Gå til innhold

directorX

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av directorX

  1. Her har det vært slaur og jobbet. Som ikke har satt på plass isolasjonen i torpedoveggen og ikke satt på plass staget som skal holde bunnplaten. Staget er nok ganske greit å få satt på så ikke bunnplaten løsner og skraper ned i veien.

    Hvorfor du får vann i isolasjonen er vanskelig å si uten å se på det. Det kan være tett drenering som lager problemer her. Få bilen inn på verksted om du ikke vil fikse det selv.

    Takk for svar. 

    Kan det være reklamasjonssak etter som jeg kjøpte bilen hos forhandler for noen månder siden? 

    Jeg får ikke festet isolasjonen fordi festene har gått i oppløsing. 

  2. Jeg har kjøpt en Citroen C4 og synes isolasjonsmattene som ligger under frontruten blir veldig våte når det regner, det renner vann ned fra fronruten og det indikerer vel at det ikke er så tett som det skal være der? Eller er det vanlig at det blir vått under der ? Ser de har løsnet og det kan vel være på grunn av at de har vært våte. 

    post-218085-0-01461700-1524666082_thumb.jpgpost-218085-0-49466500-1524666102_thumb.jpg

     

    Det ser også ut som det mangler en støttebjelke på høyre side forran. Se på bildene der den ene siden har bjelke mens den andre mangler. Jeg finner ikke ut hva denne delen heter og om det har stor betyding?

    Her med bjelke 

    post-218085-0-31036700-1524666073_thumb.jpg

    Uten bjelke med rød farge der den skulle vært. 

    post-218085-0-35623800-1524666553_thumb.jpg

    post-218085-0-20328600-1524666017_thumb.jpg

  3. Har du reklamert til selger? Hvis dette var status da du overtok bilen, og selger ikke har informert om det, ville jeg fremmet krav om prisavslag eller hevet kjøpet.

    Jeg merket dette kort tid etter at jeg fikk bilen og har reklamert. Jeg mener selger er noe uprofesjonell og prøver å hale ut tiden. Jeg har fått sjekket bilen en gang på verksted, selger sa at han selv skulle levere bilen til verksted og lot ikke meg levere den selv om jeg ba om det. Jeg mente det ville være bedre om jeg leverte den for da kunne jeg forklare verkstedet hvordan jeg opplevde problemet. Selger leverte bilen og ba dem undersøke om årsaken til dugg. Verkstedet sa de ikke fant noe problem med luften i bilen. Jeg har snakket med verkstedet i ettertid og de forklarte at de ikke fant noen feil og snakket om fuktighet i bilen og sa at de hadde byttet pollenfilter. Jeg har flere ganger sagt til selger at jeg har testet bilen uten pollenfilter og at det ikke har noen hensikt å bytte det og det er ikke fuktighet i bilen som skulle tilsi de problemene som er. Verkstedet burde i så fall funnet denne fuktigheten. Problemet kommer etter å ha kjørt bilen i 5 til 10 minutter. Det har ikke verkstedet testet og kan derfor ikke uttale seg fult ut om hva som er årsaken slik jeg ser det. 

    Kunne jeg hevet kjøpet ville jeg gjort det med en gang men det tror jeg ikke er like lett. Selger skal vel ha to forsøk på å rette feilen og om det ikke går må det vel være en større feil for å få hevet kjøpet. Om verkstedet ikke finner feilen neste gang er det vel slik at jeg må til ett verksted og kreve beløpet fra selger i ettertid. Jeg har advokatforsikring gjennom jobb og det var de som opplyste om dette. Prisavslag er ikke aktuelt før jeg vet hva det vil koste å reparere feilen. 

    Har vurdert en standard NAF test men usikker på om de vil finne årsaken til problemet. 

    Jeg har forøvrig en mistanke om at selger har ett litt for godt forhold til verkstedet som så på bilen og det var derfor han ba om å få levere bilen selv. Jeg kan ikke forstå at han skal ta seg bryet med det når jeg kunne gjort det for han. 

  4.  

    http://www.biltema.no/no/Bilpleie/Rengjoring-og-vedlikehold/AC-rens-2000031024/

     

    Du kan prøve en sånn en, hvis du har Biltema i nærheten.

    Det står greit forklart på pakken hvordan den skal brukes

     

    Jeg vil ikke puste inn den luften mer etter forrige test, jeg er bekymret for helsen min. Det er rett og slett veldig ille og jeg ble uvel resten av dagen. 

     

     

    Det tyder også på at den går konstant på resirkulering. Normalt ville AC-rens-luften bli erstattet av frisk luft i løpet av ikke så mange minutter med full guffe på vifta, slik det står i bruksanvisningen. Men går den på resirkulering vil du selvfølgelig aldri få den dårlige lufta ut av bilen.

     

    PS. For ordens skyld - det finnes jo en mulighet for at det er bryteren som ikke virker og at spjeldet er i orden.

     

    Jeg har ikke slått fra meg at det er resirkulering fordi om verkstedet mente spjeldet var i orden. 

    Om bryteren ikke er i orden må i så fall spjeldet ikke respondere på den? Er det det du mener? 

  5.  

     

    Sjekk at ikke luften du får inn er ny, og ikke "gjenvinning". Kjør på fult varme. Da skal duggen forsvinne etterhvert. Gjenvinning av luft skal brukes ytterst sjeldent, stort sett hvis luften er veldig dårlig i enkelte tunneller og slikt, men ikke ellers.

    Men om det ikke hjelper, så bør du ha en rens av systemet med ozon. Det kan leies utstyr noen plasser eller de kan gjøre det på enkelte bilverksteder og lignende. Ozonen dreper alt levende, og fjerner lukter osv. Det kan anbefales hvis de andre tingene ikke hjelper.

    Sjekk om det er forskjell på direkte luft og gjenvinning, eller om spjeldet kan være defekt, og dermed kjøre gjenvinning hele tiden. Da vil du få problem med fukt og dårlig luft.

    Knappen for gjenvinning står ikke på. Jeg har testet med full varme og duggen blir ikke bedre av det. 

     

     

    Enig med PROuser - det høres ut som om spjeldet som bytter mellom vanlig luft og gjenvinning/resirkulering har hengt seg opp på resirkulering. Det vil gi slike symptomer. Da hjelper ikke all verdens rens, spjeldet må fikses.

     

    Jeg har også hatt en mistanke om spjeldet men siden som jeg nevnte over, at verkstedt mente spjeldet var i orden slo jeg fra meg den teorien. Jeg har fått noen tips om at det kan være lekkasje som så blir sugd inn i bilen via viften, dette kan også medføre dugg siden luften som kommer inn blir blandet ut med det som eventuelt lekker. Høres merkelig ut synes jeg. Har hørt om eksos som lekker inn i bilen fra ulike steder men da har det vært når bilen står i ro og det siver inn men har ikke hørt om at det kan skje i fart da jeg tror CO gassen vil bli blåst bort før den siver inn. 

  6. Sjekk at ikke luften du får inn er ny, og ikke "gjenvinning". Kjør på fult varme. Da skal duggen forsvinne etterhvert. Gjenvinning av luft skal brukes ytterst sjeldent, stort sett hvis luften er veldig dårlig i enkelte tunneller og slikt, men ikke ellers.

    Men om det ikke hjelper, så bør du ha en rens av systemet med ozon. Det kan leies utstyr noen plasser eller de kan gjøre det på enkelte bilverksteder og lignende. Ozonen dreper alt levende, og fjerner lukter osv. Det kan anbefales hvis de andre tingene ikke hjelper.

    Sjekk om det er forskjell på direkte luft og gjenvinning, eller om spjeldet kan være defekt, og dermed kjøre gjenvinning hele tiden. Da vil du få problem med fukt og dårlig luft.

    Knappen for gjenvinning står ikke på. Jeg har testet med full varme og duggen blir ikke bedre av det. Bilen er kjøpt hos forhandler og jeg fikk sjekket på verksted at spjeldet var i orden. Problemet var at jeg ikke fikk lov til å levere bilen selv slik at jeg kunne forklare hvordan jeg opplevde luften. Jeg kan ikke si at jeg merket forskjell på direkte luft og gjenvinning. Luften er såpass dårlig at jeg ikke vil teste dette noe mer, jeg kjørte en tur i går og ble rett og slett uvel resten av dagen. Om luften sirkulerer i 10 min skal jeg vel ikke oppleve det slik, minner mer om kullos forgiftning. Det ender vel med at jeg må betale ett verksted selv og prøve å kreve penger av selger. 

     

    http://www.biltema.no/no/Bilpleie/Rengjoring-og-vedlikehold/AC-rens-2000031024/

     

    Du kan prøve en sånn en, hvis du har Biltema i nærheten.

    Det står greit forklart på pakken hvordan den skal brukes

    Jeg vil ikke puste inn den luften mer etter forrige test, jeg er bekymret for helsen min. Det er rett og slett veldig ille og jeg ble uvel resten av dagen. 

  7. Jeg har nylig kjøpt en citroen c4 2008 mod, gått ca 90000. Jeg merket etter noen dager at det dugget i bilen etter kort tids kjøring,ekstra mye når det er vått ute. Jeg merket også at luften var dårlig og jeg ble tørr i halsen samt uvel. Etter en tids kjøring er jeg helt sikker på at luften som kommer inn i bilen ikke er frisk og jeg kjenner at jeg blir dårlig. Det starter etter ca. 5 min kjøring. Jeg mistenker at det kan være luktfri kullos siden jeg blir så uvel. Jeg må åpne vinduene for å kjøre bilen, noe som er litt kaldt for tiden :). Jeg klaget til selger og har fått sjekket bilen på verksted en gang, de sa de ikke fant noen feil og sa at spjeldet var i orden og at de byttet pollenfilter. De hadde bare sjekket aircon, vifte osv men ikke for lekkasjer. Man skal vel heller ikke bli kvalm og sår i hasen etter 5 min om luften bare sirkulerer? Noe annet må være galt....

    Håper noen har tips til hva dette kan være.

  8. BF4 er fortsatt vinglende, akkurat slik et BF-spill er i starten. Så folk går tilbake til BF3 inntil DICE har fikset den nye utgivelsen sin. Business as usual, med andre ord. Det var mange som hoppet tilbake til BFBC2 da BF3 ble lansert, f.e. Det samme med BF2/BF2142.

     

    Selv har jeg startet litt med BF4 og synes spillet er betydelig bedre enn BF3. Men hele spillet krasjer hver eneste gang det lastes et nytt kart, så jeg også har gått tilbake til BF3.

     

    Foruten noen barnesykdommer fungerer det fint hos meg, jeg har ikke opplevd krasj enda. Kan det være driver relatert ?

  9. Du forutsetter da at det er mulig å sette inn pluggen feil vei. Har du forsøkt?

    Det jeg gjorde var å sette 6+2 pins til skjermkortet i 8 pins EPS, 6 av dem passet slik at 2 stod åpen.( Måtte ikke bruke makt for å få det til) Da jeg slå på pcen var det ingen reaksjon, men HK ble ikke ødelagt, den startet da jeg fikk orden på rotet mitt og plugget i en 4 pins. Jeg lurer på om det kan være lurt å skaffe PSU med 8 pin, eller fungerer det like bra med 4 pin? Har en AMD FX-8350 8-Core Proc.Jeg bruker pcen til spill (BF4) og video redigering, (Adobe premiere)

  10.  

     

    var kanskje litt krass med deg, så beklager for det.

     

     

    Ser bare en del ikke har peiling på data å gjør dumme ting.

    Syns folk heller kan spør om hjelp istedenfor å teste selv å kanskje ødelegge for mange tusen.

     

    Er jo en grunn til at det finnes slike forum som dette her :)

    Det går fint, jeg tar det ikke tungt, bare mange år siden jeg satte sammen en pc så var vel litt rusten:) Men det ordnet seg, pcen startet da jeg fikk orden på ledningene.

  11. En kortsluting behøver ikke å si pang, røye, lukte eller noe. PCIe 6 pins og CPU 4/8pins har begge kun jord og 12V, og de er på motsatt side på kontaktene. PSU kan ha stoppet dette før noe som helst skjedde, eller etter noe skjedde. I pin outs så skal kontaktene ikke gå om hverandre i det hele tatt heller.

     

    Dersom en kortsluting oppstår så vil PSU ikke slå seg på fordi overstrøms-/kortslutingsvernet slår ut, men som sagt om det oppstår den skade før det slår ut er ikke godt å si. Du kan prøve å slå på maskinen uten at strøm til CPU er koblet til. Det vil ikke skje så mye, men du kan se om det er noen reaksjon da.

     

    Jeg lurer litt på hvordan du har klart å måke nedi en PCIe kabel der også, kan du ta bilder av pluggen og kontakten?

    Jeg hadde rotet litt med ledingene men jeg fikk satt ned i en 4 pins i går og da startet maskina fint :)

    Jeg måtte ikke måke noe for på få nedi 6 pin kontakten, sporene passet og skled rett nedi, like lett som den med fire pinner. Ser ut som PSU sørget for at det ikke ble noen kortsluttning eller så var jeg bare heldig. Er på jobb nå så får ikke tatt noe bilde.

  12. Heh, 6+2 pins er PCIe kontakten, og skal i skjermkort. 8 pin, 4pin og 4+4 pin går til CPU.

    Du skal ikke få på trøkt nedi feil kontakt, og dersom du klarer det så er det muligheter for kortslutning, som nok har skjedd.

     

    Jeg satser nok på at HK er gåent ok ikke PSU, dersom noe er gåent. PSU har nok beskyttelse mot overstrøm, men på hovedkortet vet jeg ikke. Prøv med 4 pin, men siden hovedkortet har en 8pin så kan det være at det forventer at den 8pin er plugget inn. Det varier om det gåt sånn sett. Men en 6 pin skal ikke der.

    Er du heldig nå så er ingenting ødelagt.

    Ja var en tabbe å putte 6+2 nedi der, det var bare 6 pin som passet, de to siste var åpen så jeg har ikke trøkt noe nedi som ikke passer. Jeg tenkte at så lenge det passet ville det gi strøm eller ikke gjøre skade. I verste fall får jeg kjøpe nytt HK til 500. Det skulle vel vært en form for reaksjon når jeg fyrte opp maskina unasett? Det var helt dødt. Nå har jeg ikke kortsluttet HK før så jeg vet ikke om man merker det.

  13. De fleste hovedkort starter fint opp med en 4 pins strømkabel :)

     

     

     

     

    Hvordan i hel.... fant du ut at du skulle kjøre pci-e kabelen nedi der ?????

    Når du gjør noe sånt dumt så håper jeg at du har svidd hovedkortet ditt!J

     

    Ja skjønner at det var en tabbe å putte 6 pins in i cpu men så lenge det passer tror jeg ikke det kortslutter hovedkortet. Det burde jeg vel merke når jeg fyrer opp, men det var helt dødt.

    Takk for at du håper jeg har ødelagt hovedkortet:) Jeg må ut med hele 500 kroner for ett nytt. Håper du går på en vegg å slår deg hardt:)

    • Liker 1
  14. Jeg satte sammen enny pc og tenkte å bruke min gamle strømforsyning, det viste seg at denne ikke hadde 8 pins kontakt til CPU. Jeg prøvde å bruke en 6+2 pin, der bare 6 passet, det var ingen raksjon da jeg startet pcen. Håper det er størmforsyningen og ikke HK som har tatt kvelden. Skal det være mulig å bruke en 4 eller 6 pin til CPU med 8 pin eller må jeg ha ny strømforsyning.

  15. Jeg satte sammen enny pc og tenkte å bruke min gamle strømforsyning, det viste seg at denne ikke hadde 8 pins kontakt til CPU. Jeg prøvde å bruke en 6+2 pin, der bare 6 passet, det var ingen raksjon da jeg startet pcen. Håper det er størmforsyningen og ikke HK som har tatt kvelden. Skal det være mulig å bruke en 4 eller 6 pin til CPU med 8 pin eller må jeg ha ny strømforsyning.

  16. Folk finner ingenting spesielt på meg på facebook som ikke er tilgjengelig andre steder, så er generelt sett ganske forsiktig med hva jeg legger ut på nettet. Dog så dreit jeg kraftig på draget når jeg registrerte et enkeltmannsforetak med fullt av riktig informasjon. Titalls sider som mittanbud osv. snappet jo opp den infoen fra "nylig registrerte foretak" på br.reg, og det er komplett umulig å fjerne denne informasjonen igjen. Telefonnr og alt :(

     

    Jeg gjorde det samme. Du kan fjerne ditt telefonnummer fra BR slik at nettsidene dine ikke får ført opp ditt nr. Resten kan du ikke ta bort. Om noen nettsider allerede har ditt telefonnummer kan du skrive en e-post til den aktuelle siden og be dem stryke ditt telefonnr. Det har funket for meg.

  17. Hei

     

    Jeg har følgende specs og lurer på om de kan funke på BF3, eventuelt beta:

     

    Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 Ghz/1066mhz

    8 gb RAM

    9800 GTX+ skjermkort

     

     

    Ser for meg at skjermkortet kan være litt for dårlig. Jeg kjører BF2 på High borsett fra skygger, som jeg har satt på low.

    Noen som kan anbefale ett kort som ikke er alt for dyrt med god kjøling, trenger god kjøling fordi jeg har lite kabinett med dårlig plass til vifter. Medium settings på BF3 er tilstrekkelig.

    Er det forresten noen som vet om det blir mulig å bruke joystick i BF3? Jeg har ikke fått den til å funke i BF2.

×
×
  • Opprett ny...