Gå til innhold

henrikgr

Medlemmer
  • Innlegg

    224
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av henrikgr

  1. DA brukte han onkelen din, ikke bilen i det hele tatt i løpet av den perioden?

    Eller så brydde han seg overhodet ikke om at bilen var et helvete å kjøre....

    For, INGEN, og da mener jeg INGEN dempere takler 15 år. Uansett om de bare ligger der, eller er montert på en bil.

     

    Hm, har da en bil som er 17 år gammel ute på gårdsplassen her. Aldri byttet fjærer eller dempere på. Nå har bilen bare gått 20 tusen km også da, men de er som nye. Bilen er fantastisk å kjøre i forhold til tilsvarende biler..

  2. Jeg har supersport justerbart, kostet ikke all verden ifølge han jeg kjøpte bilen av, prøver og få tak i han.. er ikke lenge siden jeg kjøpte bilen, og hadde den på NAF-test før jeg kjøpte den. da ble det ikke nevnt noe som helst av lekkasje i dempere. er lekkasje noe som kan komme med engang eller tar det tid? for kan gi NAF en smekk på fingern hvis det er noe de ikke har oppdaget, tror jeg:P

     

    leste også på annet forum at supersport har garanti på 2 år, vil denne skaden bli dekket av garantien?

     

    Men takk for all hjelp, er det noen som har mer og si, hadde det vært fint... skal prøve og finne ut av om jeg får kjøpt demperen utenfor settet:)

     

    Får ikke bare byttet dempern når du har justerbart. Må bytte hele. Men hvis det virkelig er lekkasje i dempern så går det på garantien. Men har han kjøpt det i norge da? Er billig på ebay for de setta der.

  3. rs-fanger kan være litt kult hvis bilen er skikkelig gjennomført.

     

    Enig der.

     

    Hvilke felger skal jeg velge er jeg litt usikker på.

    Tenkte på BBS RM m/svart i midten. Mest trolig putte på senk (80-60/60-60) , blir det bra?

     

    Bbs Rm er gromme felger.. I hvert fall hvis du setter på breiere ytteringer. Hadde kopi av disse felgene selv når jeg hadde golf 2 men fikk ikke pusset de skikkelig opp før jeg solgte bilen. Hadde også planer om svart senter og polert kant.

    Anngående senking vil jeg bare anbefalle deg å kjøpe justerbart senkesett. Hadde først 60/40 på min men det var alt for lite. Kjøpte justerbart fra tyskland på ebay.de. Kostet meg ca 3000 kr levert til postkontoret i strømstad. Da senket jeg vel rundt 90-100mm. Var jævlig lav da, men det er det eneste som duger på Golf.

    I tillegg har du den fordelen at du kan justere den etter hvilke hjul du har på og etter årstid. Jeg kjørte rundt med 195/50-15 dekk en stund og da kunne jeg ikke senke mer enn ca 75mm. Men byttet til 185/45-15 dekk for å få litt dekkstrekk og lavere profil, da senket jeg mer.

    Om vintern måtte den en god del opp ;p

  4. Er enig med at 90-fanger er penere men rs-fanger kan være litt kult hvis bilen er skikkelig gjennomført. Men folk får gjøre hva de vil med bilene sine.. Ingen andre enn eieren som trenger å være fornøyd.

     

    Burde ikke være noe problem å korte den inn selv. Bare kappe ut på midten og lime den sammen med feks et par støtte plater bak fangern. Så sparkle ned hele på fremsiden og lakkere. Eventuellt støpe den sammen med glassfiber igjen..

  5. Når du er inne på navigasjonen går du til instillinger-Alarm-Sikkerhetskamera.

    Der kan du velge hvor mange meter i forveien den skal varsle, om den skal varsle med lyd, bilde eller begge deler.. Du må også velge for hvilke fartsgrenser den skal varsle. Bare å huke av alle. Du kan også bestemme hvor ofte den skal oppdatere fotoboksene.

    Dette er som sagt på 6110 navigator så mulig det er litt annerledes på din men regner med det er mye likt.

  6. Det var det jeg var redd for.

     

    Da prøver jeg heller å korte den inn, har en ødelagt 90fanger liggende så kan bruke den som mal. Kanskje.

     

    Ja det blir helt klart det peneste.. Er litt jobb, men ikke så veldig vanskelig. Er vel bare å måle 90-fangern da også kappe ut i fra de målene.

    Hvilket merke eller leverandør er fangern forresten?

  7. Noen som vet hvordan man kan få fotoboks varsling på N82'en?

    Støtter Nokia Maps eller Route66 dette?

     

    Route 66 støtter i hvertfall fotobokser. Har dette selv på nokia 6110 navigator.

    Finner ikke dette på route66, hvordan får du det fram?

     

    På min telefon går jeg inn på menyen Tillegg når du er inne på selve navigasjonen. Deretter sikkerhetskamera. Vet ikke hvordan det er med din men.. Koster 9 euro i året da.

  8. Jeg har bare positive ting å si om one call.. Alt fungerer bra og jeg sparer mye penger..

    Ble frastjålet mobilen min forrige fredag. Sendte de en mail på lørdagsmorgen og simkortet ble speret med en gang. De sendte ut nytt simkort til meg på mandag og var dermed fremme på onsdag. Tok en kjapp telefon til kundeservice for å aktivere det igjen, fikk svar med en gang..

    Mine sider er også oppe igjen så jeg nå.

  9. På 100kb kan man ha ca 3 bilder,eller 2 javaspill.

    Ehhh, 100kb på 3 bilder og 2 javaspill? Snowballfight tar alene 93kb, 1 bilde tar ca. 20-30kb..... så det kan ikke stemme helt.

    hvis man regner om på nytt så vil det ca. bli: 248 kb.... kanskje litt overderevet mye, men det tar mer enn 100 kb ihvertfall!

    Det står 3 bilder eller 2 javaspill.

  10. Tror det var at kameraprodusenten ikke klarte og produsere nok og dermed måtte ericsson bremse produksjonen og nesten alle telefonene de ble ferdig med ble sendt til vodafone...Situasjonen skal være bedret nå men det tar alikevel et par uker eller no før Norge får noen..

×
×
  • Opprett ny...