 840 500gb, nuctua u14 kjøler og 16gb 1600 ram.

     

    jeg ville faktisk anbefale det jeg kjøpte fordi: gå for skikkelig kjøling på skjermkort og cpu, da kan du kjøre overklokk og være lydløs, vannkjøler og orginal cpu kjøler funker ikke bra. kjøp max ssd, jeg har 500gb og så vidt fylt opp halveis etter en uke med instalering på benchmarks, spill og alt mulig jeg vil teste ut. ikke kjøpe r4 med vindu, for den uten vindu kan du montere en vifte på siden til å kjøre gpu ekstra. vifte koster 180kr så kjøp masse 140mm vifter så har du noe å gå på, instaler så mange du trenger. uten hdd og ssd montert en annen plass kan du ta vekk begge hdd klosse holderne i front for bedre luft flyt.

     

    å ikke la noe lure deg til å tro 780 er overkill, jeg kan så vidt kjøre crysis 3 på max, ikke helt god flyt men spillbart, og spiller du lette spill kan du kjøre helt lydløs pc med en rett instillt 780. dette er 1920x1080 vi snakker om her.

    guild wars to er også krevende på max, det blir faktisk masse spill som ikke går strøkent på max, og hva skjer om du ønsker å spille noe nytt om 2 år eller noe....

×
×
  • Opprett ny...